Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Vilmos Varga

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akit ugye nem hall a nagyvilág,már jól ismerjük az Ismerős Arcok Nélküled című számából. Igen, most itt a lehetőség, hogy Székelyföld autonómiáját megvitassák Európa szinten. Mivel a rokonaim 95%-a Székelyföldön él, közöm van hozzá, hogy 2020-ban, hogy dönt az Európai Parlament, napirendre kerül-e…..
Bodnár Zoltán György, a Magyar Export Import Bank volt vezérigazgatója, a Magyar Nemzeti Bank volt alelnöke, s nem mellesleg a Magyar Liberális Párt (hogy micsoda??!! igen, papíron még van ilyen) volt ügyvivője lett a terézvárosi vagyonkezelő cég elnök-vezérigazgatója. Annak elemzése egy külön misét…..
Gábor Vilmos Varga 2020.01.14 23:04:50
Biotópia Zerka 2015.03.19 10:10:00
Sziasztok! Én vagyok a lány a fáról. :D  Ma ONE a szülinapom. A nevem Milák Erika Enikő. A családom, barátaim Zerkának szólítanak. A partiumi, érmelléki, rézaljai Marghitán születtem, nagycsoportos ovisként telepedtem le Édesanyámmal Pomázon. Jelenleg Budakalászon élek kisfiammal, (Schallinger…..
Általában a második világháború, a német fegyveres erők, vagy akár a páncélosok és azok hadviselése iránt érdeklődők bizonyára ismerik Michael Witmann nevét. Ugyancsak sokan vannak, akik már hallottak Ernst Barkmannról, vagy Otto Cariusról. Ugyanakkor érdekes módon minden…..
1. Álmodozom és dogozom, asszonyt ölelgetek, sirályként száll át csónakom zord örvények felett. Húsz év? Vagy tán egy óra csak a jövőm? Nem tudom. De látom, ma még süt a Nap, s hal villan a folyón. Erdők, szelek, füst, fellegek csapkodják vállamat, s időnként…..
A Népszabadság ma a 6. oldalán közölt egy cikket, Összefogás buktatókkal, Önkormányzati választás: Csepeli példa arra, hogy nehezen megy az ellenzéki jelöltállítás. A lap elektronikus, netes változata már Vörös Csepel vezeti a belharcot címmel közli ugyanazt az írást. A…..
Ott folytatják, ahol abbahagyták. Ezzel megnyugtatott Kocsis Máté (képünkön) a Fidesz kommunikációs igazgatója, amikor az önkormányzati kampány mondanivalójáról kérdezték. Arra értette, hogy ott folytatják a kormány sikerpropagandáját, ahol tavasszal abbahagyták. Olyan…..
CSEPELIEK ÚJSÁGA Derűlátó cikk 2014.07.15 04:24:00
Rohadtul nem érdekelnek a szempontjaik. Az elveik, az érdekeik, a számításaik. A magyarázataik, az érveik, a logikájuk. Az ellenzék négy normális pártja egyetlen dologra lenne hivatott, orbántalanítani Magyarországot. Faluról falura, városról városra haladva deviktorizálni minden…..
A CSIKÓ SÉTÁNYI CSERBENHAGYÓ ÚJABB CSERBENHAGYÁSRA KÉSZÜL Németh Szilárd majd magasból, az országgyűlési képviselői padsorból nézi  helyi párttársai sínylődését. Szerintem meg, mint ahogy a Csikó sétányi iskolaigazgatói állásánál tette, időben menekül a…..
A MENTŐK 35 PERCEN ÁT VOLTAK KÉNYTELENEK BEFOGADÓ KÓRHÁZAT KERESNI  Harmincöt percig állt a mentő egy csepeli ház előtt a mesterségesen lélegeztetett eszméletlen beteggel, mert a család szerint egy kórház sem fogadta a szívinfarktuson átesett idős asszonyt. F. Józsefné…..
