Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vandor80

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerkesztőségben nemrég eltűnődtünk azon, milyen lenne egy, a KatPol és a hasonló profilú blogok olvasótáborára specializálódott vendéglátóipari egység valahol a belvárosban. Nemcsak kiszolgált katonák járhatnának oda, hanem bárki, aki élénken érdeklődik a…..
hogyvolt VV5 - 1X105 2011.12.29 17:30:00
Hát köszönöm a végtelen türelmet és megértést, de ha a bloggerinánál zajlik, ahhoz képest az Armageddon könnyed diznimese. Remélem, mindenkinek hozott a Jézuska valamit, amit szeretett volna, de legalább mindenkivel történt valami csoda, ezt csak azért írtam le, nehogy kimaradjak…..
  Ha magyar Manhattan-ről van szó, akkor az általában Csepelt jelenti (annak ellenére, hogy húsz éve csak tervek vannak), bár olykor-olykor angyalföldi és ferencvárosi felhőkarcolókról is keringtek hírek. Közben pedig felröppent, hogy Érd happolja el a kitüntető címet -…..
A brassóiak honlapja arról tájékoztat, június 22–30. között tengerparton edzőtáborozik a csapat, amely jelentősen kicserélődött a tavalyi szezon óta. Összesen hatan maradtak, de érkeztek helyettük mások: az SC Csíkszeredából, a Progymtől, a HC Csíkszeredától és a…..
Öt győzelemmel, 65-2-es gólkülönbséggel nyerte tavaly a divízió 2-es világbajnokságot a székely–román válogatott. Leggyengébb eredménye egy 5-1-es siker volt. Öt vereséggel, 1-38-as gólkülönbséggel végzett a divízió 1 toruni csoportjának utolsó helyén idén a román…..
A hétközi csíkszeredai jubileumi tornán az Alba Volán előbb 9-0-ra verte az SC Csíkszeredát, majd 4-3-ra kikapott a HC-tól. Ez utóbbi mérkőzés komoly utórezgéseket váltott ki a székesfehérváriaknál. Mind a két mérkőzés összefoglalóját megtekinthetik, ha a továbbra…..
vandor80 2009.02.27 22:36:37
@defó: ez semmi más, csak egy szerencsétlen idôszak a Sportclub számára