Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pörköltszaft

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitathatatlan, hogy az egyik legkedveltebb streetfood a hamburger. A gyorséttermektől kezdve a kézműves burgerezőkön át a legnevesebb éttermek étlapján is megtalálható. De nincs annál jobb, amikor egy otthoni kerti partyn saját ízlésünk szerint készíthetjük el a család hamburgerét. Így hát…..
Na most az van, hogy soha nem hallgattam Hooliganst. Múltkor megtaláltam otthon a Mesét, Álmot, Mámort című kazettájukat, ami fogalmam sincs honnan van meg, de érintetlennek tűnt, szóval azt sem tolhattam túl sokat. Persze hallani hallottam a dalaikat itt-ott, és ezek miatt eltettem ilyen csajozós…..
Az okosórák már szinte kultikus szintet töltenek be életünkben, hiszen minden második emberen láthatunk egyet. A trend érthető, hiszen az okostelefonok úttörésével miért ne lehetnének az órák is okosak? Sok okosóra azonban nem két fillér, de mégis akad 1-2 gyöngyszem a piacon, mely filléres áron…..
Ezt kiabálta egy  kiskamasz a társainak tegnap a Balaton-parti strandon, és azonnal értelmet nyertek az elmúlt évek itt szerzett fertőzései. A férjem évek óta minden Balatonban töltött nyár után jellegzetes bőrkiütéseket növeszt magán mellkas-szerte, amire a bőrgyógyász első alkalommal csak annyit…..
Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna. Reggel nyolctól régebbi részek ismétlésével hangolnak, majd…..
Pörköltszaft 2019.06.17 13:41:00
Milyen romantikus elképzelés: pont mint a Bepanthen reklámban, frissen és üdén, angyalian mosolygó babával hazaérünk, megetetjük, lefektetjük, összebújunk a férjemmel és a világon minden tökéletes. Aha, a fenéket! Káosz és anarchia!!! A kórházból történő szabadulás során sok mindent lehetett rám…..
Mi, magyarok borzadva nézzük a nyugati terrortámadásokat, de 165 fő elleni szándékos, kitervelt támadást diákcsínynek nevezünk. "Derékba tört kamaszkor, diákcsíny, nem akartak ők senkit megölni" - Magyarország egyéni felelősségtudatáról kapunk látleletet ezekből a közösségi oldalon szemezgetett…..
A szomszédunkban élő, az Index.hu által "terrorcsaládnak" nevezett emberek viselkedése miatt a három kislányunkat éveken át állandó rémálmok gyötörték. Szinte napi rendszerességgel álmodtak saját vagy testvéreik életének kioltásáról, súlyos sérüléséről. Szülőként elviselhetetlen volt, amikor reggel…..
Sokan olvashattuk, hogy Dicsa Noémi, a hat éves kétegyházi kislány szomorú történetét. A kislány egy speciális izomsorvadásban szenved, amit SMA-nak hívnak. Ez az izomsorvadás a gerincvelőnél alakul ki, az SMA gén hibájának köszönhetően, ami nagyjából annyit jelent, hogy a…..
Az intelligencia mérése több, mint egy évszázada képezi a pszichológiai kutatások egyik központi kérdését. Míg kezdetben úgy tekintettek az IQ tesztre, mint valamiféle csodaeszközre, ami mindent elárul az emberek főbb tulajdonságairól és eszerint különbséget lehet tenni közöttük (ezzel egyébként…..
Kirándulás Mustafához Ott tartottam, hogy az oázisos piknik fáradalmainak kipihenése érdekében éppen sör-gitár-éneklés tengelyen mozogtunk a "Lyukban", amikor is éjfél körül Zakarias meghívott minket a tanyájukra, ami igazából nem is tanya. Inkább nevezzük természet- és állatbarát hippi-telek…..
A világ legdrágább késének nyele gyémántokkal van tele. Platinum Mambának hívják és 150 ezer dollárba kerül...
Pörköltszaft 2019.01.07 09:51:06
Reggel bemegyünk dolgozni, jó esetben délután végzünk, a munkánkért megkapjuk a fizetésünk, és ez így megy hétről hétre és hónapról hónapra. Csakhogy minden negyedik brit munkavállalónak már most is van egy-két egyéb projektje a napi munkája mellett...
Ha egy terméket szeretnénk nőknek eladni, akkor a marketingért felelős csapat azonnal valami kockás hasú, borostás, izzadó, kemény fizikai munkát imitáló modell kezébe adja azt. De miért egyértelmű, hogy a kemény munkát végző fizikai dolgozóknak van jó teste? És nem mondjuk a…..
A szocialista Magyarország mindennapjait - eredeti színes fotókkal bemutató - sorozatunk folytatódik az MTI Fotóarchívummal összefogva, immár a negyedik résszel, amivel elérkeztünk 1960-ba.  1960. augusztus 26. Kislány libákkal a sekély vízben a fonyódi Balatonparton. MTI Fotó: Járai Rudolf..
Pörköltszaft 2018.07.19 15:11:20
@bulista: hát, a fene tudja, fejenként (tudom a gyerekek, de szerintem őket bele se számolták) két sör délután, aztán este két liter bor a kaja mellé, hát... szalonspicchez elég. Kellett oda még a pálesz.
  Olvasónk - ahogy maga is elismeri - több teljesen nyilvánvaló hülyeséget is elkövetett az alábbi autóvásárlási projektjében, elég csak a fenti képen megnézni, hogy mi szerepel a vételár és a megjegyzés rovatban. Elképesztő naivitásról árulkodó hibái annyira egyértelműek, hogy az emberek többsége…..
Az első, meglehetősen gyerekes érv teljesen lecsupaszítva így hangzik: Nézd csak meg! Nekem ilyenem van, neked meg nincs, be-be! Arról szól, hogy most végre meg akarod mutatni nekik (vagy csak tipikusan a mindig irigyelt XY-nak) mindazt, ami a kebledet vitorlaként dagasztja. Arra vágysz,…..
A kenyérsütés nálam már a hétköznapi rutin része, de így is sokszor előfordul, hogy éjszaka döbbenek rá,  másnap reggelre nem lesz kenyér, vagy este hazatérve kutatok utána hiába. Ezért szuper ez a recept, hiszen kelesztéssel, sütéssel együtt kb. másfél óra alatt már ott illatozhat előttünk a csodás…..
Az a jó a márkázott tartalomban, hogy nem kell kínlódni a termékelhelyezéssel, a bújtatott reklámmal, a béna, a kamerába a lehető legváratlanabb pillanatokban belógatott szponzortermékekkel, mert az első perctől fogva világos, hogy mivel állunk szemben. Ilyen műsorból kismillió…..
Mariska Hargitayra a megkérdezettek 21 százaléka mondta, hogy fasza csaj, és ez elég is volt ahhoz, hogy őt nevezzék meg a legszimpatikusabb női karakternek a tévében. Hargitay a Daily Newsnak nyilatkozta, hogy hatalmas megtiszteltetés, és ha valaki 17 évvel ezelőtt, amikor először…..