Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igazmondó47

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Retus. Ha valami nem az, ami. Az eredeti felvétel 1952 decemberében készült, Bass Tibor felvétele. Az eredeti 6×6 cm-es negatívot a Magyar Nemzeti Múzeum Történeti Fényképtára őrzi. A felvételből készített kép - a gifben megfigyelhető módosítások után - 1952. december 16-án jelent meg a Szabad…..
12:00 – 1. óra | Sándor bemelegítéssel, tornázgatással várja eheti vendégét, Rubint Réka fitnesz-celebet. Amint nyílik az ajtó, Sándor tréningezését látva mosolyra fakad. Gyors üdvözlés után szabadkozik, hogy igen, ő már készült rá nagyon, de Réka megnyugtatja, nem kell…..
Rubint Rékára a jelek szerint olyanféle misztikus bolygóállás hat, amelynek következtében képessé vált egyidejűleg több tévést arra inspirálni, hogy a közösen eltöltött nap után vele együtt hajtsák álomra a fejüket. Pimasz urat beelőzte Friderikusz Sándor, aki lakásstúdiójában látta vendégül a…..
Miért veszélyes, ha összekeverjük a személyes márkánkat az általunk létrehozott intézményi márkával? Hogyan lehet előidézni, elkerülni illetve kezelni a kialakult kommunikációs krízist? Jó ötlet-e egy kommunikációs válságban nekimenni az újságíróknak? Miért olyan…..
A Norbi-jelenség nem csak a magyar társadalom igényszintjét és átlagos értelmi színvonalát mutatja meg jobban bármely statisztikai adatnál, de egyre látványosabban teszi ki a farkát az asztalra az…..
A blog megszületése óta számolni lehetett annak a kockázatával, hogy egy szép napon majd SchoRbert Norbert kopogtat a postaládámban. Még azt sem tagadom, olykor-olykor eljátszadoztam a gondolattal, vajon milyen módját választaná a velem való kapcsolatfelvételnek... Aztán…..
Egy év próbaidő próbára bocsátás. Tessék ezt ízlelgetni egy kicsit, nem szarkupac, lehet. Egy év próbaidőt  próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de…..
Olyan országban élünk, ahol mindenki mindenhez ért. Hiszen itt mindenki ért a politikához, ha ő lehetne a szövetségi kapitány, akkor 12-0-re vernénk mindenkit a foci vb-n. De az kezd új jelenség lenni, hogy egyre többen kiáltják ki magukat párkapcsolati szuperszakértőnek. Tudom,…..
Nem tudjuk, komolyan gondolta-e Schobert Norbi, hogy Mark Zuckerberghez írt leveléből akár egy szó is eljut a címzetthez, de azt tudjuk, hogy nem ő az első magyar celeb, aki levelet írt a világ legnagyobb közösségi oldalának alapítójához. Akár értik ezek az önjelölt hírességek…..
Vágjunk a közepébe: Orbán apuka tehet a dologról.Mégpedig azért, mert a slendrián diktatúrát választotta. Ha valaki élet és halál ura, hatalmával nemcsak bármit megtehet, hanem meg is tesz, s nem akarja közben a tisztesség szobraként láttatni, az emberekért dolgozó áldozatos…..
Az Egyenlítő blog névtelenséget kérő informátora szerint 70 ezer forintért vásárolt vodkát a miniszterelnök informális tanácsadója, Habony Árpád a törzshelyén, a Véndiákban. Úgy tudjuk, a Szerb utcai lakásától pár lépésre lévő vendéglátóipari egységben 30 ezres…..
Igazmondó47 2014.12.12 11:35:13
Ennek a Hajdú Péter műsornak egyetlen szépséghibája van, éspedig az, hogy emlékeim szerint Hajdú Pi ugyanebben a bűsorban jelentette be, hogy ő is lefogy Schobert Norbival (www.femina.hu/hazai_sztar/hajdu_peter_fogyas ). Petyának még nem sikerült a réka féle pálcikalábra szert tennie, de a rosszakarók által "kalácsképőnek nevezett" cipó is megvan még.
Igazmondó47 2014.12.12 11:36:15
Már jó ideje szemet szúrt számomra egy különös jelenség Rubint Réka oldalán. Mintha csak bőségszaruból öntenék a kilátásba helyezett nyereménytárgyakat a különféle programajánlók, illetve árusított termékek bemutatóinak megosztásáért cserébe. A követőkből álló birkanyáj pedig ilyenkor gondolkodás…..
