Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wpress

217 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azoknak, akik szeretnek online kérdőíveket kitölteni, itt egy újabb lehetőség a Spartoo divatcégtől. A Spartoo piackutatást indít, hogy jobban megértse ügyfelei és potenciális vásárlói igényeit, illetve megismerje véleményüket különböző divattal kapcsolatos témákban. A programhoz csatlakozók…..
Mindenki szeret nyerni, de kevesen tudják, hogy mik azok a kis trükkök és praktikák, amelyek segítségével növelhetik esélyeiket a nyereményjátékokban. Az ittelmondhatod.hu oldalon található regisztrációs és kutatási nyereményjátékok remek lehetőséget kínálnak arra, hogy ingyenesen részt vegyünk…..
A SurveyTime a többi itt ismertetett oldalhoz hasonlóan szintén egy olyan online platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt keressenek azzal, hogy különböző kérdőíveket töltenek ki. Az oldal eddig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy azonnal kifizette a kérdőívek kitöltése…..
Frissítés: a SurveyTime sajnos változtatott a szabályokon, és $5-os kifizetési limitet állított be. A legtöbb kérdőíves oldalnál el kell érni egy meghatározott kifizetési limitet ahhoz, hogy megkapd a jutalmadat. A sorból kiemelkedik a SurveyTime, ami egy olyan kérdőíves oldal, ahol a résztvevők…..
Számtalan online pénzkeresési mód létezik, amiket bárki elkezdhet. Az affiliate marketing, a szabadúszó munkák, az online tanítás vagy a digitális termékek értékesítése mind olyan opciók, amelyek vonzóak lehetnek, attól függően, hogy ki milyen készségekkel rendelkezik és mennyi időt kíván rászánni a…..
Sokan talán csak egy egyszerű pénzkeresési módnak látják az online kérdőívek kitöltését, de kevesen gondolnák, hogy az őszinte válaszoknak milyen mélyreható és pozitív hatása lehet. Ebben a bejegyzésben röviden áttekintjük, miért olyan fontos őszintén válaszolni az internetes felméréseken, majd…..
Üdvözlök mindenkit, akik kíváncsi arra, hogyan lehet online kérdőívek kitöltésével egy kis pénzt keresni. A virtuális világban különféle lehetőségek várnak ránk, és az online felmérések kitöltése egy olyan terület, amely a kényelmes otthonunkból is elérhetővé teszi a pénzszerzést. Ne számítsunk…..
2024 közeleg, és a korábbiakhoz hasonlóan most is érdemes áttekinteni, hogy mely kérdőíves oldalak azok, amik még mindig sok kérdőívet küldenek, megbízhatóan működnek és jól fizetnek. A listát a saját, illetve a Kérdőív pénz Facebook csoport tagjainak véleményeit végigolvasva állítottam…..
A SurveyRewardz kérdőíves oldal sokáig a legjobban ajánlott oldalak listájában szerepelt a blogon. Az utóbbi időben több változás is történt náluk: először a felülete változott magyar nyelvűre (ami miatt helyenként kissé szétesett az oldal), majd később teljesen meg is újultak, és immár rendes…..
A nemrég Magyarországon is elindult, és már most nagyon népszerűvé vált fizetett kérdőíves oldal, a YouGov most már mobil appal is rendelkezik. Így akár út közben is ki tudsz tölteni rövid kérdőíveket, illetve azonnal értesítést kaphatsz a mobiltelefonodra, amikor elérhetővé válik egy új…..
Szinte minden kérdőív kitöltésért fizető oldalon van egy kisebb-nagyobb limit, amit el kell érni, hogy a pénzedet kivehesd. Hogy mikor éred el, az nem csak azon múlik, hogy mennyire vagy szorgalmas, hiszen hiába szeretnél dolgozni, ha nincs semmilyen felmérés, amit kitölthetnél. A legtöbb oldalon ez…..
Az utóbbi időben több kérdőíves oldal is készült nyereményjátékkal a regisztrálók / résztvevők számára, ezeket összegzem most ebben a cikkben. 1. Az Országos Panel oldalon KRUPS EA8108 Roma automata kávéfőző Alap vezetéstechnikai tréning vagy 3*10000 Ft értékű Lidl utalvány egyikét…..
Új nyereményjáték indult a Mobrog oldalon. A Facebookon közzétett hír szerint mostantól ha egy kérdőívnél kiderül, hogy nem tartozol a célcsoportba, akkor egy nyereményszelvényt kapsz, amit ha aktiválsz, részt veszel a hónap végi sorsoláson, ahol ketten 100 Euro értékű Amazon ajándékutalványt…..
