Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viva.la.revolucion

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég nagy port kavart, amikor egy 3 Michelin-csillagos séf le akart mondani a csillagokról. Erre is izgalmas válasz jött, miközben 3 legendás séf is szomorkodhat Franciaországban...
viva.la.revolucion 2019.01.21 21:48:17
A jelek szerint az elmúlt hónapokban egy kő alatt éltem (esetleg szatyorban), mert teljesen elment mellettem, hogy az archive.org nem csak elkezdte összegyűjteni az univerzum összes C64-es programját, hanem rögtön böngészőből használható emulátorba is bedolgozta őket. Nekünk csak annyi a teendőnk,…..
viva.la.revolucion 2019.01.01 22:59:46
Veszett vidék (Sweet Country) Az ausztrál outback-élményről a sűrítettség ilyen fokán valószínűleg csak bennszülött rendező képes értekezni. Az aboriginal Warwick Thornton ebben a csontszikár, zene nélküli, rendkívüli magabiztossággal levezényelt westernben úgy mond el minden lényegeset az…..
A szír kormányerők 12 légicsapást hajtottak végre a Damaszkusz közelében található Duma városában, amelynek következtében legalább 40 ember vesztette életét, akik között sok a gyerek és a nő. A bombázás után rengeteg holttest hever az utcákon, a szétroncsolt emberi testek…..
„2001. szeptember 11. reggelén a Magnum irodájából telefonhívás riasztott, hogy a Világkereskedelmi Központ ellen merénylet történt. Manhattani lakásomban elborzadva és bénultan néztem a tévét. Végül erőt vettem magamon és autóba ültem. Queens-en és Brooklynon keresztül hajtva, egy temető mögött…..
Egész télen kellemes 20-22 fok, napsütés, tengerpart, hegyek, vulkánok, olcsó szállások és éttermek. A Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetek kézenfekvő úti cél ahhoz, hogy eldobjuk a kesztyűt és a sálat, a zord, vagy épp locspocsos tél helyett a tavasz és nyár közti…..
Mert a magyar társadalom nagy része nem akarja őket látni. Ez a kézenfekvően adódó válasz tükröződik az Index.hu-n minap megjelent cikkhez feltett kérdésre adott olvasói válaszokból, ezt sugallják az országgyűlési és önkormányzati képviselői helyekért versenyző politikai pártok, erre a politikai…..
Bár a Google robotautóira a legtöbben úgy gondolnak, mint a mai értelemben vett autózás új generációjára, mégis több érv szól amellett, hogy a technológiai cég valójában nem akar hagyományos autógyártóként megjelenni a piacon.  Ehelyett elképzelhető, hogy a világ…..
Bite Bakery Café Nyugati. Jó lokáció, rengeteg ember, érdekes szendvics a kirakatban. Perec szendvics. Nagyszerű ötlet, de sajnos én kakaós csiga „vadászaton” voltam, így a perec szendvicset nem kóstoltam. Míg mielőtt a Bite rajongók lerohannának mindenféle kommenttel,…..
Tegnap futótűzként rohant végig a neten egy kép. Ez: A Vulture egyik cikkének illusztrációjáról van szó, ami azért rém érdekes, mert ennek alapján David Chase, a Maffiózók alkotója a sorozat 2007-es lezárása óta először volt hajlandó egyenes választ adni a kérdésre,…..
Igen: Afrikában meg éheznek. Addig is nézzük, milyen klasszikus hibákat érdemes elkerülni, ha jót akarunk.     Nem rugózik kifelé a szár Érdemes megnézni vásárlás előtt, mi van, ha kifelé feszítjük a napszemüveg szárait. Ha a szár erős, és nem rugózik kifelé,…..
viva.la.revolucion 2014.08.27 17:32:38
@Winkler Róbert: így hívják a jó minőségűeket
viva.la.revolucion 2014.08.28 09:25:47
@Winkler Róbert: küldtem üzenetet
Az idén 77 éves legenda, a világ valaha élt egyik legnagyobb színésze és nőcsábásza egész életében utált interjúkat adni, így nem is sokat adott, mikor már elég nagy név volt ahhoz, hogy ezt megtehesse. Viszont mikor olyan kedvében van és mikrofon elé áll, akkor legalább…..
viva.la.revolucion 2014.08.27 17:15:44
A Szíria és Irak területén terjeszkedő Iszlám Állam dzsihádistái a héten tettek közzé egy videót, amelyen James Foley szabadúszó újságírót végzik ki. A 40 éves Foley-t két évvel ezelőtt rabolták el Szíriában, ahonnan a polgárháborúról tudósított. Már az Egyesült…..
