Regisztráció Blogot indítok
Adatok
véres horror

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyugdíj nem más, mint egy pilótajáték, melynek során a nyugdíjasok nyereségét a mostani fiatalok fizetik. Könnyen lehet, hogy már nem sokáig…Az Egyesült Államokban gyakran elhangzik, miszerint a szociális rendszer - nyugdíj- és egészségbiztosítás - igazságos, az emberek…..
Evészavarnak nevezzük azokat az evési szokásokat, melyek a testsúlyban vagy a test működésében egészségügyi és esztétikai gondot okoznak. Több különböző formája létezik, a legismertebb az összes közül az elhízás, az anorexia nervosa és a bulimia nervosa. Ebben a sorozatban az evészavarok és a…..
véres horror 2013.10.21 22:25:55
@efi: nem evés nélkül, hanem túlzott evés nélkül.
véres horror 2013.10.21 22:30:44
véres horror 2013.10.22 11:00:50
@Gerinces Magazin: ez érdekes egyébként amit a cukorbetegség és az elhízás kapcsolatáról írsz, mert eddig épp fordítva hallottam.
Korábban azt olvastam, hallottam, hogy az elhízás okozhat inzulin rezisztenciát. Hogy emiatt hízna valaki, az nekem új.
Viszont olyanról már hallottam, hogy az inzulinosokkal van gond, mert a kívülről bevitt inzulinnal van valami gond, ami miatt "hizlal", de ezt olyan rég mondta egy doki, hogy már nem emlékszem a részletekre.
Az IMF októberi Fiscal Monitor jelentését nem terveztem végignyálazni, a magyar médiában megjelent összefoglalókat bőven elégnek gondoltam. Egészen addig, amíg rá nem bukkantam arra a főcímre, amit most én is kölcsönvettem.  A legtöbb magyar kiadvány cikkének az…..
véres horror 2013.10.20 23:57:11
@különvélemény: nálunk kifosztották helyette a nyugdíjpénztárakat. Én egészen komolyan fontolgatom egy ideje, hogy amim még megmaradt, azt villámgyorsan kiveszem a bankból, úgyis már csak fogy pusztán attól is, hogy bankban van.
(kamat gyakorlatilag nulla, ugyanakkor kártyadíj, szálavezetés, ilyen költség, olyan költség... Csak vesztek rajta)
véres horror 2013.10.20 23:58:23
@Kim Jong Un: mondd, te náci tetű, aki egy hozzád hasonló, de komcsi tetű nevét használod! Miért fostok ennyire Bajnaitól? :D
Még januárban, a doni áttörés hetvenedik évfordulóját követően írtunk arról a szenzációszámba menő fotóanyagról, amelyet id. Konok Tamás gyalogsági őrnagy és haditudósító századparancsnok fotóhagyatékából válogatott és mutatott be egy kiállítás részeként a…..
véres horror 2013.10.19 20:55:33
@tauglich: hagyd rá! Ez a félhülye majom kiadta magát fotósnak és azt hiszi, hogy azért, mert van egy középformátumú gépe, ért is a fotózáshoz. :DDD
Regisztrálj az index fórumára és kérdezősködj ragika után a fotós topikokban. Rajta röhögött az egész fórum anno. :D
véres horror 2013.10.20 10:08:58
@Ignác Pióker: náciktól mit vársz? :D

@ledo76: Nekem annyira nem egyértelmű.

@♔bаtyu♔:
mit igen, te náci fattyú?

@Bell & Sebastian: ragikám! Menj vissza a pszicho... Áááá, szerintem neked inkább állatorvosnál a helyed. Szóval menj vissza hozzá és kérd, hogy emelje a gyógyszer adagod, mert megint elhatalmasodtak rajtad a kényszerképzeteid!
A forgalmas nagyvárosok büdösek, ez alól nincs kivétel: összemosódik a szélben az török gyrososból áradó mérsékelten gusztusos illatfelhő a körútról hullámokban támadó kipufogófüsttel, amott egy rakás kutyaszar színesíti a képet, ott az étterem mögötti kukákból…..
véres horror 2013.10.19 21:17:06
@politikailagnemkorrekt: jelezném, hogy a környékünkön élő kutyások közül átlag 10-ből egy hagyja ott, a darabárut.
Egy mandátum sorsáról dönthet az erdélyi magyarság - derül ki egy friss kutatásból. Ez az egyetlen kis mandátum természetesen azonnal megmutatta, 2004. december 5. prolijait nem nyelte el a föld az elmúlt évtizedben. Marad a kommentförgeteg az interneten: "aki nem itt adózik, ne…..
