Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szexkazán

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elemzőket is meglepte a vártnál magasabb növekedési adat: 2013 harmadik negyedévében a magyar gazdaság 0,8 százalékponttal teljesített jobban, mint a második negyedévben, és év/év alapon 1,7 százalékos GDP-bővülést mutat a KSH előzetes becslése. A két adat közül inkább…..
szexkazán 2013.11.18 18:00:51
@♔batyu♔: Bizony, nagy gondban lesznek ha komolyabb recesszióba süllyed az autógyártás, amely sokkal inkább érinti a szlovákoknál összeszerelt középkategóriás márkákat mint a nálunk készülő Audi és Mercédesz modelleket.
Korábban már Fico is figyelmeztetett a szlovák gazdaság túlzott autóipari kitettségére..
szexkazán 2013.11.18 19:52:45
@Silent Bob: Legalább vicces vagy..:)(Csak vigyázz, mert meggondolatlanul megidézted Virág elvtárs szellemét.)
Bár már szerepelt nálunk szemétszállításos történet, nem kapott elég hangsúlyt, hogy a nyáron államosított iparág azonnal pusztulásnak indult, amint a lopásra szakosodott magyar állam betette a rothadó enyves mancsát. Az új állami rendszerben természetesen több lett a…..
  Békében akarunk élni! Olyan világban, amelyben a problémákat nem erőszakkal próbálják megoldani, hanem közös erőfeszítéssel. Ahol a nehézségek láttán megoldást keresnek, nem pedig bűnbakokat.(...) így együtt már hangosabbak vagyunk a gyűlölet minden szavánál…..
Dacára annak, és fenntartva mindazt amit eddig Baja kapcsán leírtam, leszögezném: a már amúgy is sok sebből vérző magyar demokrácia ezen az időközi választáson mindenképpen beláthatatlan időn túl gyógyuló sérülést szenvedett. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy a hvg.hu…..
Az előző posztomat egy nap alatt 45.367-en olvasták, köszönöm szépen:)                                                      *** Az első impotens vendégem…..
szexkazán 2013.10.04 00:10:03
@blacksheep001: Pszf ?
Megnyugodtam. Már-már kezdtem kétségbeesni megrekedt karrierem miatt, vályogvető mesterként ugyanis egyre nehezebb megfelelő pozícióban elhelyezkedni. Fontolgatni kezdtem a költözést, a pályamódosítást festő-mázolóra, de most megnyugodtam. Fantasztikus lehetőségek nyíltak meg…..
Mandiner blog A kommunistázásról 2013.09.30 15:31:00
„A kommunisták elleni harcba bele lehet halni, de belefáradni nem szabad.” (Mindszenty József) Történt, hogy a boldog emlékezetű '20-as években Malenkov elvtársat elküldték egy vidéki városba, hogy „tegyen rendet”. Forradalmi hevülettől áthatva az egész helyi…..
szexkazán 2013.10.01 16:51:48
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Ez most komoly, hogy valakit lekomcsizol azért, mert sima párttag volt??
Apám is párttag volt, mert a munkhelyén be kellett lépnie, holott nála apolitikusabb embert nem ismerek.
Soha nem megy el választani, nem érdekli az egész, de azért elgondolkoztató, hogyha mondjuk közéleti szerepet szeretne vállalni, akkor elintézhető lenne annyival, hogy komcsi, holott soha semmi valós köze nem volt a rendszerhez.

Szerintem különbséget kellene tenni aszerint, hogy valaki milyen szerepet vállalt az állampártban. Mezei párttag volt(kb.800 ezer ember), vagy magasabb szinten mozgott. Akiket itt láttam a listán egykori mszmp tag fideszeseket, szinte mind sima egyszerű párttag volt. Viszont a szocialistáknál lévő egykori párttagok sokkal magasabb szinteken mozogtak, ami számomra azt jelenti,hogy elköteleződtek a rendszer mellett.
Ezenkívül a szocialista párt örökölte az MSZMP vagyonát is.