Azt sejtettük, hogy Prokee Parkolásasszisztens? Tolatóradar? Mind felesleges filefranc című posztjához jönnek majd olyan alternatív megoldások, amiktől leesik az állunk, de tothbel felhasználó Suzuki SX-4-ének periszkópos kamerája mindenen túltesz. "Egy Philips 7" monitor lett…..
Egy fehérorosz sofőr fedélzeti kamerája be van kapcsolva. Egyszer csak megjelenik egy motoros és belecsapódik az előtte haladó autóba. Ami ezután történik, az nagyon valószínűtlen. Forrás: CNET Az oroszok és szomszédiak egészen elképesztő dashcam videókat tudnak…..
viva.la.revolucion 2014.08.20 23:42:48
Nem tudom, megint mit nem értünk. Engem Varga Mihály meggyőzött: úgy nem lesz gyermekéhezés Magyarországon, ha Hollywood magyar sztárja, és minden idők legnagyobb kaszinóbizniszben utazó filmese, Andy Vajna, megkapja az őt megillető évi 7 milliárd forintos adókedvezményt. Nincs…..
Lavdrim Muhaxheri meghalt egy a kurd erőkkel folytatott tűzharcban Irakban. A 24 éves fiatalember már a szíriai polgárháborúba is bekapcsolódott, hogy kedvenc időtöltésének hódoljon, emberek fejét vágja le. Hogy miért érdekes ez nekünk, magyaroknak? Hát csak azért, mert…..
viva.la.revolucion 2014.08.20 10:15:28
Mihalik Enikő egy újabb címlapot tudhat magáénak, amelyen egyébként nem éppen előnyös arckifejezéssel, hanem tátott szájjal látható. A HG magazinhoz a képeket a Barcelonában és New Yorkban is székelő Hunter & Gatti Fotóügynökség fényképészei készítették. ..
viva.la.revolucion 2014.08.20 02:05:08
Levelet kaptunk, Csiszár Jenőtől, nem közvetlenül persze, nem vagyunk olyanban, és mivel nekünk is szólt, hát leközöljük, így tisztességes. Egy megjegyzésünk azért van: a műsorvezetőt kerestük telefonon, három számát ismertük, ebből az egyiken nem ő vette fel, hanem egy…..
  Most fogalmazom a feljelentést a Tigáz-Eni és TIGÁZ-DSO felmenő és lemenő cégei al és felvállakozói ellen. Csalás és garázdaság miatt.* Elboldogulok vele magam is, de aki akar az magának segít, ha valamilyen módon csatlakozik a feljelentésemhez. Ha másként nem hát olyan…..
63 éves korában eltávozott Robin Williams, kit elsősorban színészként, humoristaként jegyeztek. Szavakba önteni nehéz azt a hiányt, melyet halála okozott. A "nagyok" között tartották számon, gyorsan hozzáteszem, méltán. Munkássága maga volt a művészet, ha kellett bohóc volt,…..
Több forrásból is úgy tudja a Comment:com, hogy a Class FM két emblematikus arcától is megvált mostanában, Csiszár Jenőtől és Jáksó Lászlótól. Csiszár nem kifejezetten kenyérre kenhető típus, mondta egyik forrásunk, és ez számos munkahelyi súrlódáshoz vezetett, amit egy…..
Azoknak, akik értenek a makrobiotikához, mielőtt felszisszennének, hogy "ilyet merészelsz", előre bocsátom: tudom, hogy a túl sok hideg étel, bele értve a fagyit, nem tesz jót. Csakhogy finom. És szeretjük...
Clive Owen sorozatát érdemes lesz nézni, nekem nyugodtan elhiheti a nyájas olvasó. De teszem azt, nem hisz nekem - hát akkor itt a pilot, majd az meggyőz mindenkit. A kontenthez még egyet kell klikkolni, IDE Azt azért ki lehet bírni, nem? Ha bejön a cucc, az HBO GO, HBO OD és a Cinemax…..
viva.la.revolucion 2014.08.10 00:44:42
@Sergei Alexis: sok mindent nem fogsz te megérteni soha