Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CauseNoFuckGiven

0 bejegyzést írt és 90 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző részben Pete ment haza, de ennél sokkal izgibb, hogy Abi bőgött, nekem meg nincs lelkem, egy icipicit se sajnálom. Olyannyira nem történt semmi éjszaka hogy a szerkesztők még úgy se akarnak tenni, mintha, ez azért kedves. Reggel Mike megy barátkozni Abihez, aki természetesen…..
CauseNoFuckGiven 2013.09.25 20:11:28
Új építésű lakópark, ahol az építtető több év alatt, szép sorjában húzta fel az ingatlanokat. Az utolsók között értékesített lakásnál a mit sem sejtő első tulajt érte utol az időközben ki nem fizetett, és igencsak bepipult alvállalkozók bosszúja. Mint később…..
CauseNoFuckGiven 2013.09.25 20:03:48
Még júliusban írtam, hogy a FED eszközvásárlásainak szeptemberi csökkentése azért valószínűtlen, mert pusztán az ötlet lebegtetése is odacsapott a piacoknak, illetve a kötvényhozamok is elindultak felfelé. Lassan, de biztosan. Annak ellenére, hogy az elemzőket meglepte…..
CauseNoFuckGiven 2013.09.25 20:02:18
A hiteleket törlesztők, vagy hitelért folyamodók számára örömteli, hogy a Magyar Nemzeti Bank nem torpant meg, továbbra is lendületesen vágja az irányadó rátát, amely a szeptember 24-i csökkentés után 3,6 százalékon áll. Bár meglepetés nem volt, ezt várta a piac is, mégis…..
CauseNoFuckGiven 2013.09.25 20:00:48
Az OTP szerint lakásépítési támogatást csak 94%-ban kész házra adnak, ami gyakorlatilag az ő értelmezésük szerint a teljesen kész házat jelenti. Igenám, de pénz nélkül nehéz befejezni egy építkezést, így pont a támogatás értelme vész el egy újabb joghézagnak…..
CauseNoFuckGiven 2013.09.25 19:57:30
A jelek szerint nem kell egy hónapot se várni az extrém banki díjazásra, amikor a CIB-nél például már 1000 forintba került egy átutalási megbízás törlése: Szolgáltató váltás miatt töröltem egy értéknapos megbízást CIB internet bankon keresztül, sima ügy, megbízás…..
CauseNoFuckGiven 2013.09.25 19:55:17
Közeleg a tél, így naiv ügyfél azt gondolta, hogy bespájzol tüzifát. Rendelt is 4 m3-t igen kedvező áron, aztán ráhagyta az ismerősére az átvételt. Így csak estére derült ki, hogy a 4 m3 igazából 1 m3, és teljesen vizes, azaz használhatatlan.  2 héttel ezelőtt fát…..
CauseNoFuckGiven 2013.09.25 19:54:13
Norbi a csepeli Tescóban lőtte ezeket a szupergazdaságos fánkokat: Ezúttal küldöm szeretettel a csepeli Tesco lekváros buktáját (szept 24. esti vásárlás). Gondolom kellett a péknek a lekvár. ..
CauseNoFuckGiven 2013.09.25 19:52:56
Naiv ügyfél napi több tucat biztosítási ajánlatot és biztosítási feltételek kap valamilyen misztikus félreértésből adódóan a Generalitól: A Generali Ügyfélszolgálat feladóval napi 30-100 emailt kapok az email címemre, nagyrészt csak olyanokat, amikben biztosítási…..
CauseNoFuckGiven 2013.09.25 19:51:10
Naiv ügyfél vezeték nélküli telefont próbált vásárolni a Telekom oldalán, de semmilyen böngészővel nem sikerült. A telefonos ügyfélszolgálat szintén elhasalt ezen a műveleten, de legalább kiderült, hogy annyira nem foglalkoznak ezzel már, hogy a készletbe sem veszik…..
CauseNoFuckGiven 2013.09.25 19:49:40
Németország választott. Magyarország pedig próbálja értelmezni, hogy a németek miért úgy szavaztak, ahogy. Sőt, még azt is elkövetjük, hogy a jövő évi hazai választások eredményét próbáljuk meg levezetni belőle. Tény, hogy vannak európai trendek, de biztos, hogy a német…..