Egyáltalán nem megtévesztő módon a zacskós cukor feltalálása óta 1 kilós kiszerelésben érkező terméket reformálta meg a Metro áruház: Ma már, a 325 grammos tejfölök korában igen kevés dolgon lepődök meg, de azért a 10 dekás papirzsebkendő, a kilogrammonként mért tej…..
Az utóbbi hetekben az interneten terjedt egy videó, amelyben a Széll Kálmán téren berendezett kamunappali berendezési tárgyait néhány óra alatt elhordják az enyveskezű járókelők. A videóban leszögezik, hogy a bútorokat, könyveket és egyebeket elhordók nem statiszták, a végén…..
véres horror 2013.10.18 11:02:35
@Raffay83: nézd, ha valaki készítene egy összevágott videót, amin anyukádat mutogatják, amint a video szerint az út szélén árulja a testét, lehet, hogy te is rossz néven vennéd.
A sofőr visszakézből, ököllel szájon vágta a sógoromat, rázta, trágárul beszélt, jobban mondva anyázott, és ismét ütésre emelte a kezét. Nem gondoltam, hogy egyszer ide fogok írni..  Olvasgatom a blogot, szörnyülködöm. Nekem is vannak sajnos rossz tapasztalataim a magyar…..
véres horror 2013.10.16 13:45:16
@Babette_: nem "ha gyakran". Inzulinosnál kötelező kellék! (kösz, arról beszéltem, a Glucagonról)
véres horror 2013.10.16 13:47:33
@karcsibácsi: nagyon remélem, hogy csak hazudod, hogy orvos vagy, bár találkoztam hozzád hasonló alakokkal is, akik legalábbis a diplomájuk szerint orvosok.
Benneteket ha másért nem, ezért a stílusért kellene kihajítani még a társadalomból is, nemhogy az egészségügyből. De sajnos itthon már csak a fajtád marad lassan. A normálisabbja rég külföldön van.
Gyakran, sajnos túl gyakran kerül a Fidesz propagandagépezetében szoros közelségbe Bajnai Gordon neve és az anarchista szó. Selmeczi Gabriella például előszeretettel hangoztatja ezt a párosítást, tette ezt például legutóbb is, amikor (az egyébként valóban ostoba)…..
véres horror 2013.10.14 21:51:51
Épp pár hete elmélkedtünk itt az Androliben arról, hogy eljöhet az idő, amikor a nagy gyártók komolyan nekikezdenek ellehetetleníteni a custom ROM-okat gyártó fejlesztői közösséget, és olyan megoldásokkal állnak elő, amik kvázi lehetetlenné teszik a készülékek rootolását…..
véres horror 2013.10.13 16:08:20
@Tomi from Space: ha garanciális, akkor hívd fel a Samsung központi ügyfélszolgálatát, ők házhoz küldik a szerelőt!
(valószínűleg az első szériákból származik a tiéd és előjött az a hiba, ami rengeteg hasonló készüléket érint)
véres horror 2013.10.13 17:17:19
@midnight coder: és abba nem gondoltál bele, hogy a "rootolható"=bármikor felcsempészhetnek rá valamit, amiről nem is tudsz? Mert ugye a rootolás gyakorlatilag egy-egy sérülékenység kihasználásán alapul.
véres horror 2013.10.14 07:42:20
@Sákif za morro?: én neten rendeltem egyet. Kb. két vagy három nap után éltem az elállási jogommal. A Tab2 elektronikai hulladék kategória. Szerintem. Nem mondom, hogy a Samsung ezek után túl pozitív emlékeket hagyott bennem, de végül egy Note2 mellett kötöttem ki. Két hónap elteltével jutottam odáig, hogy kezdek benne olyan dolgokat találni, amik nem tetszenek, ha telefonként kezelem. Mint mini tablet, maximálisan elégedett vagyok vele.
Az androiddal nem annyira: akármit fel akarok tenni - csak ingyenes csomagokkal próbálkoztam - olyan jogokat követelnek, hogy inkább lemondok az adott szolgáltatásról. Pl. egy képernyő forgató alkalmazásnak mi szüksége a híváslistáimra, internetes kapcsolatra stb.?
Több spyware-re nincs szükségem, mint ami gyárilag rajta van.
