Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OkGls

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A PC-s virtuális valóság sisakok egy megfelelő számítógéppel együtt közel fél millió Ft-ba kerülnek, így sokak számára marad az Android a VR tartalmak fogyasztásához. Bár egy jó telefon szintén 150e Ft körül van, ez még mindig olcsóbb, mint a desktop változatok. Android alatt már most is rengeteg…..
A Mozilla ma kiadta az ingyenes A-Frame nevű keretrendszerét, aminek segítségével bárki egyszerűen készíthet VR honlapot. Egyetlen sor JavaScript kód beszúrása után olyan új tag-ek használhatóak, amikkel különböző egyszerű elemeket, kockát, gömböt és hasonló dolgokat…..
A virtuális valóság ígéretével már a 90-es évek közepe óta találkozhattunk, azonban csak az utóbbi pár év technológiai fejlődése tette lehetővé, hogy az olyan virtuális valóság kütyük létrehozását, amire már érdemes is figyelni. A virtuális valóság röviden olyan…..
Már egy évtizede rebesgetik, hogy jön-jön, aztán idén tényleg megjelent a piacon a virtuálisvalóság-sisak és hozzá a tartalom is, vagyis eljött a virtual reality (VR) ideje. De beelőzve a videojátékokat, először az újságírás új trendjévé szeretne válni a műfaj. Ezt az…..
OkGls 2015.12.12 15:35:18
A Gear VR-t nem jövőre ígérik, már most is kapható itthon is, ki is lehet próbálni a Samsung Experience Shopban. vrl.hu/milyen-erzes-a-gear-vr-t-hasznalni/

Jövőre az Oculus Rift és a HTC Vive fog megjelenni, amik PC-re kapcsolható VR sisakok, és kb. 300e Ft-os számítógépet igényelnek.
„Nagy fán terem a szép körtvél, Ostoba, ki mindentől fél”   Bár ismerünk néhány 16-17. századi költőnőt, ha női szerzőkre gondolunk, mégiscsak a könnyedebbnek gondolt gyermekirodalom jut eszünkbe: Janikovszky Éva, Bálint Ágnes, pöttyös könyvek, Pöttyös Panni.…..