Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Külföldi hazaküldő

29 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves érdeklődő leendő saját családi ház építő! Építész technikusként építem saját családi házam, amit 2021. 09.01-én kezdtünk el, mivel laza 3-4 hónapos csúszászt szenvedtünk el a kedves építészek miatt. Az első laza 1 hónappal túllépte az általa vállalt határidőt, majd csoidálkozott, mikor már…..
Kedves Condrosulf (Kondroitin-szulfát) fogyasztók! Sajnos a kedves lefizetett "magyar" orvosok a jó drága svájci terméket írják fel, de van majdnem a felébe kerülő magyar gyártmány is! Fel nem foghatom, hogy a külföldi, sajnos beengedett kalmárok idejönnek egy idegen országba, majd pofátlan…..
Külföldi hazaküldő 2020.01.10 16:00:37
@T.R.O.M.B.I.T.: Kedves X! Ahogy láthatod a termék dobozán,az is 800 mg-os,de 60 db-os. Mi félreérthető?
Az építkezés, lakésfelújítás mindig is pénztárca, idegrendszer és kapcsolatpróbáló időszakot jelentett a merészen belevágók életében, de ami az elmúlt években ezen a területen zajlik, az tényleg elkeserítő. Visszasírjuk az ökölszabályt, miszerint jó, olcsó és gyors szolgáltatás csak a mesében…..
Külföldi hazaküldő 2019.06.18 19:15:40
@lobster thermidor: @Baluci: Te buta állat! Azok a repedések statikailag nem problémásak, Wienerberger porotherm-nél is láttam ilyent sokat! Ez semmi, csak egy laikus örjöngése vagy fizetett lejárató kampány! Csak Mályit veszek, ha építek!
Külföldi hazaküldő 2019.06.18 19:21:36
@Jóska Pista: Igazad van.Deaza tégla statikaialg megfelelő, az tuti.Azóta persze már rég beköltöztek a hisztis építők és rájöttek ők is. Én aránytalan károkozásért perelném őket.
Baszd meg Strabag! Két év kell az osztrákoknak 19 km fél autóút pálya megépítéséhez és a meglévő felújításához.Persze a kiegészítő munkálatokkal! Tudjuk. De akkor is..  Kevés munkaerővel, több szakaszon egyszerre dolgozgatva, hónapokig csak a földet - ímmel-ámmal - tologatva építi most másfél éve a…..
  Úgy gondoltam, hogy ennek az Y-kromoszóma markernek egy külön posztot kell szentelnem, nem csak azért mert egy elterjedt, nálunk a leggyakoribb és változatos csoport, hanem azért is mert ez az a haplocsoport, ami a magyarok körében leginkább ismert és a legtöbb téveszme kering…..
Külföldi hazaküldő 2018.12.27 20:20:49
Kedves Cikkíró!
Cikke elején azt írja, hogy csak 45 magyar férfit vizsgáltak, ezzel szemben ez a szám 231.
tudatbazis.hu/hisz-sztori/a-magyarok-genallomanya-es-az-ostortenetek
Továbbákérhetünk linket a 750-es számra, amit szintén említ? " Jelenleg 750 fős magyar mintából 29.5% R1a."
Köszönöm válaszát: Csaba
Gondoltam összehasonlítjuk  3 magyar gyártó, a Béres, a Jutavit (Juvapharma) és a Bioco "porcerő", azaz porc + izom + csont komplex termékeit! Mivel az összetételek nagyon hasonlóak, hegyezzük ki az összehasonlítást az árra, bár összetételben is,mint látni fogjuk, vannak jelentős mennyiségbeli…..
Itt az ideje, hogy a folyamatosan a Fidesz korrupcióról ugató MSZP eddigi bűneinek egy fellelhető és kicsiny részét közkincsé tegyem!  Megy nagy hazudozás, hogy mennyit lop a Fidesz, csak éppen a feljelentések nem születnek meg és főleg nincsen ilyen tömegű ügy! Pedig a bírákon nem múlna ám, ugyanis…..
Terjed a neten ez a csodás kis összefoglaló az Orbán kormány tagadhatatlan sikereiről, amit persze még az ellenérdekű és gyűlöletkeltő EU és az egyéb hitelminősítők, Valutaalap vagy az IMF is elismer.  Véleményt alul lehet írni! Csak éppen nincsen ellenérv... Csak az Orbán gyűlölet van. Hazátlanok…..
Kedves Olvasó! Mint azt előző írásomban kifejtettem, a facebook anarchista oldal jellemzően olyan esetekben is büntetést ad, mint az oviban, amikor nem követtél el közösség elleni izgatást, nem sértettél meg személyt, nem mondtad el esetleg bántó véleményedet vallási közösség, felekezet ellen és…..