A gerincbetegségekhez társuló fájdalom, az egyik leggyakoribb panasz, ami a Pácienseket orvoshoz viszi. Folyamatosan átalakuló világunkban egyre nagyobb szerepet kap az öngyógyítás, amely ma már nemcsak a különböző fizioterápiás módszerekre terjed ki, hanem az öngyógyszerelésre is. Az öngyógyítás-…..
véres horror 2013.10.13 17:15:35
@Mária: aki egy kicsit is figyel, az látja is... szánalmas, vén, fidesz-picsa. :D
véres horror 2013.10.13 17:22:41
@Semper Fidelis: félreértesz azt hiszem... A gyógyszer az kb. "azonnal" megszünteti. A gyógytorna meg hosszú távon _talán_. De hogy vonszoljam el magam a gyógytornászhoz, ha felkelni sem tudok az ágyból? Pár éve volt ilyenhez szerencsém. Az orvoshoz alig bírtam lemászni, hogy adjon gyógyszert.
Ráadásul szerencsém is volt talán, mert elsőre az orvosomat helyettesítő dokival tudtam csak beszélni, ő az ideggyógyászhoz küldött, ahol nem kellett várni. A háziorvosom meg ortopédiára, ahol több hét (már nem emlékszem, hogy kettő vagy nyolc) volt a várakozási idő.
véres horror 2013.10.13 17:25:31
@Semper Fidelis: egyébként még nem sikerült gyógytornásszal beszélnem, de ha sikerül, kíváncsi leszek, mit tud javasolni nekem... Gyerekkorom óta derékfájós vagyok, az a pár évvel ezelőtti már nem múlt el nyom nélkül.
Többé-kevésbé végükhöz értek az ellenzéki tárgyalások, legalábbis sokkal tisztább a kép abból a szempontból, hogy a magát „demokratikus ellenzék”-nek tituláló színes gyurmagömb milyen formában készül nekiállni a jövő áprilisi választásoknak. Mivel a legnagyobb utat…..
véres horror 2013.10.13 14:48:59
@Mária: te is elmehetnél anyádba végre, kis fidesz-bérenc!
véres horror 2013.10.13 15:25:58
@Mária: nem a lófaszt nem vagy az! Egy az egyben ugyanazokat a fasságokat fröcsögöd ki magadból, amit az elvtársaid propaganda osztagának többi idiótája is.
véres horror 2013.10.13 15:27:32
@Mária: és milyen furcsa, hogy épp úgy bratyizgatsz a náci patkányokkal, ahogy az elvtársaid is. :D
"A nürnbergi per folyamán rengeteg hazugság és kitaláció hangzott el a fogolytáborokkal kapcsolatosan. Mauthausenben a menzán kívül még bordélyház is állt a foglyok rendelkezésére. Amúgy meg semmit nem bánok, amit tettem, a múltamhoz való hűség elvi kérdés. Gázkamrák? Soha…..
véres horror 2013.10.12 21:42:02
@Éhes_ló: bezzeg Horn Gyulát kilőtted volna a Holdra, mert mit keres az a hazaáruló, magyargyűlölő disznó a Szent Magyar Földön, mi, te rühes náci?
Az Európai Emberi Jogi Bíróság csütörtöki ítéletét – a bepereltetés és feljelentetés veszélyének tudatában írva mindezt – önérzetes Papcsák Ferenc bizonyára üdvözölné, mi azonban le vagyunk döbbenve. A döntés egy népszerű észt hírportál kérelme nyomán…..
véres horror 2013.10.12 19:36:57
véres horror 2013.10.12 19:37:32
@Valóraváltógép: igen, erre céloztam.
véres horror 2013.10.12 19:57:34
@rug82: ja... Szálasi is sírni tudna, ha látná, hogy micsoda gerinctelen szarzsákok követik a tanait.
Egy osztrák férfi gázolhatott vasárnap Körmenden. Az autóját Hegyháthodászon elrejtve találták meg. Egy osztrák férfit gyanúsítanak azzal, hogy halára gázolt egy kerékpárost vasárnap Körmendnél és segítségnyújtás nélkül elhajtott - közölte a Vas megyei település…..
véres horror 2013.10.11 17:04:11
@Flúgatlan: ezt meséld az áldozat családjának és barátainak te barom!
