Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Icus_31

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HPV vakcina feltalálója távozott az élők sorából. Dr. Anne Szarewski (ejtsd: szarevszki) váratlan halálára nem találnak magyarázatot a boncolóorvosai. A keleti tanok szerint minden tettünk visszaszáll ránk, a másoknak okozott szenvedések óhatatlanul megjelennek életünkben. A…..
Icus_31 2013.12.18 06:54:37
@Tocvarek:

Ne aggódjon. Nem azok a dolgok foglalkoztatnak, amelyeket Ön felsorolt.
De nem is lényeg egyetlen szavam sem.
Magam sem értem, miért írtam.
Ez csak egy mellékzönge a tiomerzál és autizmus, illetve az MMR-oltás és autizmus ügyben, de talán érdemes rá kitérni. Védőoltás-ellenesek szoktak néha arra hivatkozni, hogy amerikai bíróság is hozott olyan ítéletet, miszerint a tiomerzál-tartalmú oltások autizmust okozhatnak.…..
Icus_31 2013.09.22 15:38:43
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): A "hiszti" szót azért tettem idézőjelbe, mert idéztem valakit. És sajnos, szakembert idéztem. Tamás, tudom, hogy a gyermekkori oltásokban már nincsen tiomerzál. Nem szükséges hangsúlyoznod, mert ide is úgy érkeztem, hogy ennek tudatában voltam. A figyelmetlenségem pedig a Te hivatkozásod irányába nem tagadom. Ok. Folytatom később...
Icus_31 2013.09.23 22:12:41
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): Örülök hogy ezt mondod, de tudnod kell, hogy nem is feltételezem rólad. (Még a hangadók irányába sem.)
Tudod mi a furcsa? Olvasom az írásaitokat. Kicsit úgy érzem magam, mint amikor még tanultam. Akkor úgy éreztem, minél többet tudok, annál inkább nem tudok semmit.
A tanulmányról beszélgetni a szakértők, hozzáértők tudnak. Én csak butaságokat kérdeznék, ami felesleges.

Köszönöm, hogy megérthettem, mi a különbség az 'ajánlott' és az 'ajánlás' között. Mit jelent pontosan a 'tesztelés', a 'többadagos', az etil- és metil higany közötti különbség, a lehetőségek korlátai, az indirekt módszerek..

Tamás, ha szeretnék írni neked, a fenti email cím csak a Tied, igaz?

Ui.1: vigyázzatok a kismamákra, gondoljátok át
Ui.2: örülök, hogy nincsen tiomerzál a gyerekek oltóanyagában
Ui.3: sok kedvencem közül az egyik, a halászlé. :)
Icus_31 2013.09.25 09:19:19
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): Írtam neked emailt, Tamás.