Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csapojaneska

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemsokára költözünk, ezért mostanában a lakberendezési és dizájn témában rengeteg kutatómunkám van. Szeretem a praktikus, egyedi bútorokat, kiegészítőket, ezért biztos voltam benne, hogy a Designmania oldalát be fogom Nektek mutatni, mert imádom! Az oldalon ajándéktárgyak,…..
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
csapojaneska 2015.05.27 22:24:44
Egy Anyának, Szülőnek az a legfontosabb, hogy kisgyermeke boldog, kiegyensúlyozott legyen és ehhez természetesen minden körülményt biztosítania is kell. A kicsik legelső éveiben a pelenka az egyik főszereplő kiegészítő, melyben már rengeteg féle, fajta modell közül…..
  Már régen volt a blogon nyereményjáték, ezért jó hírem van azoknak, akik szeretik az ajándékokat! :) Ma reggel kaptam a Bellissima-tól egy szuper több funkciós hajegyensítő és göndörítő készüléket, amit szeretnék neketek felajánlani egy játék keretén belül. :))) A…..
csapojaneska 2014.08.13 14:59:50
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
csapojaneska 2014.08.06 11:07:49
Kislányommal minden nap rengeteg időt töltök a szabadban és a játszótereken, ahol folyamatos kísértésnek vagyunk kitéve a különböző rollerek, motorok és biciklik láttán! Tudtam, hogy egyszer elérkezik az ideje, amikor be kell, hogy adjam a derekam egy-egy újabb kiegészítő…..
Úgy gondolom, hogy az 1920-as években beveztetett BABA márkát senkinek sem kell bemutatnom. Nemcsak kék-fehér pöttyös csomagolásával csábította el a vásárlókat, hanem a hozzá járó minőséggel és illatokkal egyaránt. A szappanok bevezetése és elterjedése után, tusfürdők,…..
Kedves Anyukák, nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy gondolom, hogy a gyermekünk öltöztetésénél elsődleges szempont a praktikus és egészséges ruhák és cipők kiválasztása. Rengeteg divatos lábbeli kapható, mégis kevés az olyan köztük, amely kifejezetten a gyermek…..