Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lkjpoi

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karolina és József két hónapja próbál valami normális összeget kicsiholni Wizzair-járatuk 3+ órás késéséért, de eddig csak 10 euróig jutottak: Egy Wizzair-es kalandos utat szeretnék veletek megosztani. Februárban 4 napot töltöttünk Barcelonában a férjemmel. Elsős kisfiunk…..
Az a röhej az ebben az egészben, a regnáló mutyikormány ismét olyan megoldáson töri a fejét amikor megment valakit, aki lehet pont miatta került nehéz helyzetbe, hogy az neki minél kevesebbe kerüljön, jól lehessen hivatkozni rá, vagy inkább a szóvivők hangzatosan tudjanak róla…..
lkjpoi 2013.07.25 10:52:31
@nemi gaz: te a tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás vagy. Adót vajon fizetsz-e, vagy az én adómból működő/épített dolgokat használod ingyen?
Vajon te miből kerestél annyi pénzt, hogy megtakarításból tudtál házat, autót venni, és még 10 misid maradt? Csak nem abból a gazdaságból, amit hitelekkel pörgettek fel?!
Nem egy tisztességesen leadózott átlagfizetéssel osztod itt az észt...
Gasztrobizarr Ne járjatok ide 2012.12.09 09:35:26
Az újlipótvárosi Pozsonyi út ígéretes környékén egyre másra nyitnak az új helyek. Nem is olyan régen: 3-4 éve indult el a magasabb színvonalú gasztronómiai élet errefelé, sokáig csak egy "lámpás" világított a láthatáron. Mostánaban felpezsdült minden. Úgy tűnik azonban,…..
Reckl Amál blogja Helycsere 2012.10.15 13:47:51
Az, hogy az idei X Faktor sokkal lejjebb tette a lécet a korábbi évadokhoz képest, legkésőbb a sokat vitatott mentorházi döntések után világossá vált. Azt is lehetett sejteni, hogy a Voice-ban legalábbis névleg tényleg a hangot emelik piedesztálra, és az egyéb körülmények…..
Messidor még a Malév-csőd idején vásárolt 3 szuperakciós repülőjegyet a Wizzairtől 8400 forintért. Pár héten belül kiderült, hogy nem létező járatra foglaltak, de máshova is mehetnek ugyanannyiért. Így csak most, indulás előtt, a beszállókártya kinyomtatásakor derült ki,…..
lkjpoi 2012.10.05 16:02:34
wizzair.com/hu-HU/Claims amiről beszélünk, ugye?
Ha olvasnál is, nem write-only módban működnél, akkor látnád, hogy a járatszámból az utolsó négy számjegyet kell beírni, ezt jelzi is az oldal (Pl. 1234). Így a panasz oldalt simán el tudtad volna küldeni, nem kell jó magyar módra minden mögött összeesküvést sejteni.
A többire nehéz mit mondani... gáz.
Szegény naiv ügyfél nem érti, miért került 51 fontba a kapunál a poggyásza a Wizzairnél, pedig csak a szolgáltatási díjakat kellett volna megnézni az első menüpontnál. Más kérdés, hogy amit a poggyász menü alatt talált a kizárólag a London-Katowice járatokon bevezetett…..
lkjpoi 2012.10.05 15:57:57
@abc77: " a Luton reptér által alkalmazott hölgy megkért, hogy tegyem bele az 55X40X20-as kézi poggyászomat a kézipoggyász méretét ellenőrző keretbe. Miután nem fért bele"

Miután nem fért bele, fel kell adni a csomagtérbe, ami bizony reptéren drágább, mint ha weben megvette volna.

