Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indygo

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok lépcsőházban lehet találkozni a közös folyosókon tengődő babakocsikkal. De vajon tényleg jól van az úgy? Mit lehet ilyenkor tenni? Egyáltalán kell-e bárkinek, bármit is tenni? Ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat...
Volt az érdi emelkedő réme és papírjaguár, mégis egy nemzedék legszebb élményei kapcsolódnak hozzá. Milyen érzés volt akkoriban Trabantot vezetni?..
indygo 2018.08.29 16:26:23
A Hard Dog Race verseny nyár elején számunkra a 6 km-es ún. Base versennyel indult, de a szeptember egy 12 km-es, 22 akadállyal megtűzdelt versenyt tartogatott. Már a fele akkora sem volt egyszerű, így óvatosan álltunk neki a szervezésnek, de végül 21 fős eszkulápos különítmény vágott neki a…..
indygo 2017.09.08 11:36:19
@schr62: Helyesírás nuku?
A sorkatonaság egy azon sok téma közül, melyeket Orbán Viktor és a Fidesz előszeretettel dob oda az embereknek, akár mint egy jó csontot Nárcisz kutyájának. Ebbe a kategóriába tartozik a halálbüntetés is, melynél demagógabb és populistább dumát aligha tud miniszterelnök mondani évente, esetleg…..
indygo 2017.07.13 22:06:23
@Rótbizony Krúzó: akkor vszínű te a mama kedvence voltál otthon, és ilyen vagy az életben is
Furcsának tűnhet, hogy egy drón blogon napszemüvegekkel kapcsolatos bejegyzés található, de mint ahogy a filmekben minden, ez is "igaz történet alapján" született, ugyanis forrasztó szemüveget akartam venni. Ezért elkezdtem nézegetni a munkavédelmi szemüvegeket, és rájöttem hogy van köztük egy csomó…..
Kutatások szerint kétszer annyi pénzt vagyunk hajlandók feláldozni egy másik ember megmentése érdekében, mint azért, hogy saját magunkat megkíméljük a fájdalomtól. Vannak, akik fél veséjüket áldozzák fel, hogy megmentsék egy ismeretlen életét. Vajon mi magyarázza ezt? Vajon miért érzünk empátiát…..
AYN Miért fontos a póráz?!? 2017.05.31 11:53:18
Első hallásra furcsának tűnhet, hogy amióta nem csak tréningezem, hanem kiképzem a kutyáimat, azóta szépen, lassan és biztosan rászoktam a folyamatos pórázhasználatra.Valójában ez nem furcsa, hanem nagyon is logikus: minél többet tudok a kutyákról és minél jobban értem őket, annál inkább teszek meg…..
Korábbi cikkünkben bemutattuk egy hazai autóalkatrész forgalmazó cég visszás garanciális ügyintézését. A cikkre érkező reakciók megmutatták, hogy miért is tudják a cégek ezt a játékot sikerrel csinálni. Annak ellenére, hogy jogilag jól szabályozott területről van szó. Új sorozatunkban néhány tipikus…..
indygo 2017.05.19 19:45:24
@korosde: igen, ilyen a normális szerelő. Másik véglet, mikor az alkatrészre dupla annyit mond, mint amikor én vinném. Holott nem " okosba " vásárolok, hanem neten. És sajnos ebből a fajta szerelőből van több.
Riemer Zsolt vésnököt a véletlennek köszönhetően ismertem meg és többek között miatta is kezdtem bele ebbe a blogba, mert csodálom amit csinál. A cégünknek kerestünk 2016-ban hirtelen valakit, aki "Made in Hungary" feliratos égetőszerszámot készítene. Találtunk 1-2 céget online, viszont Zsolt…..
indygo 2017.04.26 13:08:03
Andrea úgy gondolta, hogy ez év február 27-én befizeti egy összegben személygépkocsijának kötelező biztosítását, így egy évig gondtalan lehet ez ügyben.  A társaság vissza is igazolta, hogy megkapták a pénzt, és kiállították számára az igazolást, amit egy esetleges közúti ellenőrzés során…..