CauseNoFuckGiven 2013.09.24 22:54:45
Testimese Fátyolban 2013.09.14 09:54:00
A Facebookon ígértem, hogy megemlékezem a Lidl franciaországi jelenlétéről - nos, eljött az ideje. Amikor az ember megérkezik valahova, első dolga felfedezni, mi merre van, mit hol érdemes megvenni. Szerencsémre nem messze van egy Lidl - gondoltam, beugrom, és az alapvető dolgokat…..
Nincs az a felhőtlen boldogságban pancsolás a Nemzeti Trafikbirodalomban. Nem elég, hogy a nagy lazaságban elérte őket a bezárás cunami, most még ez is: a Kúria döntése szerint lehet népszavazni a haszonkulcsukról. Azt meg ugye tudjuk mit jelent, ha a magyarnak bárki fölteszi a…..
Az elmúlt néhány napban Gyurcsány Ferenc kommunikációs stratégiát váltott és úgy döntött, hogy eljátssza a világ egyik leghálásabb és legkönnyebb szerepét: a mártír hőst. A magyar népmesék Legkisebb Királyfiát, akit kisemmiztek a kapzsi bátyjai az atyai örökségből, de…..
Itt a kampányidőszak, eljött tehát a szavazatvásárló intézkedések sora - azoké, amelyek az elmúlt három évben nagyon is ráértek, és amelyek eddig egyáltalán nem voltak fontosak a jelenlegi kormány számára. És ezek közé tartozik ugyebár a hús áfájának a kérdése…..
Emlékszünk még azokra az időkre, amikor az LMP-t fikázták azzal, hogy az SZDSZ köpönyegéből bújt elő? Lám-lám, feleim, immáron nem divat Schifferékkel kapcsolatban ezzel riogatni, már csak az úgynevezett demokratikus ellenzék felől vádolják őket a jobbra tolódással, és nem…..
Az uborkaszezon kibekkelése után, a megterhelő tartalomszolgáltatással teli mindennapok, az elgépelés elleni harc és a folytonos helyesírásellenőrzés után egy lőtéri lövöldözés a legjobb feszültséglevezető program a klaviatúra pötyögtetéséhez szoktatott szervezetnek. A…..
Szerdán a parlament rádió alapján dolgoztuk fel a hajléktalanokat kitiltó szabálysértési törvény vitáját, és írtuk meg, hogy Lukács Tamás szerint a liberálisok tehetnek a hajléktalanságról. Sajnos ott a felvétel rossz volt, és most tudtuk csak meghallgatni Lukács…..
Nesze!szer Post-iPhone 2013.09.13 06:22:37
Ugyan, sokan már a nagyon okostelefonjukba irkálják be az elintéznivalókat, mások még ragaszkodnak a lassan már-már oldszkúlnak számító post-it firkáláshoz... (mi is!) Ez néhány alkotó szelleműnek rendesen be is indította a fantáziáját és megalkották az iPhone-ra…..
Jó befektetés volt tiszta energetikai technológiákkal foglalkozó vállalatokba fektetni a pénzt, derül ki az Ernst&Young legutóbbi tanulmányából. Az elmúlt pénzügyi év során a zöld energetikai szektor világszerte 26 milliárd dollárral növekedett. A tanulmány készítése…..
Az Egyesült Államok valóságos energiaforradalmat él át, a kitermelés robban, a gáz ára zuhan, az importfüggőség eltűnőben.Néhány évvel ezelőtt, amikor először lehetett olvasni olyan, elsőre furcsának tűnő kifejezésekről, mint palaolaj, palagáz, hidraulikus…..
Elsősorban a sorozatos rezsicsökkentések hatására mélységi rekordot döntött az infláció. Önmagában ez kedvező hír, bár ahogy az már a gazdaságban lenni szokott, semmi sem fekete-fehér.Majd negyven éve, 1974 júniusában volt utoljára olyan alacsony az infláció Magyarországon,…..