Tehát kérlek előbb te tanulj meg szöveget értelmezni, a poszt pedig úgy hülyeség, ahogy van.
Judit és férje egy multin keresztül jutottak ki Angliába, gyerekekkel, így aztán közvetlen tapasztalata van a kezdés nehézségeiről, az iskoláról, és persze az albérletkeresés kálváriájáról. Mert kálvária, az volt. „A férjem és én már évek óta fontolgattuk, hogy pár…..
lkjpoi 2012.10.02 12:49:03
@Merylla: ez az! Nem kell dolgozni, mert a segély az "jár"!
Éljen a szocializmus!!!
lkjpoi 2012.10.02 12:58:18
@kincsa: egyetértek veled. Nem azokkal van bajom, akik annyira jók a szakmájukban, hogy elhívják őket máshova - ők a kisebbség.
Sokkal inkább azokkal, akik habzó szájjal szidják az itthoni állapotokat, embereket, holott ők sem tesznek/tettek semmit, és ezzel minimum hozzájárulnak a rendszer fenntartásához. A magyaroknak eggyel több ellenségük van, mint a többi népnek, maguk a magyarok, akik ilyen posztokat írnak a saját hazájukról, honfitársaikról.
lkjpoi 2012.10.02 13:01:03
@Nitnitnit: akkor a megoldás, hogy senki nem tesz semmit, ahelyett, hogy felrázná a többit? Könnyű a másikra mutogatni...
Talán ideje lenne szembenézni azzal, hogy egy testvérgyilkos szadista fenevadat emlegetünk szentként. István király politikai teljesítménye vitathatatlan, hiszen felismerte, hogy ha a bármily farizeus egyházi hatalom oldalára áll, vagyis Kelet (Bizánc) helyet Nyugatot (Róma)…..
Elképesztő, hogy még mindig van, aki hisz a) a kormánynak, b) a bankoknak. Ha hirtelen Mortal Kombatban kellene eldönteni, melyik a rosszabb, a Homár elhúzódó küzdelemre számítana. Bármelyik nyer, mi veszítünk. Szerencsére esélyes, hogy egyiksem. Két hónapja igényeltem az…..
lkjpoi 2012.07.19 15:13:45
@Zorro2007: Jajj de butus vagy... én azzal beértem volna, hogy amikor elkezdett emelkedni a CHF, akkor át lehetett volna váltani HUF-ra (kb.170-180-as árfolyamon). Csak sajnos akkor ilyen lehetőség nem volt, semmi védelem nem volt beépítve az egészbe. Amikor felvettem, akkor meg azt mondták, hogy a legrosszabb, ami történhet, az a 180 körüli árfolyam, hol is járunk most?!
Miért kellene nekem mindenhez érteni? Te értesz ahhoz, hogy mondjuk az orvos mit csinál veled, amikor elmész hozzá? Nem, mert az az ő dolga. Ha hazudik neked, és elég jól csinálja, nem valószínű, hogy időbe rájössz. Na hát ez is ilyen volt...
Orbán Viktort gyomron vágta a valóság. Amíg sípolva igyekezte kiheverni a rekeszizom szorítását addig volt ideje gondolkodni, vajon hogy jutott el idáig. Mennyire volt okos dolog halálra szívatni a gazdaság hitelezőit, mennyire volt okos félévente segget csinálni a szájából. Most…..
„Jó reggelt! Tegnap este meghallgattam a Metallica/Lou Reed-albumot. Metallica-lemezgyűjteményem eladó, várom az érdeklődők jelentkezését.” A fenti Twitter-üzenet tőlem származik. A Twitter - mint tudjuk - online közösségi háló, ahol a felhasználók 140 karakteres…..
lkjpoi 2012.01.04 18:39:32
A "Komoly Metálos Arc" Dave gyalázat, amit művel itt:
www.youtube.com/watch?v=_CniXIMb0oo

Egyébként is, "Komoly Metálos Arc" csak az lehet, aki Paksit hallgat!
Zsolt evés helyett menekülőre fogta a Westendben, amikor már a második csótánykommandó lepte el az asztalát. Az állatok zavartalanul folytatták a nappali rutinjárőrözést, az anyagi kár elhanyagolható. Gyakran ebédelek a Westendben, szeretem a széles kínálatot és aránylag…..
Laci nem érti, hogyan nem sikerül biztosítást kötnie a Generalival, pedig ő vissza is hívja őket, meg elmegy bárhova, de egyre szürreálisabb irodákat talált:Kisvállalkozásom számára szolgáltatói felelősségbiztosítást szerettem volna (szeretnék még mindig) kötni. Nem vagyok…..
lkjpoi 2011.11.23 12:30:28
www.generali.hu/tanacsadok.aspx