Korábban már írtam az európai raktárból történő rendelésről, melynek előnye, hogy gyorsan megkapjuk a terméket és nem kell további vámot és áfát fizetnünk. Egyetlen hátránya, hogy a legtöbb termék nem érhető el így. Eddig nagy értékű termékek esetében nem volt érdemes kintről rendelni, mert az…..
Külföldi hazaküldő 2017.09.21 10:10:47
Kedves blogíró!

Annyit kérdeznék, hogy a posta vám szabályai itt:
www.posta.hu/static/internet/download/Maganszemelyek_vamkezeles120101.pdf azt írja, hogy hiába jön eU-s raktárból, ha 3. országból jön...: Vámmentes küldemények
Az Európai Unió (EU) tagországaiból érkező küldemények vámszempontból belföldi
küldeményeknek számítanak, így ezek a küldemények nem esnek vámkezelés alá. Ez alól
kivételt képezek azok a küldemények, amelyek az EU területéről érkeznek, de harmadik
országból (EU-n kívülről) származnak (pl. USA-ból származó küldemény Németországon
keresztül érkezik).
Szóval most ez hogy van?
Külföldi hazaküldő 2017.07.03 07:48:43
@Kalmár: Igaza van! Milyen diktatúra az,ahol bárki kiállhat az országház melléés egész napszidhatja a félelmetes Orbánt?? Agyatlanok.
Külföldi hazaküldő 2017.07.03 08:18:45
@dr. mesterséges színezék: Én is ezt írom az itt nyivákoló Orbán gyűlölőknek. Idióta hipokraták mind.
Nos, kedves olvasó,az ultraliberális, ezért anarchista facebook már másodszor tiltott le, mert a hagyományos családok ellen a pride-on felvonuló, deviáns fartúrókat kritizálni mertem. Természetesen számukra nem a tényszerűség vizsgálata, netalántán a szabad szólás a fontosabb, hanem a beteg fartúrók…..
Kedves Facebook tiltott olvasó! Gondoltam itt fel fogjuk jó páran sorolni, hogy milyen esetekben tiltott a Facebook. Kérem csak olyan esetekben írjunk véleményt, amikor igazságtalannak vagy jogilag alaptalannak, azaz jogtalannak érezzük a tiltást...
Nos, kedves olvasó,az ultraliberális, ezért anarchista facebook már másodszor tiltott le, mert a hagyományos családok ellen a pride-on felvonuló, deviáns fartúrókat kritizálni mertem. Természetesen számukra nem a tényszerűség vizsgálata, netalántán a szabad szólás a fontosabb, hanem a beteg fartúrók…..
Kedves Olvasó! Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy végre a "felhasználók", azaz a betegek pártatlan és saját! tapasztalatokon alapuló véleményét ismerhessük meg az ősi kínai akupunktúráról. Bevallom még bizakodó vagyok, de elég sok akupunktúra körülmény/faktor aggaszt, ezeket fogom taglalni. Az…..
Külföldi hazaküldő 2017.02.15 17:15:53
@Perie79: Szia! Köszönöma véleményedet! Nos,én sportolok,vérképem,érrendszerem kiváló, 50 körüli a nyugalmi pulzusom. Van nyaki meszesedés, talán az. De, hogy az akupunktura egy nagy humbuk, az tuti.
Külföldi hazaküldő 2017.02.15 17:17:20
@vásárfia: Kedves Mackó! ha nem titok,milyen betegséget próbáltálakupunktúrával kezeltetni? Bár így név nélkül nem hinném,hogy lehetnek titkok.. Köszönöm a véleményed!
Külföldi hazaküldő 2017.05.09 22:36:28
@vásárfia: Köszönöm a véleményt/beszámolót az ön akupunktúra tapasztalatairól
Kedves Olvasóim, Kedvelőim! Nos, túl vagyunk egy hacker támadáson, amit a devizahitelek jogtalanságának témájában írtam és ezek szerint sok ellenérdekű felet negatívan érintett a dolog. Nagy energiákat mozgósítva sikeresen feltörték arctalan senkik a blog-magazinunkat és ott kisebb, de azért csak…..
Kedves Olvasó! Nap, mint nap láthatjuk a TV-ben az izraeli TEVA gyógyszergyár reklámjait. Magyarországon sajnos a vásárlók még nem tudatosak, mint szerencsésebb országokban. Izrael már sokszor, de legutóbb a 2011-es intifáda kapcsán lépett fel aránytalanul a palesztinokkal szemben, egy raszista…..
A Calcitrio 60 db és a Jutavit Calcium Forte 60 db ára Ismét ajánlok olcsóbb magyar terméket, mint a jó drága kalcium termék (Calcitrio)! Ha valaki kalcium forrást K2 és D3 vitaminnal keres, akkor ne válassza a méregdrága  terméket, hanem válassza a nagyobb kalcium tartalmú és szintén hazai Jutavit…..