Az EU már régóta azon dolgozik, hogy harmonizálja a roaming-tarifákat; ha minden jól megy, a nyáron meg is szűnhet az uniós díj. A friss megállapodás szerint 2017. június 15-től a következő díjszabás érvényes a szolgáltatók közötti elszámolásban: hanghívásoknál percenként 3,2 eurócent (nagyjából…..
indygo 2017.02.05 17:48:05
A szem egészségének megőrzéséről szóló sorozatunkban ezúttal a szaruhártyát vesszük górcső alá. A szaruhártya a szemgolyó első védvonala, vagyis a külső védőburkolatának az elülső, áttetsző része. Alakja leginkább egy óra üvegburkolatához hasonlít, görbületének mértéke befolyásolja a fénytörés, így…..
Hazaköltözni (pláne több évtized után) nem is olyan könnyű, mint azt esetleg elképzeli az ember. Sok minden más, mint amilyennek emlékszik, és a hétköznapok apró bosszúságai is felnagyítódnak, nem hiába mondják, hogy a visszaköltözés legalább akkora kultúrsokk, mint az elmenetel. Azt hiszem, erre…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   A nevem R. (kérem bizalmasan kezelni) és el akarok mesélni valamit. Tudják én egy gyorsétteremben dolgozom, konkréten a keszthelyi M-ban. Kezdeném a történetemet az egyik vezető beosztású…..
Ne legyenek illúzióink: a használt gumik túlnyomó része nem véletlenül kerül a használt piacra...
indygo 2016.12.12 20:31:04
Tegnap írtam nektek arról, hogyan lehet a legegyszerűbben, a legkisebb energia ráfordításával felaprítani a téli tüzelőt. Ma viszont azt vesszük át, hogyan kell begyújtani a cserépkályhában, kandallóban és egyéb, fatüzelésű társaikban. Íme néhány tutorial videó:..
indygo 2016.12.01 08:52:27
@Skywatcher: szerintem inkàbb sürgősen takarítsd v. takaríttasd ki a kéményt. Nálunk akkor szokott a kandalló üvege kormozódni, amikor a hődob kezd megtelni korommal. Kitakarítom és újra tisztára ég az üveg.
Ki ne emlékezne arra, hogy a "Varjúdombi mesék" mennyire el tudta cseszni a szombat reggeleket? Kinek állt ez érdekében? És a "Mátyás, a házimanó" vagy a "Szekrénymesék"? A Magyar Televízió és a kereskedelmi tévék 10 legrosszabb műsora után legutóbb gyerekkorunk traumatikus mesesorozatait tárgyaltuk…..
A trombózis vezető halálok Magyarországon. Részben azért is, mert a jódoktorok elképesztő módon benézik néha a tüneteket. És mert NINCS ELÉG ÉRSEBÉSZ (sem) az ellátórendszerben… Összeszedtem az elmúlt hetekben szerzett tapasztalataimat, miként előzheted meg ezt az alattomos gyilkost, illetve hogyan…..
Nehéz elképzelni, hogy valami egyszer véget vethet az észak-koreai önkénynek, ha tippelnünk kellene, akkor a szegénység katalizáló erejére voksolnánk. És elég nagyot tévednénk, legalábbis egy, az országból lelépett fiatalember, Szungdzsu Lee szerint...
indygo 2016.03.04 10:19:10
@dukeekud: sajnos a mienk sem volt tisztességes rendszerváltás, a mai napig is szarrá lopják az országot. Mindegy hogy melyik párt van hatalmon, mindegyik csak lop.
Mondja, látott már ön menekültet? Nem az Echo TV / Magyar Királyi Propagandatévé / kurucinfo-féle vonalon kérdezem, hanem úgy élőben? Igaziból.  Beszélgetett ön már valaha öt percet egy cigányemberrel? Zsidóval? Nem is tudja? Na látja, ez az.  Önnek fogalma sincs, hogy…..
Előzmény: (Rév)Komárom, és az ő naponta kétszer látogatható erődje A komáromi erődrendszer a ma a szlovák oldalon levő Öreg- és Újvárból, a Vág torkolata körüli sáncokból és bástyákból, és három komolyabb erődítésből állt a mai magyar oldalon: a tulajdonképpeni…..
A forintosítás félredobásával újból kiszúrnak a deviza-adósokkal Hónapokig hitegette az Orbán-kormány a devizahiteleseket, most még is lehet, hogy pórul maradnak. Bejelentették ugyanis, hogy az egyetlen reális alternatívaként megjelölt forintosításról szó sem lehet. Azok…..