Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaime Lannister

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt hetekben egyértelművé vált, amit azért valahol minden hírfogyasztó sejtett: Gyurcsány Ferenc rástartolt a miniszterelnöki szék visszaszerzésére. Persze - lévén profi politikus - ezt ő egy jó ideig még nem fogja elismerni. De nézzük, mivel töltötte az időt…..
Álomnál már több a budapesti olimpia! Ha mindenki egy irányba húz, Budapest hiteles, versenyképes pályázóként szállhat harcba a 2028-as olimpia megrendezéséért Borkai Zsolt 2014. július 7...
    Ezt a posztot azért írom, mert érdekes dologról van szó és egyetlen magyar lap sem írt róla.      Egy Michael Ashcroft nevű milliárdos évek óta végez közvéleménykutatásokat Nagy Britanniában. Ez a Lord Ashcroft Poll. Megvizsgálták, hogy milyen arányban szavaztak a…..
Minden Magyarok Királya Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király honlapján olvasható "Murinyi József versének királyi átirata pozitív kommunikációval!" Imígyen: A Magyar Szív   Oh, lüktető szív, Magyar virágzás jövője ! Béke és nyugalom a Magyar Isten követője, S…..
Jaime Lannister 2014.07.24 20:16:33
      Természetesen Schmidt Mária coming out-járól van szó. Róla eddig is sejtettük, hogy gonosz és buta, de valamiért most tartotta szükségesnek a dolgot az egész világ elé tárni.      Én igazán nem vagyok prűd, de azt gondolom, hogy jobb lenne, ha az ilyenek a négy fal…..
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
Jaime Lannister 2014.06.25 22:41:16
@ingyenebed: Nemzetközi hír lett belőle? Ó ha egyszer teljesülne az a régi vágyam, hogy a publikumnak szónokoló Orbánt harsányan kiröhögi a hallgatósága és mindezt élőben közvetíti számos tévétársaság :-)))
Jaime Lannister 2014.06.25 22:48:44
@netukki: Hogy feltámadáskor lefelé kaparjanak :-)
A Római Birodalom megszűnésének egyik oka az volt, hogy dekadens lett, és elvesztette a biológiai erejét. A fürdőkben dőzsöltek a római arisztokraták és polgárok, nyilván az akkori Conchita Wurstot hallgatták Kerényi Imre 2014. június 7...
Jaime Lannister 2014.06.20 09:23:46
@én már a fény gyermeke vagyok: Persze, Róma csupán csak a korabeli Conchita Wurstok miatt bukott el! Az, hogy mellesleg volt egy kicsinyke összbirodalmi korrupció, meg népvándorlás, meg a Keletrómai Birodalom elszakadása, az Kerényinek mellékes. A melegség bűn, a lopás, csalás, sikkasztás, einstandolás népnemzeti keresztény erény! Menjen a picsába ez a vén faszkalap!!!
Jaime Lannister 2014.06.20 09:24:39
@stoppos76: :-))))))
Irinej pátriárka felszólította a hívőket, imádkozzanak, hogy elálljanak a nagy esőzések és árvizek. Ugyanakkor kiemelte, hogy ezzel az elemi csapással Isten nem büntet, hanem figyelmeztet. Az embereknek le kell térniük a gonoszság, a bűn és a törvénytelenség útjáról. -…..
Jaime Lannister 2014.06.18 20:28:21
@Deepblue Noir: Minden bizonnyal :-)
Jaime Lannister 2014.06.19 05:34:48
@Jaime Lannister: Oh bocs: matriarchák.
Az alkotás - írta a kormányfő - egy szabadságharcos nemzet emlékműve arról a fájdalomról, amikor eltiporták a szabadságát. (Orban Viktor deliracioja ma) A szabadsagharcos nemzetek megszallasa komoly veszteseget szokott okozni a megszalloknak. Magyarorszag megszallasa joval kisebb…..
Az ellenzéket tönkreverték. Részben bundával, részben azért, mert a kormányoldal jobban játszott, többen volt és a gólokat is ő számolta, de mindegy is: a vereség ténye vitathatatlan és megváltoztathatatlan. Magyarország egy lépésre van a pártállamtól, és ezt a lépést…..
Jaime Lannister 2014.06.02 22:44:22
@szempontpuska: Nem mennék el ennyire a sci-fi ill. az amerikai katasztrófafilmek irányába. Mindössze azt tartom elgondolkoztató fejtörőnek, hogyan lehet konfliktusok és háborúk nélkül elosztani az egyre szűkülő élelmiszer- energia- és jövedelforrásokat az egyre nagyobb tömeg között???
