Regisztráció Blogot indítok
Adatok
seehman

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv bevásárló szerint a Pepsi-szortiment középárfolyamon stabilizálódott a békásmegyeri lerakatban, ami magyarul annyit tesz, hogy ugyanannyiba kerül a kis dobozos kóla, mint a kis üveges illetve az egy literes kiszerelés. Akkor most a literest érdemes vinni: Békásmegyeri…..
Tamás nem érti, milyen fondorlattal nyomozták ki a felesége nevére vásárolt telefonszámot a Budapest Bank pénzbehajtási munkatársai. Annyi biztos, hogy nem az NSA-t állították rá: Sajnálatos körülmények miatt elmaradtam a Budapest Bankos hitelkártyám havi törlesztésével,…..
Ist-one nem érti, a Baumaxban miért nem akarnak áfás számlát adni neki a kisgép-bérlésről: A segítségeteket szeretném kérni. A minap a Baumaxban gépet béreltem. Eleve nehezen ment, az abszolút hozzá nem értés, írástudatlanság, hülyeség, és kötekedés igencsak…..
Szerepelt egyszer az Urbin egy szuper dögös panellakás - ami azóta is fel-fel bukkan különböző dizájn és lakberblogokon. Iszonyúan jól nézet ki, de azt azért tudni kell róla, hogy ennyi pénzt senki nem öl bele egy panelkecóba, ha élni akar benne, legfeljebb hobbiból vagy…..
seehman 2013.09.25 23:12:01
@Ensiada Arkoveitie: Nézd:lehet panelben nőttek fel,és/vagy rendesek a szomszédok és nyertek a lottón...
Tudta-e Ön, hogy ha a legkisebb tartozékot lelopják a bérelt autójáról, az autó "biztosításának" egész "önrészét" bukhatja? Legalábbis a Buchbinder autókölcsönzőnél 430 euróba került 4 ellopott dísztárcsa. Még azt is sérelmezték, hogy külföldi naiv ügyfél nem…..
Attila a Duna Autó szervizébe vitte Hondáját, ahol az első futómű zörgéséből néhány hét alatt 300 ezer forintos kár keletkezett: 9 éves honda CR-V-met vittem a szervizbe mivel zörgött az első futómű (más baja nem volt), vizsgálat után mondták hogy 2 első szilent…..
seehman 2013.09.17 14:43:30
Tegnap végre sikerült áthatolnom a T-mobile rendszerén és hosszú hetek próbálkozásai után kártya függetlenítettem a telefonomat. Először ugye volt az, hogy bementem, megkérdeztem lehet-e, hiszen lejárt a hűségidő már januárban. Lehet persze, 15000 Ft lesz. Megvártam míg lesz…..
Egyszerű városi legendának tartottam, amit mindenkinek látott már valakije. Olyan ez, mint egy tábortűz melletti rémmese:- ...és akkor a külső sávban beelőzött egy Transporter, ami húzott egy Sprintert, ami húzott egy trélert, amin volt egy Fiesta. És ilyenkor borzongunk, meg…..