Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SpaceCop

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek valaha volt macskája, az pontosan tudja, hogy ezek a végtelenül cuki, de néha dermesztően aljas dögök szeretnek magas helyekről lelökni tárgyakat. Just for fun. Legjobban Teddy, a gazdája szerint is seggfej macska 19 másodpercével tudnám megvilágítani a…..
Indítsuk a hetet egy újabb játékvadászattal, mert még több tucat várakozik a levelesládámban. Ezúttal egy játéktermi gépet keres az 0motig0 nick mögé bújó olvasó, át is adom neki a szót: Réges-rég a 90-es évek elején vidéki játékteremben volt egy autós gép. Amire…..
Na, akkor indulásnak röffentsük be megint a Játékvadászat rovat hajtóműveit. Ebben ugyebár a tisztelt kommuna segít olyan olvasóinknak, akik emlékeikben homályosan élő játékokat keresnek. Szépen indult a rovat, aztán két nehéz feladat is lerontotta az addig 100 százalékos…..
SpaceCop 2014.01.03 21:17:34
@Stöki: Igen, 3D belnézet. Még egy apróság, volt egy olyan funkció benne, amit az egyik srác úgy nevezett el, hogy "fénybomba", az X billentyűvel lehetett használni, és egyszeri, nagy DMG-t mért a képernyőn levő összes célra.
SpaceCop 2014.01.04 07:59:14
@alligata: Nem ezek, de most szépen átnézem az Atari játékokat is, nehogy a memóriám csapjon be a hardverrel kapcsolatban. Köszi! :D
SpaceCop 2014.01.08 16:52:53
@Sunsetjoy: Köszönöm, sajna nincs közötte, de a videókkal nagyon jót nosztalgiáztam.

Igazából az eddig megnézett tonnányi 8-bites játék közül a Star Raiders áll hozzá a legközelebb, talán egyszer sikerül rátalálnom.
Valószínűleg friss rovatunk legnehezebb feladványa következik, lehet, hogy ez fogja elrontani a játékvadászat eddigi 100%-os mutatóját. Most ugyanis olyan játékot keresünk, amit egyik törzskommentelőnk, B-Bird hajt már évek óta, de inkább mondja el ő: Najó, akkor én is…..