Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elgorah

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar kreativitás kimaxolása dölux: pár nappal azután, hogy be kellett szüntetnie az utasok szisztematikus lerablását a Wizz Air budapesti földi kiszolgálójának, a Malév GH megtalálta a megoldást a kieső bevételek pótlására: a telefonokra pdf-ben letöltött beszállókártyát nem fogadja el, 30 euróra…..
elgorah 2019.08.03 16:14:38
@heidt: Nem csak erre a bejegyzésre, mindegyikre: Fijugg! Bár a módszer elítélésével egyetértek és igazatok van, de legjobb tudomásom szerint a WIZZ elrendel, a MALÉV GH pedig kiszolgál. A légitársaság aljas trükkjeiben az MGH nem partner, hanem - mivel ő a kiszolgáló - csak kénytelen-kelletlen végrehajtó. Persze, hogy a WICC Air sem ezért, sem a kézi poggyászok szemét mérése utáni utas-vitákhoz nem fog odaállítani a lépcsőhöz egy magentaruhás ügynökét. Ráveri a balhét a járatok kiszolgálójára. A WIZZ-re haragudjatok, ezeket a szemét, utasellenes intézkedéseket az ő nagy pénzértz alkalmazott tanácsadói találják ki. Szerintem ebben az MGH - amely ezekből a hullarablásokból úgy tudom egy fillért sem lát - itt szerintem nem vétkes.
Az elmúlt időszakban, ha velem tartottatok megismerhettétek már a világ leghosszabb repülőjáratait, és a világ legforgalmasabb repülőtereinek tavalyi listáját. Most nem rangsort szeretnék veletek ismertetni, hanem el szeretnélek repíteni titeket a világ 5 legkülönlegesebb repülőtereire. A következő…..
Horvátországba készülsz a nyáron? Nem szeretnéd a fél Tescót a csomagtartóban magaddal vinni? Gondolom Téged is érdekelnek milyenek most az árak Horvátország különböző területein. Ebben szeretnénk egy kis segítséget adni. Fontos! Ez egy tájékoztató, kalkulációs cikk. Részletesen itt követjük az…..
elgorah 2016.07.20 04:59:00
@vittore: Horvátországba Vodice-ig (2016.07.18) 42 Kn (Letenyétől Zágrábig) + 138 Kn (Zágrábtól Vodicéig) az autópálya-díj, egy útra. A BLOG-ban jelzett autópálya-díj (legalábbis Vodice vonatkozásában) tehát oda-vissza értendő, összesen 360 Kn. Jó nyaralást!