Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vezérszónok

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anyák napi tiltakozókampány indult az “Ádám keresi Évát” plakátjai ellen: egy fiatal édesanya nyílt levélben fordult a nemzeti médiahatósághoz a Viasat meztelen reality sorozatát népszerűsítő köztéri reklámkampány leállítását kérve. Mint írja, a meztelen férfiakat és nőket ábrázoló plakátok…..
Saját fejlesztésű játékunkban tesztelheti a tudását, két fordulóban, és összesen öt percet kell rászánni, megéri.  Az első körben a férfi csapat válaszát kell kitalálni, és figyelem, nem a helyes válasz a kérdés, hanem az, hogy a két férfi mit tippel majd. Ehhez…..
Vezérszónok 2015.10.22 11:42:16
@TrójaiVasParipa: oszt tudod bizonyítani, hogy előre meg volt írva?
Kedden írtuk meg, hogy Jegyes-Tóth Kriszta távozik a köztévétől, a helyét pedig a HírTV-től lelépett Földi-Kovács Andrea fogja átvenni. Kerestük Jegyes Tóth Krisztát az ügyben, de azt mondta, amíg nem jár le a szerződése, nem nyilatkozhat semmiről, így nem tudtuk meg pontosan…..
Vezérszónok 2015.05.07 15:38:38
@Szarazinda: arról még nem hallottál, hogy egy nő házasságkötés után felveszi a férje vezetéknevét, egyúttal megtartja a sajátját is? Jelen esetben nem Jegyesné, hanem Jegyes-Tóth lesz? Bónuszként: amikor JTK kezdte a szakmát, már volt egy Tóth Judit. Hát ezért.
Dübörög a pénzügyi rezsicsökkentés: hétfő este az Országgyűlés megszavazta az ingyenes készpénzfelvételt. Ennek értelmében 2014. február elsejétől minden hónapban két alkalommal, 150 ezer forint értékig dijmentesen vehetünk ki pénzt bármelyik bank ATM-jéből.…..
Vezérszónok 2013.11.12 11:57:38
@Jankove: Gondolom feltűnt, hogy az egy feltételes módban megírt mondat. Tehát csak felvetés, lehetőség, nem pedig kőbe vésett kijelentés. Annyi realitása sajnos van, hogy a folyamatos szegényedés és a kilátástalanság miatt előfordulHAT, hogy valaki így akar pénzhez jutni. De ne legyen így.
Vezérszónok 2013.11.12 13:09:00
@johevi: Ez egy nagyon jó észrevétel, frissítem is vele a posztot. Köszi!
Orbán Viktor kedden a Blikk szerkesztőségében járt. A bulvárlap chateléstszervezett a miniszterelnöknek, aki élőben válaszolt a neki feltett kérdésekre. Az eseményről a hazai média főként az "ordas kommunista hazugságként" kommentált útépítést ragadta ki, de a válaszok…..
Kisebb baki zavarta meg a Médiatanács új elnökének beiktatását - értesült a Vezérszónok. Információink szerint Karas Monika az eskütételhez felállított és balra fordított mikrofon mellé állt be, majd ott mondta el a beiktatási szöveget. Az új elnök személye ellen…..