felelősségbiztosítás, Budapest

...és máris ott van több 100 tanácsadó, aki ilyennel foglalkozik, névvel, telefonszámmal.
autózz! Mit lehet tenni? 2011.03.27 09:28:00
Vasárnapra csak egy könnyed posztot kaptok, gyorsan átfutható értelmezhető. MrPrakti nem tartja jogosnak a büntetését amit kapott és hozzátok fordul ötletekért. Én sajnos nem vagyok olyan jártas a paragrafusokban, úgyhogy próbáljatok Ti hasznos tanácsokat adni Neki.Üdvözletem!…..
lkjpoi 2011.07.08 14:15:38
@Dövan: azt javaslom, hogy le kell szokni arról a jó magyar szokásról, hogy ha sárgát látsz, a gázra lépsz. Elképesztő, hogy rendszeresen látom, ha épp sárgát kapok, hogy mögöttem még 2-3 autó jön át. Aztán persze nyilván hőbörögnek, ha véletlenül megbüntetik őket. Szerintem ez autóvezetői képesség kérdése, hogy felmérd, mikor kell fékezni. Ha kellő távolságban vagy, még gondolkodni sem szabad, egyből fékezni kell, és meg fogsz állni satufék nélkül. Ha közel vagy, akkor meg nem fognak lefényképezni a piros lámpa társaságában. Jó gyakorlást, üdv.
164 nap után véget ért az RTL idei évadának legsikeresebb műsora, a nézettségi versenyben mindent vivő Való Világ negyedik kiadása. A napi három adással gondosan építgetett franchise fődíját VV Alekosz, a görögmagyar éjjeliőr vitte el, aki nem igazán bő…..
Az új Orbán-rendszer csak egy ruha, valójában a nemzet a test, azon az Orbán-rendszer a ruha. Mielőtt Szalai Anomália rám küldené a gondolatrendőrség rohamosztagát, hogy így belerondítok az alkotmányozás fennkölt ünnepébe, emlékeztetném arra, hogy ezek a szófordulatok…..
w Győz a szittya förgeteg 2011.02.17 05:40:00
Kuss, mi így szállunk le a bicikliről. Olyan határozottsággal vertük vissza a nemzetközi támadást, olyan sikerrel védtük meg a médiatörvényt, hogy abból a törvényből csak üszkös romok maradtak. Mi így szoktunk győzni, Budapest nemrég megünnepelt védői is ennyit tudtak…..
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
Leléptem, nem hagytam mást, csak egy papírcetlit rajta egy rövid üzenettel.    Üdv Mindenkinek!   Ma találtam rá erre az oldalra, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem leírom eddigi egyetlen szakításom tanulságos történetét. Nem lesz rövid, de úgy gondolom,…..
lkjpoi 2011.02.16 09:07:06
Nincs is annál jobb, mint amikor számítunk valamire, azt gondoljuk, hogy le van rendezve, meg van oldva, aztán jön a hidegzuhany. Tibornak volt szerencséje egy ilyen helyzetbe belecsöppenni és úgy néz ki, nem is nagyon tud sokat tenni ellene.Autópálya külső sávjában 120 km/h-val…..
lkjpoi 2011.02.13 16:04:37
@Akszin: a te ártatlan Gyulád még ártatlanabb alpolgármesteréről láttad a videót, amin kenőpénzt vesz át? Ha a te Gyulád tudott erről, akkor bűnös, ha nem, akkor csak simán alkalmatlan, ne sajnáld, hogy leváltották. Persze Demszky ártatlan Gábor sem tudott Hagyó ügyeiről... mindezek természetesen meg sem történtek, csak a fideszes ügyészség próbálja a leendő fideszes bírósággal elítéltetni ezeket a maximálisan tisztességes, ártatlan illetőket, akik mindig, minden cselekedetükkel csak az embereknek akartak jót.
lkjpoi 2011.02.13 16:36:56
@Dr.Hook: kettes alá? :D elégtelen! Szörnyű, hogy a blogírást újságírásnak tekintik egyesek, ez valaha egy szakma volt, ebben a nagy szabadságban meg már bárki bármi sz..t megírhat.
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
lkjpoi 2011.02.02 11:20:59
@In Motion: ez így van, kaphatnának ők is állami nyugdíjat, de mondjuk 25%-kal kevesebbet, mint az, aki visszaviszi a megtakarítását az államhoz. Mert azért ugyanannyi nem járna, ez is tény. Csak úgy már nem 100 000 lettek volna, hanem sokkal többen. Elképesztő, hogy a mnyp lobbi mennyi embert meghülyített így is, mi lett volna, ha az van, hogy csak az állami nyugdíj egy részét veszítik el... a mnyp lobbi nem érted meg értem küzd, hanem a saját könnyen jött hasznáért. Az hogy nem zavarja ezt a 100 000 embert, hogy brókerek és menedzserek élnek a pénzükből...