Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kissné Lupaneszku Anasztázia

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HERBioticum biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló minőségi termékeket kínál. A svájci receptúra alapján készült krémek biológiailag értékes alapanyagokból tevődnek össze, filozófiájuk szerint ebben rejlik az egészséges bőr titka. Ezek a legfejlettebb ipari eljárás során készült…..
Az ember testét és lelkét egységében lehet csak gyógyítani. Ki kell alakítani egy olyan aktív, kiegyensúlyozott, egészséges biológiai ritmust, amely jó közérzetet, életvidám hétköznapokat biztosít számunkra. Ahol a pihenésnek, a kikapcsolódásnak, olykor rövid semmittevésnek is meg van a maga helye,…..
A DEJA VU Világ missziója, hogy minél több háztartás váljon méreg mentessé termékeik segítségével. Te is problémamentes bőrre vágysz, ellenőrizetlen hatású kozmetikumok nélkül? A DEJA VU Világ termékei különös gondossággal készülnek, hogy a vásárlók magas elvárásainak megfeleljenek. Itt nem találsz…..
Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.02.01 11:50:04
Mai bejegyzésemben a reggeli hajápolási rutinomat mutatom be nektek. Nekem nagyon fontos, hogy mindig szép és fényesen csillogó legyen a hajam, ezért lehetőség szerint naponta megmosom. Szeretem amikor a frissen mosott hajam ragyogó és rugalmas. Köztudott, hogy az ápolt és gyönyörű haj növeli az…..
Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.02.01 11:48:41
A  hátam gyakran fáj, főleg a lapockámnál, gyakran fájnak a lábaim is, főleg ha sokat lépcsőzöm. Mivel számítógép előtt dolgozom, ezért sokat ülök, rossz testtartással, mert ha belemerülök a munkába akkor arra már nem tudok figyelni, hogy kihúzzam magam. Arra sincs időm, hogy rendszeressen járjak…..
Az aromaterápia olyan, növényekből kinyert, terápiás vagy kozmetikai célokra előállított olajok használata, amelyek révén elősegíthetjük az egészség megőrzését, a szervezet egyensúlyának fenntartását, helyreállítását, valamint a jó közérzet biztosítását. Az aromaolajok nagyon erős, pozitív hatással…..
Ázsiából (Dél-Koreából) indult a csiganyál kozmetikai szintű felhasználása, szabályos csiganyál láz tört ki, megjelenése óta hatalmas őrület és szeretet övezi. Az európai nők még most kezdik felfedezni és alkalmazni, és rádöbbenni csodálatos bőrmegújító hatására. Az összetevőre egy csigatelepen…..
Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.09 12:23:40
Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.26 10:31:02
@sagiandi: köszönöm a választ megpróbálok nem gondolni rá :)
A Cell-1 egy svájci bestseller termék, amely  természetes alapanyagokból készül. A Cell-1 csiga gél kiváló kozmetikai alapanyagát a Helix Aspersa Müller csigafajta nyálkája biztosítja. Ez a forradalmian új termék, a bőrápolás több területén is sikeresen fejti ki hatását, mint például a pattanások,…..
Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.26 10:29:43
A LADY’S JOY Luxury bőrápoló kozmetikai termékcsalád egyszerre kínál megoldást arra, hogyan őrizzük meg és nyerjük vissza bőrünk fiatalságát és szépségét, valamint, hogyan tüntessük el az életkor árulkodó jeleit. Ez a különlegesen hatékony kozmetikai termékcsalád sikeresen ellensúlyozza az életkor…..
Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.26 10:28:39
A mosoly a legszebb smink amit egy nő viselhet. A legfontosabb kapcsolataink egy magabiztos mosollyal kezdődnek, akár az üzleti életben akár magánéletünkben. A mosoly olyan érték, ami csakis pozitív erővel bír. Viselhet egy nő bármilyen ruhát, frizurát vagy sminket, mégis az első ami maradandó…..
A Tibolinát 20 éves receptúra alapján, magyar kezek gyártják, és csomagolják. A Tibolina története Sajóbábonyból indult 1992-ben, először munkavédelmi kézkrémként, fém tubusba töltve került forgalomba. Mára a krém csomagolása átalakult, és a rengeteg pozitív…..
Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.09 12:21:52
Sok cikkemben írtam már arról, hogy mennyire érzékeny és száraz bőröm van. Sajnos a 7 éves kisfiam ugyanezzel a problémával küzd. Fiú létére gyorsan megszokta a bőrápolás fontosságát, és ma már ott tartunk, hogy bizony egy-egy krém birtoklása miatt képes velem összeveszni. Az esti fürdés és az azt…..
Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.09 12:20:15
Bizonyára sokunk életét nehezíti meg, hogy érzékeny a bőrünk, ami sokszor társul kellemetlen bőrtünetekkel (dehidratáltság, bőrszárazság, bőrpír, apró foltok). Azonban az érzékeny bőr is lehet szép, mindaddig, amíg megfelelő figyelmet fordítunk az ápolására. Bőrünk az egyik legfontosabb és…..
Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.09 12:18:03
Az M&D Brand filozófiának középpontjában az emberi kapcsolatok és ezen belül is az anya-lánya kapcsolat fejlesztése és a testi-lelki harmónia megteremtése áll. Minden korosztály számára professzionális termékeket kínálnak, melyek természetes alapanyagokból, innovatív eljárással készülnek. Ebben…..
Kissné Lupaneszku Anasztázia 2018.01.09 12:16:15
A nap elleni védelem fontosságáról rengeteg mindent hallunk nap, mint nap, ezért fontos, hogy odafigyeljünk a szépségipar innovációira és kiválasszunk a nekünk legmegfelelőbb termékeket! Az ARTEMIS of Switzerland szakértői a téli időszak alatt intenzív kutatásokat végeztek,…..
Kissné Lupaneszku Anasztázia 2014.08.08 17:01:29
...most nasi helyett csinálj valami mást, amit szeretsz, csak most, hogy mi lesz egy óra múlva, az meg már egy másik most kérdése:)   Helló hétfő! Helló Pünkösd! Helló pihi! Ennél csodálatosabb hét kezdést kívánni sem lehet. Süt a nap, csicseregnek a madarak, friss…..