Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Qqcs

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az empátia azonban nem korlátozódhat a családosokra, kisgyermekesekre. Sokan szeretnének együttérezni, hiszen valamiben mindenki sorstársa valakinek. Ennek érdekében, és a közúti köznyugalom, az általános szeretet, békesség és megelégedettség érdekében javasolnék néhány…..
Qqcs 2011.01.13 16:26:09
@Kis ember: A probléma az, hogy ez a fajta önkéntesrendőr mentalitás plusz rizikófaktor.
A játék kedvéért tételezzük fel, hogy én megyek mögötted. Épp most értesültem róla, hogy szül a nejem, baleset érte a nagyanyámat, tűzoltó vagyok vagy bárakármi. Nagy stressz nehezedik rám, és a normálisnál ingerültebben vezetek. Nem megkérdőjelezve azt, hogy a legjobbat akarod nekem, de mégis a pokolba kívánlak, mert feltartasz. Ettől még feszültebb leszek és balesetet okozok, talán épp azzal, hogy neked megyek, és a nejed kénytelen lesz megszakítani jól megérdemelt pihenését. Nem vitás, én leszek a hibás. De megérte?
Kedden írtam egy felhívást, általános iskolás szülőkhöz meg gyerekekhez, Álljunk együtt bosszút az általános iskolán! címmel, hogy jelentsék nekünk, hogyan zajlott az évnyitó. Erre futott be az alanti levél, a legjobb anya-lánya-írás, amit valaha olvastam, megható és vicces…..
Qqcs 2010.09.01 17:28:06
@Láda Dáma: ilyen voltam, tanár lettem. Állítólag engem is kedveltek a diákjaim. Ne légy sablonos. :)
Qqcs 2010.09.01 17:48:30
@billy reed: Ne felejtsd el azokat, akik jó tanulók voltak, és nekik kell eltartaniuk ezt a sok deviáns. :)
Belsőség Bőrös srácok 2009.10.12 16:31:09
Nem nehéz kitalálni, hogy ez a fotó nem ma készült. Bizony, 180 fokot fordult a világ, a múlt héten csütörtökön még így jött a brancs fele ebédelni a Házisárkányba. A háttérben Randy Csikós Mamola legfrissebb szerzeményén a Honda Super Cub-on, az előtérben a Safety First…..
Kovács úr negyven évvel ezelőtt vett egy Bogarat, aztán nemrégiben egy Golfot. Nem nagy szó, mindenki ismeri a sztorit a reklámból. De persze Volkswagenekkel és volkswagenesekkel gyakran megtörténik az ilyesmi, toyotásokkal, lexusosokkal pedig a statisztikák szerint még sűrűbben.…..
Qqcs 2008.12.30 15:01:28
@Avant1: Van abban valami felemelő amikor pl egy nagy havazás után a nógrádi szerpentineken kacagva hagyod le azokat az autókat, akik le szoktak sajnálni nyáron az autópályán, és a felnijük többe került, mint neked egy komplett motorgenerál. Vagy amikor egy Kapolcs - Bp távon az átlagfogyasztás (3 fenőtt + gyerek + 10 napi cucc, ami mind befért) 5.5 liter. Csak, hogy néhny dolgot említsek, ami azt hiszem az objektív előny kategóriába tartozik.
Az év eddigi legdurvább bankkártyás csalássorozata is lehet, amiben Homérnek része volt: Kaptam egy levelet, hogy az erstés bankkártyámmal pénzt akartak felvenni olyan városokban, ahol életemben nem jártam. Az egyszerűség kedvéért kronológiai sorrendben mondom az eseményeket:…..
Qqcs 2008.04.25 16:30:30
dimitrij, friss, ropogó a témában:
www.bankkartya.hu/index.cgi?cikk=4472

"- Visszakanyarodva a chipszkeptikusokhoz, Magyarországon több bank is nyíltan, sajtótájékoztatókon kiáll amellett, hogy költségelemzésekre hivatkozva nem hajlandók chipkártyát kibocsátani. Ha jól látjuk, akkor ez a határidő sem kötelezi majd őket a chipes beruházásokra, amely helyett tán még jobban is járhatnak egy bírsággal is.