Nem volt hajlandó válaszolni az indexnek Szijjártó Péter arra a kérdésre, mennyiért jutott hozzá balatonedericsi birtokához. Az index cikkét egészítenénk ki néhány helyszínen tapasztalt információval. (A hírportálon közölt képeket a Fideszfigyelő…..
Igazmondó47 2014.10.09 10:46:53
@diszkriminans: "Ugyanis normális esetben ezeket az ingatlanokat a leadózott pénzükből veszik meg az emberek", igen "normális esetben". Vissza kellene számolni ezek után az ingatlanok után, beszámítva a létfentartásra fordított pénzt, hogy mennyit kellett volna utánuk adózni. Csak nehogy kiderüljön, hogy a kis, meg az őreg Szijjártónak ezer évig kellett volna ahhoz az adónagyságrendhez élni.
...mondd meg nékem, ki a legbeképzeltebb e vidéken! Tükröm-tükröm! És ha még arra lenne némi fölös kapacitásod, azt is mondd el nékem, ki a legsablonosabb, legunalmasabb, legötvenszavasszókincsűbb a vidéken, és ki uralkodik a legnagyobb hévvel az üzenőfali hülyéken! Minő meglepő napra…..
A Lowcarb Apácska meglehetősen nehezen heverte ki azt a disznóságot, amely a nevével fémjelzett, világhódító Update Enyertét érte. A részvényjegyzés visszavonása szerencsére csak ideiglenes volt, Norbinak újfent malaca lett. Azt azonban elhatározta, hogy a jegyzés lezárultakor kiengedi a benne…..
Hosszú idő után ismét egy nagy marketinggel futó kibocsátás zajlik, új papír jön a Budapesti Értéktőzsdére: a Norbi Update Lowcarb Nyrt. Ugyan ez egy nagyon kicsi cég az intézményi befektetők számára, de érdekes a téma, úgyhogy a hétvégét a Norbi Update kibocsátással…..
Amikor szerdán véletlenül megláttam Hajdú "nyálgép" Péter műsorában Norbit és Rékát, már beugrottak a korábbi hírek arról, hogy a legvisszataszítóbb sztárpárok versenyében örök dobogós Schoberték tőzsdére kívánják vinni részvényeiket. S valóban, csütörtökön…..
Igazmondó47 2014.09.05 10:43:15
@Regi30: Kedves @Regi30! Az írásod alapján téged is magunk elé tudunk képzelni. Talán még a külsőddel nincs is baj (nem tudhatom persze), de a mondataid, amiket leírtál nem sok belső értékről tesznek tanubizonyságot. Biztos vagy abban, hogy a kritikusok szerencsétlenek, semmit nem tudnak felmutatni az életükben, dilidokira van szükségük és pizzát esznek coca colával? Nagyon szegényes elképveléseid vannak azokról az emberekről, akik hangot adnak a véleményüknek.
Igazmondó47 2014.09.05 14:04:38
@baby joe 11: Ahogy mondod. Ha a kibocsátást követő időszakban majd a töredékére esik a részvény ára, kit érdekel? A Norbit és a Rékát biztosan nem. Ilyenkor szokták azt írni, hogy "senkinek nem tartottak pisztolyt a fejéhez", meg egyébként is a Réka szépségszalonokba sem volt kötelező invesztálni. Akinek ráment a gatyája és a háza, az "így járt".
Bevallom őszintén, már soha nem érzek késztetést, hogy benézzek az Akik szeretik az Update pékségeket csoportba. A csőlátás, a fanatizmus az ordenáré ostobaság bukéjával keveredve allergiás reakciókat vált ki belőlem. Úgy érzem, önállóan - óra és Norbi nélkül - képes vagyok eldönteni, mikor és…..
Nem azért, mert rossz dolog történt. Az sajnos megtörténhet. Hanem azért, ahogy utána viselkedett az ELTE. Aki még nem tudná: egy visszaeső bűnöző, K. Sándor Szilárd az ELTE tanítóképző gólyatáborának fotósaként (azaz szervezőként) megerőszakolta az egyik gólyát. A…..
Igazmondó47 2014.09.02 19:38:15
@ff9607: Ugya te nem az ELTE-re jártál? Az lenne az egyetem igazi kritikája.