Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szponzorált Tartalom

133 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre élőben is bemutatkozik a Jägermeister Brass Band, melynek megszületését a Lángoló Gitárokon végigkövethettétek. Szeptember 18-án, azaz jövő pénteken a Bálnában áll színpadra az izgalmas átdolgozásokat játszó zenekar, a koncertre pedig egy szerencsés olvasónk páros belépőt nyerhet, ha helyesen…..
Bemutatjuk a Cooltour Cafét, amit tényleg ne hagyjatok ki, ha Pécsen jártok. És, hogy mennyire cool, a Cooltour? Nagyon! Röviden: ez az a hely, ahol nem fogsz feszengeni, hanem hátradobod magad a fotelban, vagy a szeparéban (igen, az is van) és máris olyan, mint otthon. A legszuperebb nedük közül…..
A Pécs On Stage egy havonta jelentkező videósorozat, ahol friss, izgalmas pécsi produkciókat láthattok különleges helyszínekről egy profi csapattól. Az ötödik epizód sok szempontból különleges - a helyszín ezúttal Pécs kultmozija, az Apolló Mozi, a főszereplő pedig Járai Márk, aki Cseh Tamás…..
Lezajlott a Lángoló és a Dreher közös sörmetál-kvíze, aminek a nyerteseit már e-mailen már értesítettük, de tartozunk még a helyes válaszokkal. Elöljáróban annyit, hogy egy kérdés fogott ki igazán a kitöltőkön, méghozzá az, hogy melyik NEM Iron Maiden sör a háromból, ott valamiért a Red N' Black-re…..
A zene és a sör kéz a kézben jár. Jó, persze vannak kivételek, de a metálzenén belül konkrétan létezik sörmetál kategória is. Az alábbi kvízünkben van mindenféle kérdés, nem csak kifejezetten sörmetál, viszont a kitöltésével lehet nyerni egy tálca Dreher IPA-t (összesen három tálcánk van, szóval…..
Több tanulmány is azt állítja, hogy a járvány hatással lehet az emberek alvására, és hogy mi segíthet azon, hogy a szervezet megfelelő mennyiségű és minőségű alváshoz jusson? A zene. ..
2020 van, végre megteheted, hogy ne bánkódj otthon a négy fal között, ha telt házas lesz egy buli, és nem kapcsoltál időben, hogy jegyet kellene venni, akkor is bulizz az interneten. Ehhez persze olyan buli és rendes élő közvetítés kell, de a Telekom hálózatán a szupergyors streamnek köszönhetően…..
Amikor te otthon még csak a kávédért nyúltál, akkor Sub Bass Monster azt nyomta, hogy  „sebességmámor” az éppen ébredező pécsi közönségnek és ezzel Pécs reggel 10-kor (!) ismét a húrokba csapott. Persze, hogy telt házas bulikkal indult ez a cseppet sem szokványos szombat a hat ikonikus pécsi…..
Pénteken három Budapest Spots-os helyen jártunk és megnéztük, hogyan éreztétek magatokat a Központban, a TELEPen és a Printában a Telekom Electronic Beats Pop-up Friday buliján. Összesen 8 DJ: Lazy Calm Raga, Dj Nigga Fox, Siaga, The Stanley Maneuver, Vedat Akdağ, Lucas Croon, Aron Ya és Csörgő…..
Ma éjfélig tart a Jägermeister Brass Band interaktív közönségszavazása. A kapcsolódó interaktív felületen akár az lehetséges összes felállást meghallgathatjátok, minden zenészt kipróbálva az adott hangszeren. A szavazás utolsó napján dupla interjúban mutatjuk be a zenekar azon leendő tagjait, akikre…..
Ma éjfélig tart a Jägermeister Brass Band interaktív közönségszavazása. A kapcsolódó interaktív felületen akár az lehetséges összes felállást meghallgathatjátok, minden zenészt kipróbálva az adott hangszeren. A szavazás utolsó napján dupla interjúban mutatjuk be a zenekar azon leendő tagjait, akikre…..
December 19-én, csütörtökön éjfélig tart a Jägermeister Brass Band interaktív közönségszavazása. A kapcsolódó interaktív felületen akár az lehetséges összes felállást meghallgathatjátok, minden zenészt kipróbálva az adott hangszeren. Amíg a szavazás lezárul, folytatjuk a zenekar tagjelöltjeinek…..