Jaime Lannister 2014.06.03 05:32:16
@kamerasmobil: A világgazdaság stabilitása, a társadalmi béke és a környezetünk állapota a mai világban éppen annyira biztonságos és kiszámítható, mint egy részeg ember támolygása. Nemcsak a harmadik világ van veszélyben, hanem az egész világ. És fokozottan ki vagyunk téve a hirtelen változásoknak. Ezek társadalmra gyakorolt hatásairól Popper Péter írt egy nagyon jó esszét valamikor 1993-94 környékén "És hamarosan a sötétség" címmel. A Hét c. folyóiratban jelent meg, remélem megtalálom valamelyik webarchívumon. Az az írás nagyon pontos korrajz. Sajnos a mi világunk nagyon nagyon rossz irányba tart,ez a válság pedig veszélyes populista és fundamentalista alakokat fog kitermelni magából, olyanokat, amelyekhez képest Orbán csak egy rokokó széptevő. Hidd el nekem, semmit sem akarok jobban annál, mint hogy ne legyen igazam!
Horvátországban hat éve szabályozza jogszabály a különféle erdei gyümölcsök, gyógynövények, a népszerű vadspárga, gomba, csiga szedését, gyűjtését. Váltható napijegy, hétvégi jegy, heti-, és havijegy, de van, amit még ezen felül le is kell mérni, gyűjtött spárga…..
Jaime Lannister 2014.05.03 20:44:04
Jaime Lannister 2014.05.03 21:02:15
@nandras01: Á dehogy, ezek csak a Besenyő család tagjai különböző álneveken...
Helyreállt a néplélek, a nemzet visszanyerte korábbi valóját Boross Péter, 2014. április 21...
Jaime Lannister 2014.04.23 22:25:04
@Jaime Lannister: ...vagy ez má az 1526 augusztus 29-i "valónk"
Szilveszteri különkiadásunk egyfajta főhajtás a borzalmas versek két alapkategóriájának bajnokai előtt. Remélem, egyetértetek velem abban, hogy az ideg-elme vonal művészei közül sokirányú tehetségével szinte kimagaslik Gavallér János. Éppen ezért alábbi művéből nem a…..
Eheti alkotásainkat is Érvsebész gondos gyűjtőmunkájának köszönhetjük. Át is adom neki a szót (P/c). Mindig is erősen hittem a civilség erejében — abban, hogy a polgárok képesek megszervezni magukat fontos ügyek érdekében. Nemrégiben találtam a megejtően aktív és…..
Jaime Lannister 2014.04.17 20:44:04
@ipartelep: ..és kifelejtette a hosszas felsorolásból azt, hogy a "Mária Terézia Nagyvalagrend büszke viselője" :-)
A Jobbik XIX. kerületi szervezetének honlapja nagy szeretettel mutatja be olvasóinak vitéz Somogyváry Gyulát (írói nevén: Gyula diákot), a Gömbös-féle Fajvédő Párt, illetve az Ébredő Magyarok Egyesülete alapító tagját. Egy részlet, afféle kedvcsinálónak, eredeti…..
A FIDESZ demokrácia pusztító háborúja 1998 óta, 16 éve mérgezi a hazai közéletet. Kulturális léptékben nem feltétlenül felfogható apró lépésekben, csigolyánként törték el a fiatal magyar demokrácia gerincét. Az egyszerű emberek, akiket a félfasiszta világképpel…..
Jaime Lannister 2014.03.21 20:14:34
@dukeekud: Vagy nagyon messze gurult a gyógyszered, vagy jól jártál az egykulcsos jövedelemadóval, vagy nyalod a Fidesz seggét, "barátom". :-(
Remélem, senkit sem ér meglepetésként, hogy a karácsony szép ünnepét a debilitás-dementia vonal koronázatlan királya, Katona László műveivel kívánom köszönteni. A Térj magadhoz édes Hazám! c. kötet műfaji meghatározásaként a címlap alján az áll, hogy "Hazafias és etikus…..
A magyar vidék a huszadik század eleji cselédsorba süllyed vissza, csak kenyéradója nem a földesúr, hanem a multi, a ház pedig nem a legidősebb fiúé, hanem a banké. Lesújtó kutatási eredményeket hozott nyilvánosságra októberben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK)…..
Jaime Lannister 2014.02.08 11:02:09
A december 1. népszavazáson a választáson megjelentek közel kétharmada tette le a voksát amellett, hogy kerüljön be a horvát alkotmányba az alábbi passzus: "A házasság egy férfi és egy nő közötti életközösség." A választásra jogosultak 35%-a élt a lehetőséggel. A…..
Azért, mert van rá igény. Most turistautat, de a napokban olvastam, hogy az építészet területén is. Ez van, ehhez nem tudok mit szólni, legyen ez azok problémája, akik megválasztották. Ha a jobboldali emberkéket és a jobboldali értelmiségi elitet nem zavarja az, hogy hülyének…..