Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vincent628

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valahol az észak-afrikai Maliban él egy különös népcsoport. Ők a dogonok. Megismerni szokásaikat, társadalmuk felépítését, épületeiket, már önmagában izgalmas dolog, hiszen ezeken az írástudatlan és a fejlődést nem követő embereken keresztül láthatjuk a régmúlt egy…..
Nemrégiben a kezembe akadt Jáki Szaniszló egy kis könyve, vagy inkább füzetecskéje, melynek címe: "Miért él a kérdés: van-e lélek?". Nem tudom, pontosan, hogy nekem miért van meg, remélem, nem adtam ki rá pénzt, mert nem éri meg. Úgy rémlik valamikor régen lágymányosi új…..
vincent628 2013.09.12 15:47:57
@Brendel Mátyás: Teljesen én sem értem ezt a dolgot. Persze nem kell ahhoz olyan kemény kérdést vizsgálni, mint a tudat, hanem elég a 3d látás (nem mintha az olyan egyszerű lenne :) ). Sehol sem olvastam, hogy nem 3d-ben látnának (mondjuk az ellenkezőjét sem), ha pedig úgy látnak, azt marhára nem értem, hogy miként. Gondolom a járásnál is össze kell játszania a két agyféltekének.
A góra csak azért kérdeztem rá, mert régebben én is aktívan játszottam (kb. a kyu-dan határon voltam) és valahogy arra asszociáltam a nevedről, bár azt nem tudom, hogy a kgs-en vagy élő versenyen hallottam a neved.