A Prostamol Uno, a Saballo és a JutaVit Prostalong ára    A Prostamol uno gyártója a számunkra alig kiolvasható nevű Berlin-Chemie/A. Menarini Kft.. Nos természetesen ők külföldiek/multik  a javából, és persze Magyaroszágon is kell kalmárkodniuk, ahogy a világ számos országában. A másik külföldi…..
Ismét van egy külföldi étrendkiegészítő termék, az olasz Dona glükózamin 1500 mg. Ez ömlik a TV-ből folyamatosan és azt állítják a kedves gyártók, hogy ez az igazi. Valami rejtélyes ok miatt a családorvosok vagy szakorvosok szintén ezt a terméket írják fel a kedves betegeknek, nem a jóval olcsóbb…..
A facebook-on jelent meg ez az írás ettől az önkéntes norvég orvostól néhány napja. Szívszaggató olvasni, hogy mit élnek át a palesztin emberek ezekben a napokban. A  "civililizált" világ hallgat, az nagyhatalmak még helyeslik is izrael terrorállam népirtását. Az a szöveg, hogy…..
Zsidó terrorállam, palesztin genocídium és gyermekmészárlás - történelmi perspektívában Írta Lipusz Zsolt történelemtanár, a mo-i történelemtanárok legbátrabbika, a többi csak a lényeget nem mondja el az iskolákban... Ez az írása Lipusz Zsoltnak nagyszerűen bemutatja a…..
Izrael terrorállam, apartheid rendszer katonai csúcstechnológiával  most már szárazföldön is támadja a sűrűn lakott Gázai övezetet, Gázát. Ahogy az eddigi Palesztin-izraeli összecsapásokban is, most is az űrtechnológia üzent hadat a kövekkel dobálódzó fiataloknak, illetve…..
Külföldi hazaküldő 2014.07.20 16:31:48
Kedves Uram!

Köszönöm kulturált véleményét. Értem az álláspontját, de teljesen máshogy látjuk a helyzetet. Mi demokraták, jogvédők nem adhatunk igazat az agresszor izraelnek, ahol mellesleg törvényileg van rasszizmus. Az aránytalan válaszcsapás, a fehér foszfor használata, a mindennapos megaláztatások saját ősi földjén, a telepesek terjeszkedése, izrael könyörtelen, felsőbbrendű viselkedése nem ad más esélyt a palesztinoknak.gy is úgy is éheztetik, szomjaztatják őket. Az állandóan a 70 évvel ezelőtti holokausztról szűkölő izrael és a diaszpóra zsidók most gyönyörűen bemutatják, hogy ők mekkora demokraták,illetve, hogy valójában ki az igazi rasszista a föld nevű bolygón. Tudja ön, hogy a talmud mit tanít nekik?? Tudja ön, hogy a napokban is megfenyegették a CNN TV stábját, hogy ha rosszat mernek mondani, összetörik az autójukat? Ennyire felsőbbrendűnek képzelik magukat ezek a rasszista lények. Vannak nemzetközi emberjogi szerződések. Ezek közül van, amelyik az arányos válaszcsapással foglalkozik. Izrael semmit nem tart be évtizedek óta, csak képmutatóan kiröhögi az ENSZ,de az egész világot.
Értem én, hogy ön a jelenlegi helyzetből akarja kihozni a legtöbbet. Én az ortodox zsidó rabbik - akik egyre többen vannak - véleményével értek egyet: izrael terrorállam békés megszüntetése, a föld visszaadása a jogos tulajdonosoknak, a háborús bűnösök megbüntetése. Azt kéne önnek látni, hogy olyan kétségbeesésben tartják a palesztinokat évtizedek óta, hogy így egy egész népet nevelnek mártírnak. Terrorista? Milyen terrorista az, aki 1000 kilőtt rakétával 1 embert ölt meg? nevetséges terrorista. Izrael eddig 400 embert ölt meg, akik közül 150 gyermek. Igazi nácikkal van dolgunk kedves uram.
Miért hallgattok "magyar" jogvédők?? Betelt a pohár, könnyes szemmel nézem a sok halott palesztin gyermek fényképét az interneten, miközben egyetlen izraeli áldozatról sincsen szó a hírekben. Akkor miért gyilkol izrael terrorállam? Hol vagytok kedves média és főleg ti,…..
Keresgéltem a neten, hogy létezik-e még magyar kozmetikum és tisztítószer. Szerencsére megtaláltam  a Caola gyár termékeit, persze csak azért, mert én is Barbon borotvahabot használok! Tökéletes és olcsó a Gillette-hez vagy egyéb külföldiekhez viszonyítva. Külföldiek…..