Blogunkon majd bővebben is bemutatjuk Witkin munkásságát, mai bejegyzésünk PORTFÓLIÓ rovatában pedig egy kis bepillantást nyerhettek nem mindennapi életművébe. "Joel-Peter Witkinről egyszer azt írták, hogy művészete egy rész Hieronymus Bosch, egy rész A texasi láncfűrészes mészárlás. Életének…..
véres horror 2013.10.11 15:53:41
@LAPE: valami hasonló jutott eszembe nekem is. :D
Ha valami az állam szárnyai alá kerülhet ma Magyarországon, egyáltalán nem érdemes rá mérget venni, hogy a végén esetleg mégsem kerül oda. A feltételes mód csupán a kötelező körökre épülő színdarab elengedhetetlen díszlete. Lehet tovább haladni, emberek. Semmi…..
véres horror 2013.10.11 13:36:33
@Sexual Harassment Panda: te seggfej! Amire a pártod ráteszi a mocskos, tolvaj mancsát, az tönkremegy. Volna egy fogadásom, hogy ha nem rúgnak seggbe benneteket a köv. választásokon, akkor rövidesen az ingatlan lesz kiárusítva, a betegek és orvosaik meg mehetnek ahova akarnak.
Lee Jeffries éveken át kószált London, Párizs, Róma, Miami, New York és Las Vegas utcáink, kapcsolatokat keresve. Ez lehet az, ami az ő képeit megkülönbözteti a sokszor már elcsépeltté vált "homeless" felvételektől. Mert valljuk be, a fedél nélküliek nyomorúságát fotózni…..
Hogy mennyi??? Fiatalember! No ne vicceljen! 1200 Forint??? Nézze mink kisnyugdíjasok vagyunk, lehet hogy maguknak ez nem nagy péz, de nekünk kibírhatatlan, mink szegény emberek vagyunk. Nagyonszépen kérem, a maguk cégének biztos sok péze van, majd kigazdálkodják, én aszt nem fizetem…..
véres horror 2013.10.10 17:01:49
@pneumónia: megakurvaanyád, az! Ennyi rühes gazembert, ahányan ti nyugdíjas-gyűlölők vagytok... egyszerűen nem értem, hogy az a sok vén ribanc, aki benneteket felnevelt, hogy tud most tükörbe nézni, ha még él.
Mert hogy életedben nem láttál még olyan nyugdíjast, aki tisztességgel végigdolgozott egy életet, az tuti.
véres horror 2013.10.10 17:03:07
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): remélem, te már éhendöglesz, mire a nyugdíjadra sor kerül! (bár a kedves szüleid is megérdemelnék, hogy utcára kerüljenek, amiért egy magadfajta tetvet felneveltek)
ENTERTAINMENT WEAKLY - Bejelentette visszavonulását Sas József, a pesti humor és a politikai kabaré utolsó nagy öregje. Ebből az alkalomból összeszedtük kedvenc pillanatainkat a nagy nevettető életművéből. Figyelem, szubjektív lista a tovább…..
véres horror 2013.10.10 10:42:47
@Hoppácska: hát igen. Érdekes volt a könyv után meghallgatni a néhai egy-két politikai nyilatkozatát. Némi önellentmondást véltem felfedezni a szavaiban.

Egyébként amit leír, az - ha megvalósítható lenne világszerte, nem kellene bujkálni miatta - nekem tetszene. A jelenlegi rendszertől csak annyiban tér el, hogy ott mindig, mindenki emberi körülmények közt élhet. Hogy ezért cserébe dolgozni is kell, az kevéssé zavar. Jobban zavar ami most van, hogy ha beledöglesz a munkába, akkor is esélyes, hogy ötvenévesen az utcán találod magad lakás, egészségügyi ellátás, ennivaló nélkül.
:(
véres horror 2013.10.10 15:30:27
@enpera: anyád lehet, hogy annak hívta, de akkor az is akkora seggfej, mint a kölke.
véres horror 2013.10.10 16:50:34
@enpera: beléd még ez is sok. Persze mit várjak egy szellemi nyomoréktól?
Amióta Marissa Meyer vezeti a Yahoo-t, kezd a cég arculata jelentősen megváltozni. Most a sokak által használt  Yahoo Mail felhasználói felületét újították meg, aminek láttán az ember nem tud másra gondolni: Hiszen ez a Gmail! A következő gif-en láthatjuk a…..
HamPLÓ Nem M61: 2761! 2013.10.08 16:00:00
Lassan elfogy a svéd nagydízeles alapanyagom, és mással is kell foglalkoznom itt a blogban :) de még van egy videóm, amit meg szeretnék osztani veletek - plusz egy kis magyarázat. A 2013 július-augusztusában balatoni vonatokat húzó Nohab, a 2761 017 nem teljesen egyezik meg eredeti…..
véres horror 2013.10.09 13:11:08
@gigabursch: gondolom azért, amiért a rengeteg közterület átnevezés is volt. Nehogy legyen valami, amibe az elvtársak nem ütötték bele a taknyos orrukat.