- Amint aktuális lesz, megoldják majd ezt a problémát Magyarországon is. Van azonban két alapvető tényező, melyet a chipszkeptikusoknak is meg kell fontolniuk. Egyrészt nem egy statikus üzleti modellről van szó, hanem ez egy dinamikusan változó modell, amit nem szabad csak a jelen helyzet alapján megítélni. Ezt jól igazolja a bankkártyás csalásoknak egyik helyről a másikra történő vándorlása. Például Ázsiában kimutathatóan vándorolt a bűnözés Malajziából Thaiföldre, Indonéziából a Fülöp-szigetekre. Ez Magyarországon is változhat, ha mindenki más vált, de önök nem."
"Szia Szaszinkó!Nekem is van pár ostoba pasis sztorim. A legszebb amikor egy randiról jöttem, rózsával a kezemben,és a buszt vártam..Egy fazon a kocsijából kiszólt, hogy elvigyen-e?Mondtam, hogy kösz, jó lesz a busz is. De erősködött, hogy a 8as ritkán jár vasárnap, és…..
w A sajtos pogi ára 2008.04.08 06:00:00
Ahogy körbenézünk Nagy-Magyarországon és vidékén, egyre többen csodálkozhatunk rá a helyzetre, hogy jé, ezek a tuskó, nemzetként nem is létező tótok, meg a bocskoros, szőröstalpú oláhok, szóval az elcsatolt területek egy jelentős része valahogy... többre vitte. Elég keserű…..
w Hahaha 2007.03.20 11:32:00
Megbeszéltem a Kreatívval, hogy az eddig csak jelszóval olvasható, nekik írt cikkekről levegyék az Indapassnál is hatékonyabb bilincset. A Kreatív a reklámszakma havilapja, az én rovatom pedig Lakossági fórum címen fut, és laikus kritikai hőbörgéssel szolgálja a jobb…..
w Kedves Naplóm! 2007.02.01 06:30:00
Egyéves lett a Gyurcsány-blog. Boldog szülinapot. Vessünk számot. Vajon jó dolog-e, hogy a miniszterelnök blogol, és jól blogol-e a miniszterelnök? A miniszterelnöki blog önmagában se nem jó, se nem rossz. Még az sem, hogy Gyurcsány olykor hírértékű dolgokat jelent be…..
w Valami Amerika 2007.01.31 03:30:00
Most érdemes visszafogottan spekulálni. Gorka Sebestyén a Klubrádióban kibontotta az új jobboldali párt zászlaját, valamint beígérte, hogy huj-huj-hajrá, két héten belül ők bizony belerobbannak a közéletbe. Szorítkozzunk most csak erre a fellépésre, mivel a felkonferált…..
w Úr ír 2007.01.26 11:00:00
Bloggerkolléga írt egyet a Népszabadságba - sőt, nemhogy beleírt, hanem komplett mellékletet töltött meg Szembenézés című töprengésével. A címlapképen a szerző látható kampánybeszéd közben, IGEN MSZP feliratú táblák és lufik közt, olyan arckifejezéssel, mely szerint…..
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Akár szereti az ember, akár utálja, annyit mindenki elismeri Anettkáról, hogy különleges ember. Nem ő volt az első, aki a sufnitévékből tudott betörni a…..
w Dr. Mókus és az erdőtűz 2006.12.13 12:00:00
Anno egy jegyzet kapcsán már nyílt itt egy topik a semmire se való, ám eddig tömegesen képzett bölcsészekről, akiknek túlburjánzását talán visszafogja valamennyire a tandíj, illetve a zabhegyező-szakok visszametszése. Akkor nem volt túl nagy vita ebből, bár akadtak…..
w A vámpír halála 2006.12.11 10:00:00
Augusto Pinochet nevével az 51. Galaktika előszavában találkoztam először, tizenkevés évesen, mivel a Népszabadságban jobbára átlapoztam a külpolitikát. Az 51. Galaktika a vámpírokról szólt. Előszavában Kuczka Péter egy igen látványos vörös farokkal terelte a szót…..
Most nem tudom eldönteni, hogy a Tv2-ben tényleg azt hiszik, hogy a nézők azért maradtak ébren, mert várják a Világszámot? Hogy be lett ígérve, és addig nem kapcsolunk el, amíg le nem adják? Lehet, hogy a Tv2 nem akar packázni a néppel egy ilyen feszült helyzetben? Ki tudja…..