Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The_ExilE

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egy olyan leányzóval találkozik, aki megdobogtatja a szívét, esetleg pusztán fizikai vonzalomlép fel irányába, első kérdése a következő: Ne haragudj, te zsidó vagy?! A kép innen Hali! :)  Először a könyvvel találkoztam, utána gondoltam, hogy felkukkantok a blogra…..
... és meghozta a hideget. De minek? Jöhetne már mondjuk egy olyan hét, amikor nem sülünk meg és a télikabátra sincs szükség.No mindegy; olvasással, tanulással, kondizással és egy kis csajozással csak túl lehet élni valahogy =p Ja: melegen ajánlom mindekinek a "Monte…..
hát, akkor most már nem írna a negyedik helyért folyó mérkőzésről, leginkább gratulálni szeretne a lányoknak ahhoz a helyezéshez, amit blogger az olimpia előtt nagy erőfeszítéssel elérhetőnek gondolt. akadt ebben a menetelésben kilátástalan játék, akadt ezután a románok…..
  Ezt a videót tegnap kaptam Barbitól! Ehhez csak annyit tudok mondani: No comment.Ez a pali az ostoba pasik ékköve.   ..
Tegnap megírtuk kis hírben azt, amiről már régen tudtuk, hogy lesz, csak eddig nem mondhattuk el: a Comedy Central nevű viccesműsorokat sugárzó és gyártó adó betette a lábát Magyarországra, és októbertől megpróbálja felvidítani a lakosságot. A hivatalos sajtóközlemény…..
A Mass Effect PC magyar verziója a fordítás miatt csúszik, előreláthatólag 19-én kerül a boltokba. Mi a várakozást enyhítendő azzal az emberrel folytatjuk portrésorozatunkat, aki forgatókönyvíróként nemcsak ennek a játéknak a konzolos sikerében játszott kulcsszerepet, hanem…..
Bafetimbi Gomisnak elég volt két gólt lőnie kedden Ecuadornak, mert bekerült a végleges csapatba. De milyen jó csapatunk lehetne ebből is? A kapuban ott lehetne a PSG-s Landreau, előtte a most kitett Escudé és Mexés, a védelem szélein a figyelembe se vett Sagna és Clichy, a…..
The_ExilE 2008.05.28 18:39:02
Szeptember 23-án a Papp László Sportarénában ad koncertet az angol Coldplay zenekar. Hogy ez a hír itt szerepel az még szerintem is képezheti vita tárgyát. De, ha a U2 szerepelhet nálunk, akkor ők is. Bár pár rajongónál már az összehasonlítás is biztosan kiveri a biztosítékot.…..
Szeptember 23-án a Papp László Budapest Sportarénában mutatja be Viva La Vida Or Death And All His Friends albumát a Coldplay. Reméljük, nem járunk úgy, mint három évvel ezelőtt, amikor Chris Martin betegsége miatt le kellett mondania néhány európai bulit, köztük a budapesti…..
The_ExilE 2008.05.28 17:33:12
Arsenal FC Bolton-Arsenal előzetes 2008.03.28 22:52:15
Holnap megmérkőzünk az eggyik nagy mumusunkal, akiknek idén baromira nem megy.Ráadásul azzal hogy Anelka a Chelseabe igazolt nincs is aki gólt lőjjön.Egyszerűen nincs egy satbil góllövőjük aki valahogy megmenthetné őket az egyre inkább elkerülhetetlennek látszó kieséstől.Bár…..
Miért válik valakiből törő-zúzó-tomboló svájci drukker? Kívülállónak érthetetlennek tűnhet a folyamat, Zsófi azonban évekig élt "közöttük", saját bevallása szerint egy "kőkemény nacionalista-földműves" faluban. Olvassátok el Zsófi igazán…..
Mandiner blog Télzeneszerelem V. 2008.02.28 16:30:00
"We drank from the serpents vine, now we live in another time" (Wolfmother - White Unicorn) Tudom én, hogy sok hivatalnok-multiszolga reakciós blogolvasó senyved attól, hogy az öltöny-nyakkendő szorítása alatt még mindig ott dobog az acélszív. Az elnyomott rocker-én aztán…..
Arsenal FC Fókuszban a Milan. 2008.02.18 21:50:13
Ezúttal nem az eggyik kereskedelmi tv csatorna népszerű músoráról van szó, hanem a fantasztikus Arsenal F.C blog legújabb bejegyzéséről amelyben a szerdai BL ennefelet vesszük szemügyre szépen!A Milannak is megvan a maga baja sérülésekkel, bár náluk már felépült Gattuso, Kaká…..
Arsenal FC MU-Arsenal előzetes. 2008.02.15 21:27:15
Annyi rossz összejött az elmúlt napokban hogy leírni is fájdalmas. Tököm televan már a ésülésekkel, ráaádsul most Adebayor játéka is kétségessé vált. Mondhatom szép.Nagyon erős bennem a gyanu hogy az égiek között van egy pár MU szimpatizáns. Na szóval a sérültlista…..
Naiv Adófizető alias Peti megdöbbenéssel vegyes értetlenséggel tapasztalta, hogy a Petőfi Rádió annyira minimál üzemmódban működik, hogy a robotok olvasatlanul törlik a beérkező leveleket. Csak halkan jegyezzük meg, ezek azok, akik operettet sem sugároznak! Egy hete írtam a…..
Kisebb felháborodást keltett a gyengébbik nem körében a tegnapi Blikk címlapja, amelyben Fábry Sándor ízléstelen megjegyzésekkel illette az MSZP frakcióvezetőjét, Lendvai Ildikót. A vicc a tegnap esti Fábry-show felvételén, több száz néző előtt hagyta el a showman száját. A…..
Jó lenne, ha közösen eldöntenénk, Kedves Olvasó, hogy melyik is a valaha létezett legbénább filmcím. Ezért egy szavazással egybekötött adatgyűjtésre invitálnálak Benneteket.A feltételek:  - Létező filmcím legyen (tehát a generátor kizárva :) - Magyar címfordítás…..
The_ExilE 2008.01.05 10:30:25
Miután a szavaztatás ezekben a pillanatokban válik divatossá, mi sem maradhattunk le a „zinternet” eme csodálatos lehetőségéről. Elkezdtük kiírni a mi szerény kérdéseinket és egyelőre tetszik, hogy van hajlandóság a nyomkodásra. Persze soha sem lehetünk biztosak az…..