A YouGov egy nemzetközi kérdőíves oldal. Korábban itt írtam róla, hogy hogyan lehet pénzt keresni vele. Az oldal egyik érdekessége, hogy regisztrációkor nem kell jelszót megadnod, és emiatt a bejelentkezés sem úgy működik, ahogyan azt mást oldalakon megszokhattad. A "Bejelentkezés" gombra kattintva…..
A YouGov kérdőíves oldal végre megérkezett Magyarországra is, egy gyors regisztráció után bárki kereshet pénzt vele a kérdőívek kitöltésével. Az oldalra regisztrálni itt lehet. Néhány gyakori kérdés az oldallal kapcsolatban: Mennyi a kifizetési minimum? Legalább 1500 pontot kell összegyűjtened,…..
Tagja vagy már az Országos Panel kérdőíves oldalnak? Ha nem, most különösen megéri regisztrálni, mert így részt veszel a negyedéves nyereményjátékukon is, és megnyerheted a KRUPS EA8108 Roma automata kávéfőző Alap vezetéstechnikai tréning vagy 3*10000 Ft értékű Lidl utalvány egyikét.…..
A YouGov egy nemzetközi oldal, ami kérdőívek kitöltéséért fizet. Az egyik legismertebb oldalak egyike, így sokan akartak regisztrálni rá korábban is, mindeddig azonban sajnos nem volt elérhető Magyarországról. Ez most megváltozott, végre innen is lehet regisztrálni, sőt, az oldal teljesen magyar…..
2020-ban írtam egy listát az aktuálisan épp legjobb kérdőíves oldalakról. Azóta jelentek meg új oldalak, és régebbiek is változtak előnyükre-hátrányukra, így érdemes újra áttekinteni, hova érdemes a leginkább regisztrálni 2021-ben. (2024. március: A cikket frissítettem a 2024-es ajánlásokkal!) Van…..
Megújult az Ebuno nevű kérdőíves oldal. Az új külalak mellett nagy változás, hogy eltűntek az eddigi játékok, cserébe viszont lett egy szavazós-beszélgetős részleg, és az óránkénti ingyen 1 ponthoz már nem kell külön kipipálni, hogy nem vagy robot, ezért sokkal gyorsabban elérhető. Új lehetőségként…..
Az Országos Panel egy népszerű magyar kérdőíves oldal, ahol mindeddig csak online kitöltött kérdőívekkel lehetett találkozni, most azonban az adatlapon megjelent néhány új kérdés, amik alapján lehetséges, hogy a jövőben sokkal több módon lehet majd pénzt keresni. Ha a Profil menüpontban a Személyes…..
Összegyűjtöttem azokat a kérdőíves oldalakat, amik bónuszt fizetnek a regisztrációért vagy az azt követő adatlap kitöltésért cserébe. Ha mindegyikre regisztrálsz közülük, azzal $7,57-t, 460 Ft-ot kapsz, ami a sorok írásakor nagyjából 2700 Ft-nak felel meg. Ahhoz persze, hogy ezt a pénzt ki is tudd…..
Karácsonyi nyereményjáték indult az Univox kérdőíves oldalon. A kérdőívek kitöltésével pontokat szerezhetsz, minél többet töltesz ki, annál többet. November, illetve december végén a 100 legtöbb pontot szerző tag $30, a 101-200. tag $15, 201-500. tag pedig $10 jutalomban részesül. A játék november…..
A Superpay egy nemzetközi kérdőíves és mikromunkás oldal, ennek megfelelően a felülete is angol, magyar nyelven csak az általa küldött kérdőívek vannak, ezeket ugyanis külső szolgáltatók biztosítják számára. Mint az ilyen sokfajta pénzkeresési lehetőséget nyújtó oldalak általában, a Superpay is egy…..
A Telefonos panel egy olyan fizetett kérdőíves oldal, ahol a "kérdőívek" kérdéseit telefonos interjú keretében teszik fel neked. Egy-egy ilyen hívásért hossztól függően 100-250 pontot kapsz, amit aztán bankszámlára utalt pénzre vagy eMag utalványra válthatsz be, illetve sok más oldalhoz hasonlóan el…..
Teljesen megújult, modern, mobilbarát külsőt kapott a MarketAgent. Az új felület a réginél jóval átláthatóbb, könnyebben kezelhető, a fontos dolgok, mint például a pontjaid és az elérhető kérdőívek jobban ki vannak emelve. Az oldal legnagyobb újdonsága a mini-kérdőív. Ezeket más, hozzád hasonló…..