Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mátis István

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A VHS minden túlzás nélkül forradalmasította az emberek életét. Utat nyitott az otthoni mozizás élményének, és olcsó alternatívát kínált a családi emlékek megőrzésére. Sikere az olcsóságában és a könnyű kezelhetőségében rejlett, amivel a régi, celluloidalapú filmtekercseket szélsebesen kiszorította…..
Első világháborús dokumentumok térképes adatbázisa Az első világháború centenáriumának alkalmából a Hadtörténeti Könyvtár egy térképes megjelenítőre épülő digitális dokumentumtárat hozott létre. A portál az első világháborúban szolgáló magyar alakulatok…..
Mátis István 2018.02.21 08:26:34
Aki utazott már felvonóval tudja, hogy mennyire bosszantó, hogy nem lehet igazán jó képeket készíteni. A svájci Cabrio-Bahn felvonón azonban ez az akadály is elhárul és mindenféle üveg/plexi nélkül élvezhetjük a lélegzetelállító panorámát: tiszta időben ellátni…..
A turizmus Velencét a tenger ékkövének nevezi. Találó elnevezés, hiszen ahol és amikor a turisták látogatják, csupa fény és szín. A szárazföldtől minden tekintetben elválasztott sziget a város. Általában az ideutazó egy hosszú, mesterséges és egyenes útpályán érkezik…..