A Danone-termékek bojkottjára kérték az embereket azon a tüntetésen, amelyet a helyi gyár bezárása miatt szervezett a Fidesz és a Fidelitas. Szijjártó Péter arra emlékeztetett, hogy a Danone 2001-ben be akarta zárni a gyárat, melyet a polgári kormány radikálisan határozott, a…..
Budapest kerületeiben, illetve a megyei jogú városokban jellemzően egyhangú szavazással vagy nagy többséggel nevezték meg polgármesterjelöltjeiket a Fidesz helyi szervezetei - írta a Magyar Nemzet, amely szerint a párt kilenc újoncot indíthat majd a budapesti kerületekben, hatot…..
"Elszomorító, hogy a csepeli Fidesz ilyen kicsinyes eszközökkel próbál mindent ellehetetleníteni, ami nem az ő szájízük szerint való. Úgy vélem, az önkormányzat feladata az lenne, hogy segítse, támogassa a közösség számára hasznos kezdeményezéseket, függetlenül attól,…..
Mi változott azzal, hogy az európai parlamenti választásokon a DK a várakozáson felül igen jól szerepelt, és Csepelen is második lett a pártok sorrendjében?  Semmi! Mondható a sommás válasz. Legalább is az alapkérdések tekintetében, semmi.  Továbbra is a Fidesz az igazi…..
Parlamenti Napló: Balog Zoltán meghallgatása Megtörtént Balog miniszter úr meghallgatása. Elég vicces volt. Már eleve fura volt, hogy sakkoznak a meghallgatás kezdésének időpontjával, ebből eleve arra gondoltam, hogy csak kevés ideje lesz ránk a jelöltnek. Konkrétan azonban ezt…..
Gábor Vilmos Varga 2014.06.05 22:10:03
Németh Szilárd, 2014 áprilisáig Csepel korábbi fideszes országgyűlési képviselője, fővárosi képviselője, polgármestere volt és mellette még rezsikommandós is. Ő a csepeli sajtóban, a helyi nyilvánosság előtt saját jószántából egyetlen egyszer sem számolt be arról, hogy…..
Szerkesztőségünk hétfő óta várja, hogy Csepel fideszes városvezetői helyreigazítsák a választásokkal kapcsolatos félrevezető, hazug magyarázatot, magyarázkodást, amelyet a hivatalos szócsőben tettek közzé. Tovább nem várunk. Pótoljuk a fizetett fülkeforradalmárok…..
SZENTECZKY JÁNOS NYÍLT LEVELE A CSEPELI BALOLDALHOZ ÉS ANNAK POLITIKUSAIHOZ A CSÚ megjegyzése: Az MSZP Csepeli Szervezetének honlapján és a politikus weblapján május 26-i keltezéssel megjelent írást változtatás nélkül, teljes terjedelmében közöljük: 16 órával a választási…..
Várunk egy szűkszavú hírt a Szent Imre téri terror házaként ismert polgármesteri hivatalból. Egyelőre úgy gondoljuk, hogy hiába' várjuk, de azért bízunk benne, hogy a Fidesz-fegyelem Csepel bukott politikusára, Németh Szilárd rezsikommandós polgármesterre is vonatkozik. Miként…..
Ez a címe a Csepeli Hírmondóban 2013. szeptember 05-én megjelent cikknek. A „varázslat" a 7. oldalon található. Nagy érdeklődéssel olvastam, mert az elmúlt időszakban több mindennel találkoztam Csepelen, de varázslattal még nem. És lőn csoda, tényleg erről van szó!!!!!!! Az…..
Olvasom a csepel.hu-n a rezsicsökkentésért felelős kommandós-parancsnok újabb nyilatkozatát: „Németh Szilárd: egyes bankok nagyon eldobták a kalapácsot” (csepel.hu, 2013. szeptember 2. hétfő, 08:29) Sokat sejtető cím, mondom magamban, nézzük azt a kalapácsot. Az első mondat…..