Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnconnor85 (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző posztban már hivatkoztam azt a New York Times értesülést, mely szerint még mielőtt felvásárolta volna a Microsoft, a Nokiánál komolyan tervben volt, hogy áttérjenek Androidra.  A Nokiáról az a véleményem, hogy egyrészt egy finn és nem egy ázsiai cégről…..
Sajnos a Barum után Kassára nem tudtam elmenni, ezért a szokásosnál is többet nézelődtem a neten, keresgéltem a jobbnál-jobb képeket, videókat. Nem tudta elkerülni a figyelmem Maticsék bukásának híre, mely sajnos személyi sérüléssel végződött: Zejda Vikit (a navigátort)…..
A Moszkva téri Gastland étkezde betámadta múltkori naiv ügyfelet, aki nem akarta az egész "menüt" kifizetni: Sziasztok, a Gastland bistroval kapcsolatban írtam nektek egy cikket még talán egy hónappal ezelőtt, remegő kézzel írom-e sorokat, ugyanis ma reggel egy rendőr keltett, a…..
Béci nem szeretne semmilyen formában érintkezni a semmiféle konkrétumot nem tartalmazó állítólagos követelését sárga csekken követelő Cessio Zrt.-vel, minthogy nincs semmilyen tartozásuk: Levelemet azért írom, mert az utóbbi időben egy Cessio Zrt. nevű cég kezdett el…..
johnconnor85 (törölt) 2013.09.11 21:48:19
@atpijkamo: Nálam is ez a "beszt" :D Spórólhatsz abból, amit valójában be sem kell fizetned :D Milyen rendesek :D
Megvannak hát a FŐTÁV és az Urbanista közös játékának döntősei. Hat távfűtött budapesti panellakótelep, amelyikre péntek délig még mindenki szavazhat itt. Vajon ki lesz a bajnok?  A hatos lista tartogatott számomra pár meglepetést. Na de lássuk, melyik lakótelepre hány…..