A KARD Baj van Baján 2013.09.28 21:14:27
Meglepő hírt tudhattunk meg szombaton: a Kecskeméti Törvényszék felülbírálta a helyi és a területi választási bizottságok döntését - amelyek szerint nem történt törvénysértés a bajai időközi önkormányzati választáson - és egyetlen szavazókörben, az inkriminált…..
szexkazán 2013.09.29 19:29:43
@acetil: A RTL híradó is nagyon sokat foglalkozott az üggyel,sok baloldali személyiséget megszólaltatva. Majd meglátjuk hogy kinek lesz igaza, de szerintem a megismételt szavazáson még nagyobb vereséget szenved a baloldal.
szexkazán 2013.09.29 19:31:39
@acetil: Honnan tudod hogy "szervezett" volt és "nagyszabású". Az ítélet csak a konkrét videofelvétellel foglalkozott. Mindenütt vannak túl buzgó aktivisták.
szexkazán 2013.09.29 21:53:28
@acetil: Tehát prejudikálsz: mindegy hogy valóban csalnak e vagy nem,nálad már kész az ítélet.(Csak remélni tudom, hogyha majd a baloldali pártokról kerülnek elő hasonló videók, akkor is ilyen határozott lesz az álláspontod).
Az egész bajai választást-ami egyébként egyetlen önkormányzati képviselő helyről dönt-nagyon is túlértékeled. Én elhiszem hogy a baloldal reménytelen állapotában mindentől csodát vártok, de ez nem oszt nem szoroz. Az emberek pár hónap alatt sok mindent elfelejtenek. A Fidesz ellen pl. már született jogerős ítélet választási csalás ügyben. Lett valami következménye? Nem igazán.
Azt meg remélem nem gondoltad komolyan hogy az RTL híradó nem ellenzéki hangot üt meg.(Elég a Sanoma vezér kiszivárgott mondataira gondolni.) Tegye, joga van hozzá, de számíthatnak rá hogy visszafelé sül el az egész.
Továbbra is tartom, hogy a megismételt választás után még jelentősebb jobboldali győzelem fog születni.
Képzeljük el, hogy a budapesti Kossuth téren több mint 30 ezer ember él összezsúfolódva, össze-vissza, engedély nélkül épített házakban, a másfél méter széles utcákon macskányi patkányok rohangálnak, iszonyatos a szegénység és a bűnözés. Nos, ez a hely volt a hongkongi…..
szexkazán 2013.09.29 14:45:14
@Morgan kapitány: A középkori Londonban is számos hídra épült lakás volt a Temzén.
szexkazán 2013.09.29 14:47:22
@jooasszony: Én inkább azt csodálom hogy nem omlottak le bizonyos részei, ahogy az nemrég történt egy indiai óriáspanellel.
Nigériai lett a világ legszebb muszlim nője. A versenyt Jakartában, Indonéziában tartották. A cél, hogy a nők, akik nyilvánvalóan nem vetkőznek le bikinire mondjuk egy Miss World szépségversenyen, szintén megmutathassák magukat a maguk módján. Az iszlám szélsőségesek…..
Három nap internetnélküliség után nehéz eldönteni mi ijesztőbb: a bontógolyós Miley cirkusz, vagy a hétvégén zárt körben gyakorlatilag Best of Communism pólóban parádézó Orbán.  Mer'hogy mostan a rezsiharc éve jön, tecciktunni, annyira, hogy nem újabb csökkenés…..
szexkazán 2013.09.18 14:48:19
@tobeor:
A GDP-be miért számítod bele a manyupot?
A Blikk ma fotót közölt a fideszes Papcsák Ferenc 1,3 millió forintból megcsinált luxusvécéjéről. Papcsák egy ideig a Fidesz fő elszámoltatója volt, így érdekes, hogy ilyen könnyű kézzel adott pénzt saját hasznára. A vécét még a szobájából nyíló WC-t még a jegyző is…..
Van ugye a sima falfirka. Szoftosabb verzióban mondjuk mohával, ha keménykedünk, akkor falbavéséssel. A meg nem kötött betonba kéznyomkodás még akár nemzeti sportnak is tekinthető, na de a gerilla-graffitihegesztés? Ilyenről még nem hallottam. Márpedig Balázs, a Vörösfenyő…..
szexkazán 2013.09.13 13:56:48
@webmestar: Szerintem a mű alkotója minimalizmusra törekedett, hogy csökentse a lebukás esélyét...
Több mint 60 Ferrari vett részt azon a felvonuláson, amely végighaladt az amerikai nagyváros több fontos pontján is. A rendezvény természetesen jótékonysági célokat szolgált, de mint a képeken is látszik, látványnak sem volt utolsó. A menet New Yor Battery Parkjától indult,…..