Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Life Hacker | NapiHack

28 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Hekk 2017.12.10 18:57:52
Légy magabiztos! Keress Mentort! Építs (hálózatot/csapatot!) Mester elme közösséget! „Mentorálj!” Taníts meg mindent, amit tanultál másoknak! (jobban rögzül benned is!) Ne pénzre hajts! Ossz vissza minden adományodból! Állíts magad elé magas célokat! Azt tedd először, ami fontos, ne azt ami…..
  Több önbizalom Több siker és élmény! Jobb ember leszel. Az életed kapcsolataid javulni fognak. Javulni fog az önértékelésed így az önbizalmad is., ezáltal az életed minden területén új kapuk nyílnak. Új szintre léphetsz mind értelmi, mind érzelmi síkon. Inspirációs forrássá illetve…..
Az irányítószámod 70%-ban magyarázza, hogy milyen a gyereked szövegértése. Ez Finnországban 9% Ez meg összefügg azzal, hogy milyen gazdagok vagyunk. Mert megszabja, hogy milyen értékű munkát tudunk elvégezni.  A hetedik világ a tudás, a tudás-társadalom  világa. Beszélgetünk arról, hogy hol van…..
  Avagy: „így Turbózd fel közösségi kalandozásaid!” [a billentyűzeted segítségével]     Amennyiben nehézkes a görgetés, vagy már zsibbad az ujjad a masztipadon, akkor erre van szükséged: J billentyű: Lefelé léptet eggyel K billentyű: felfelé léptet eggyel J…..
Neked van már stratégiád kitörni a mókuskerékből? Ha van, miért nincs (látszata)?..
A Googlnél megvan a luxus ahhoz, hogy nagyon merész projektekbe fogjanak, aminek a végeredménye kétséges - de ugyanakkor viszont ha bejön, akkor mindent visz. A Soil egy mini radar, ami képes a kéz gesztusait érzékelni minden érintkezés nélkül. Kinekt egy csipben. google…..
Videó, Audió konverter Ha Veled is megesett, hogy nem volt épp ilyen cucc a gépeden. Vagy úgy gondolod nem is lesz, mert vagy drága Neked vagy vírus forrás, akkor ezt Neked találták ki!..
Ha azt hiszed, hogy szellemi képességeid születésedkor determinálódtak, akkor tévedsz!    Töltsd kreatívan a szabadidőd: zenélj, vagy tanulj egy hangszeren, vagy énekelj Olvass (bármit), sőt minél többfélét! Rendszeresen mozogj! Sajátíts el új készségeket…..
Napi Hekk Top 10 Nikotin űző! 2015.10.07 21:17:27
Bár nem a nikotin a legnagyobb ellenfele a dohányos szervezetének, sőt! De álljon itt néhány variáció nikoton űzésre!    Brokkoli Narancs Spenót Gyömbér Áfonya Citrom Sárgarépa Gránátalma Búzacsíra Fodros kel (vadkáposzta termesztett változata) Fogyaszd…..
Ments el bármit, olvasd el, vagy hallgasd meg  (olvastasd) fel bármikor…   Közösségi oldalak megosztásai, blogok feedjei, izgalmas, érdekes, és vagy hasznos elmentett cikkek többségéről soha nem tudjuk, meg miről szólnak. Mert egyszerűen nincs rá időnk. Csak gyűlnek, aztán /…..
Az Apa, várj! című fotót Claude P. Dettloff 1940. október 1-én készítette, amikor a Brit Columbiai Ezred (A Connaughti Herceg Lövészezrede) a kanadai New Westminster 8. utcáján a Columbia Avenue kereszteződésénél lefelé menetelt. Dettloff felvételének készítése közben Warren…..
Life Hacker | NapiHack 2015.07.21 01:38:04
Első blikkre csupán szépség tapasz, de…. ;) ~ Mindenki szeretne boldogabb lenni, de fapofával NEM fog menni.    Vigyél egy kis csavart az életedbe! Verd át kicsit a tudatos agyad! Aztán mikor megszokta a tudatalattid követni fogja!   Kevesebb tévézz! Helyette keresd…..
