Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bamb

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Edzésnapló: Ese loco 2008.08.28 08:38:00
Futunk. Egyre könnyebb. Középiskolában mindent elkövettem, hogy elkerülhessem a Cooper tesztet, most meg csak csókot lehelek az asszony hálás pofijára, aztán már kocogok is. Megy. Nekem is megy. Sőt, D2D is megvan. (D2D nevű kifejezést én alkottam a mai endorfin-mámorban, lényege,…..
Futóblog Futás szögesben 2008.08.23 14:14:00
"Gyorsan akarsz futni? Fuss lassan."-- közismert futó mondásNekem ötletem sem volt arra vonatkozóan, hogy mitől érdemes egyáltalán szöges cipőt használni. Volt valami kába elképzelésem, hogy a profik ilyenben futnak, de hogy miért és egyáltalán, arról semmi. Annak…..
 Sokféle tesztet ismerek, néhányat alkalmazok is, például az IKEA fagyigépét, ha valaki nem tudja kezelni, lapát. De a genya-tesztet nem ismertem. Van ez így. Az igazságszolgáltatás most elég nehéz, mert szegény kapálózó fiút is megértem, egy picit. Iciri-picirit. Mivel…..
Subba Nitrós gyorsulás 2008.06.19 08:10:00
A bogárszerű külső rejtett nitró palackot takarhat mivel a nénike 5 másodperc alatt gyorsul fel félelmetesen gorombára. Van egy gyönyörű felépítése annak ahogyan begurul, ipari darálás és abból rugaszkodik…..
w Temetném a munkát 2008.06.13 05:05:00
Magáról a monoki modellről (segélyt közmunkáért, családi pótlékot iskolalátogatásért) és annak filozófiájáról Csányi Vilmos leírt mindent, úgyhogy azt már nem nekem kell. Ingujjra tehát, és nézzük, van-e esély arra, hogy értelmes dolgok történjenek. Szóval a…..
Subba Interracial bestial threesome 2008.06.06 11:32:12
Tisztelt Cím! A mellékelt képet az elsős kisfiam olvasókönyvében találtam. Szerintem nem szorul magyarázatra, habár azt mondják, rossz az, aki rosszra gondol. Kriszti Tisztelt levélíró! Mi folyton csak rosszra gondolunk. Semjén Nem is nagyon fűznénk hozzá semmit, legfeljebb, hogy…..
Ez egy nagyon szép történet, ami a rengeteg fájdalom ellenére pozitívan zárul. A művészvilág odavissza keringő párjai boldogan élnek és dolgoznak Európa különböző országaiban, letelepednek Erdélyben, de jön valami, nevezzük szerelemnek, amit ugye senki nem tud befoláysolni. A…..
w Blues 2008.06.09 05:00:00
Két év rengeteg idő, de most épp úgy néz ki, hogy ha most vasárnap volnának a választások, illetve ha a nagymamámnak áramszedője volna, akkor elbúcsúzhatnánk az SZDSZ-től. Pedig már úgy megszoktuk. Mint az Aranypókot, amelynek késő-kádári reklámjában egy holtfáradt női…..
Na tuti azt hittétek, hogy olyanok jönnek, mint pina, de nem. Rodiel, akki annyira extrém jó fej, hogy a csaja is Cerkablog-művész, ráadásul a javából, a diszkordiánus tanítások, Homérosz kimondhatatlan című művei és a legszarabb szóviccek hatása alatt alkotott, nem beszélve…..
Milyen lehetőségek állnak egy 18 éves előtt a XXI. század reform-Magyarországán? Rodiel, az érettségi alatti firkálás bajnoka olyan tökéletesen fogalmazta meg a Mario-függés egyetlen alternativáját, hogy most is bután mosolygunk tőle és a szőnyeg mintái viccesen csavarodnak…..
EDIT: Mint kiderült, az autó nem a Főtaxi Rt.-hez tartozik, hanem maszek vállalkozóé. Ezúton is elnézést kérünk a cég dolgozóitól.Tisztelt Főtaxi Rt., tisztelt Garamszegi Miklós Vezérigazgató Úr! Sajnálatos esetünk volt tegnap este az Önök egyik sofőrével. Ezzel…..