A meghosszabbított határidő szerint december 19-én éjfélig tart a Jägermeister Brass Band projekt közönségszavazása. Egy formabontó, interaktív felületen a szó szoros értelmében ti állíthatjátok össze a számotokra legszimpatikusabb felállást, egy-egy poszton akár minden arra jelentkező zenészt…..
December 19-én, csütörtökön éjfélig tart a Jägermeister Brass Band második szakasza, melynek során eldől, ki jut tovább a második körből a végleges csapatba. A zenekar tagjaira egy interaktív felületen szavazhattok úgy, hogy az adott hangszeren akár minden egyes zenész próbafelvételét…..
Bár Marky Ramone annak idején megmondta, hogy a koncerteken telefonnal fotózni baromság, azóta viszont rengeteget fejlődött a technológia. Míg régebben valóban olyan volt egy koncerten készült videó vagy fotó, hogy nem igazán lehetett megmondani, hogy a felvételeken napkitörést láthatunk vagy…..
Boldog időket élnek a zenerajongók, ugyanis az év végére csak úgy záporoznak a nemzetközi koncertbejelentések. A New Beat is évről évre egyre több nemzetközi előadót hoz el Budapest klubjaiba a friss, befutás szélén álló izgalmas produkcióktól kezdve a fesztivál headlinerekig. 2020-ra már most 24…..
Javában zajlik a Jägermeister Brass Band projekt közönségszavazása, melyben egy zenei kirakósként is felfogható interaktív felületen a szó szoros értelmében összeállíthatod a számodra legszimpatikusabb felállást, egy-egy poszton akár minden arra jelentkező zenészt meghallgatva. A szavazás menetéről…..
December 12-én éjfélig tart a Jägermeister Brass Band projekt második szakasza, melyben az előválogatóból továbbjutottak közül a közönség választhatja ki a végleges zenekart. A formabontó, interaktív szavazásról, melyben a szó szoros értelmében összeállíthatod a számodra legszimpatikusabb felállást,…..
Múlt pénteken rendezték meg az A38-on a Jägermeister Brass Band első fordulójának meghallgatásait, ahol a szervezők egy nyolctagú, formabontó újraértelmezéseket játszó, fúvósok által dominált hangzású zenekarba kerestek tubást, harsonást, bariton, tenor és alt szaxofonosokat, trombitást, illetve…..
Október 5-én azon ritka alkalmak egyikét csíphetitek el az ELLÁTÓházban, amikor az Ozone Mama akusztikusan adja elő műsorát. Ennek kapcsán olvasható lentebb egy interjú Gábor András gitárossal. ..
Van zenekarod? Szeretnéd magad megmérettetni? Akkor nincs más dolgod, mint október 13-án éjfélig regisztrálni a Rocktóber honlapján, hogy egyike lehess annak a három fellépőnek, akik október 24-én a Hard Rock Cafeban élőben is összemérik erejüket. Ráadásul egy évre ingyensört is kaphatsz a…..
Szeptember 19 és 21 között, tehát múlt héten csütörtöktől szombatig tartott idén a Telekom Electronic Beats Festival, ahol a két nap folyamán többek között olyan előadók és DJ-k várták az elektronikus zene kedvelőit, mint a Modeselektor, a Subotage, Marcus Worgull, jaffa surfa, Claudia Anderson,…..
Csütörtöktől szombatig várja látogatóit a Waves Vienna, az európai showcase fesztiválok egyik legnívósabb szakmai eseménye. A fesztivál fókuszában idén a magyar könnyűzenei élet áll, ennek köszönhetően hét produkció, a Dope Calypso, az Ivan & The Parazol, a Jónás Vera Experiment, a Mayberian…..
Magyarországon rendhagyó zenei projekttel jelentkezik a Jägermeister - egy 8 zenészből álló Brass Bandbe keresik a vagány zenészeket. Dobosok, harsonások, trombitások, tubások, illetve alt-; bariton- és tenorszaxofonosok jelentkezését várják október 9-ig. Akik sikeresen túljutnak az előválogatón,…..
Az hangminőségről szóló írást követően egész sok visszajelzés érkezett Facebookon, ahol a legtöbben a használt, vintage termékeket javasolták egymásnak. Ez alapvetően egy nagyon jó koncepció és valóban remek ár-érték arányú szetteket lehet így összeválogatni, de sajnos nem mindig ilyen egyszerű a…..