Avagy: Bakancslistát MOST!     tétlen elme, az ördög műhelye ~ példabeszédek könyve ~  Amikor azt veszed észre magadon, hogy zavar csend... Épp nem telefonálsz, skypeolsz, barátnő még nincs a család már nincs kéznél a kezed máris a rádió, tévé, vagy valami…..
Napi Hekk Maradj a középpontban! 2015.07.15 10:00:00
Ne hagyd, hogy indulataid vezéreljenek! – Ha van célod, amelyért küzdesz, akkor sokkal könnyebb betartani, mert csak egy kérdést kell feltenned: megéri?! - Nem azt mondom, ne vezesd le a feszültséged, ha számodra a dühöngés eléri ezt a célt, akkor tedd azt. De egy kiadós futás,…..
A LinkedInen láttam ezt a képet: Alatta jó néhány komment sorakozott, többek között Kővári Róberté is, aki azt írta, hogy "Mindig, amikor a "think outside the box" gondolattal találkozom eszembe jut, hogy vajon tényleg kimerítettük-e a lehetőségeinket a dobozon…..
Csinálj rendszert az elégedettségből! Akár milyen húzós napod volt, ne tárj nyugovóra anélkül, hogy meg ne bocsátottál volna mindenkinek, nopláne, hogy hálát ne adtál volna, hogy volt kire berágnod illetve, hogy megérhetted ezt a napot s azt az órát! Porold ki a zsebed…..
Adarida Viharban 2015.07.09 15:45:11
Gyorsan becsuktuk az ablakokat. Menjünk haza most, mondtam. Kikapcsoltam a számítógépet és a következő percben már az utcán voltam. Meglepő kép fogadott. A szinte teljes sötétség. Nem, ez nem is kép, gondoltam, hanem egy gyorsítva lejátszott film. Mindenki rohant, sehová sem…..
Life Hacker | NapiHack 2015.07.11 22:56:14
Az idő pénz! Nem csak, ha írásból élsz!    Hogy melós dolog, az nem vitás, de mit adnak "ingyen"?    A piros négyzetek a fotó, a bal és a jobb kezed (kis/gyűrűs/középső/mutató, aztán meg  vissza) ujjai  Már a csapból is a lájftájm lörning, meg digitális…..
Ablonczy Bálint a Heti Válasz munkatársa publicisztikájában megszólította liberális jogvédő barátját. A virtuális címzett megszólal: Fazekas Tamás, a Magyar Helsinki Bizottság ügyvéd munkatársa válaszol. Kedves Bálint! Remélem, nem haragszol meg a tegeződés miatt, de a…..
Life Hacker | NapiHack 2015.07.03 01:15:12
Van olyan, hogy semmi sem sikerül? Naná! De, amikor meg olyan váratlan és fantasztikus dolgok történhetnek veled, amikre egyáltalán nem számítasz, akkor megéri reménykedned és hinned a jó dolgok erejében! Velem most ez történt. Együtt dolgozok a Shop.Builder webáruházzal,…..
 Soha többé elvesztegetett idő(?)  Amennyiben online éled az életed illetve végzed a munkád és mégis hatékony akarsz maradni, SOHA: ne ülj a gép elé teendő lista nélkül! ne felejtsd el kikapcsolni, némítani az okos telód, és a géped asztali értesítésit! ne felejtsd…..
Legjobb befektetés az önképzés! Igaz, csak ha jó lóra teszel!   Találd meg a szerelmed, és tegyél meg mindent, hogy meghódítsd! Legyen az egy nyelv, egy szakma, bármely készség, vagy képesség ami közelebb visz céljaidhoz, szolgál téged, másokat, vagy egyszerűen jobb…..
Meg van az érzés? Amikor minden kafa, aztán egyszer csak....  ...Amikor nem jön össze semmi... ...kell egy lökés... ...Egy kis biztatás... Erre megoldás a coach.me (kicsi angol kell, de szerintem megoldod! ;) ! Ha angollal elvagy, keress mentorokat! Vagy hozd a haverokat! …..
Álmaid vannak, vagy tűzzel égő vágyad?  Kizárólag az utóbbi visz közelebb a céljaidhoz! Az csak akkor, ha van egy mester terved! Nos ebben, segít a  simpleology.com! OK! Nem állítom, hogy bármely kütyü, vagy webes alkalmazás a TE személyes, tudatos, következetes, kitartó…..