Egy bizonyos oxigénszint alatt az ember eljut a Szimbólumok Földjére, ahol a kinyilatkoztatás óriásplakáton történik, a birka tehénhangot ad, isten pedig az út menti porból pislog. Rodiel angolérettségi közben került kívül a mátrixon, előtte azonban bejárta ezt és ezt a…..
bamb 2008.05.26 21:56:59
Ilyen mondatokat ne írjatok, mert megszakad a szívünk: Boldog voltam. Nem nagyon, nem hihetetlenül, nem borzasztóan, hanem jelző nélkül. Csak. Boldog. A férfi-nő barátság és a szerelem határvonalát valami teoretikus igazán meghatározhatná, és akkor nem lennének ilyen fájdalmas…..
Pályázat! Pályázat! Olyan príma képet láttunk a netkacsa.hu-n, hogy menten feltámadt bennünk a firkálhatnék. A pletykalap cikke szerint Somogy Megye Lordját, a leendő önkormányzati minisztert az országgyűlési választások éjszakáján fotózták le vérvörös…..
Az újságfirka persze a hírek mögé lát, igen gyakran úgy, hogy közben belenyúl a gatyájába is. Jozef például egy pillanat alatt átlátta, miért is tartotta olyan érzékien a kezét Benedek a Pedofil Papok hazájában. ..
bamb 2008.05.13 19:34:19
Sokszor írtuk már, de sosem lehet megunni, amíg ennyire abszurd a helyzet internetfronton. Legújabb panaszosunk kiszámolta, hogy 8 megás ADSL-je 100GB-os forgalmi korlátja a valóságban annyit jelent, hogy a szolgáltatás 3,7%-ért kell kifizetnie 8000 forintot. Ilyen még Kádár alatt sem…..
cerka Le se fosta a vizsgát 2008.05.08 09:50:34
Lesefosomavizsgát. Ezzel a szóval jellemzte mentális állapotát Anna, mármint azt a mentális állapotát, amelyben a fenti, lehengerlően experimentális firkát alkotta. Hiába kellették magukat a papíron bicskaszerű csáprágók, Anna céltudatosan bánt a rétegekkel. Sima…..
A Cerkabloggal együtt feltámadt minden idők legperverzebb BME-s képregénye is (korábbi részek itt). A legfrissebb epizódban az implantált péniszű főhősnek a vérkapun (lsd. még pina) keresztül érkező vámpírokat kell legyőznie. Pszichoanalízis-csemege! A legtöbb komplexus egy…..
Dp lőtte a Bem rakparton, a backdoor kommunikátor a legkevésbé sem árult zsákbamacskát. Egyre inkább gyanakszunk, hogy ezt a fajta kommunikációt valami fizetős főiskolán taníthatják, annyira hasonlóak a stílusjegyek...
A firkablogolás önjelölt Lengyel Lászlójaként azt jósolom, hogy ha Csárdáskirálynő valaha küld még nekünk rajzokat, ő lehet a műfaj James Deanbe ojtott Mata Harija. A debütálása ugyanis egyszerűen lenyűgöző. Íme egy szürrealista délszláv nyelvgyakorlat szárazon realista…..
w Fuss el véle 2008.04.25 05:00:00
A tegnapi nappal véget ért a Modern Képmesék című animációs sorozat. Illetve nem ért véget, csak az MTV leadta az utolsó részt; ettől még, ahogy eddig is, az egész széria megtekinthető online, mert modernek vagyunk. Eddig is így volt, csak hát elszánt kutatónak kell lennie…..
Korlátozott darabszámban, május elejétől itthon is kapható lesz az Asus Eee. A 701-es modell, vagyis a 7"-os változatot vehetjük meg 80 ezer forinttól, Windows XP-vel. Öt színben vásárolhatjuk meg, ezek a fehér, fekete, zöld, rózsaszín és kék. Linuxos változat is kapható…..
Németek mérnöke, a mi Elvis Presleynk, elérkezett abba a csillogó fellépőruhás, tévészétlövős, idősödő rockerkorba, amikor az ember bölcs tanácsokat kezd adni a pályakezdőknek. Németek mérnökének első tanácsa: ha szar melót választasz, szétmarcangol a láthatólag a…..
Hát igen, ennek is meg kellett történnie. Itt az első hajszálrepedés, nemsokára talán bizarr kisebbséget alkotnak a cerkával vagy tollal firkálók. Most viszont még direkte vonzónak tűnik az olyan perverzitás, hogy valaki, itt konkrétan Halász, PDA-n csinálja azt, amit a normális…..
Az alábbi poszt simán lehetne A csaj nem jár egyedül című amerikai tinivígjáték magyar változatának a szinopszisa, gyorsan szólunk is Sas Tamásnak, hátha ezt a filmet sem látta még. Antiszociális geek csajnak megtetszik a csillagászklub legnagyobb koponyája, úgyhogy…..