Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dropi

22 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veronica Mars (Kristen Bell) faképnél hagyja a fickóját, hogy segítsen régi exének, aki persze, hogy egy gyilkossági balhéba keveredett, de ezért van ő, ugye, hogy megoldja az ügyet. Ehhez a nagyvászonra vitt sztorihoz még a Kickstarteren kellett pénzért kalapozni, és majdnem…..
Mar egy ideje terveztem ezt  posztot, az itteni tömegközlekedésről, de valahogy mindig beelőzte valami más. Szóval itt a tömegközlekedés felügyeletét a Transport for London (Tfl) látja el, amely az összes pénzért személyszállítást végző alkalmatosságért felel, legyen az…..
dropika készítette ezt a képet. ..
Most, hogy kicsit jobban megismertem Londont, úgy illik, hogy nektek is bemutassam. Hogy lehetne ezt a legegyszerűbben, ha nem a zenén keresztül?! Nyugi, nem lesz itt egy 33-as lista kerületenként, csak a kedvenceimről. Shoreditch Igazából nem egy önálló városrész, hanem Hackney…..
Eltelt egy hónap, hogy kijöttünk, ideje a számvetésnek. Nézzük a legfontosabbakat: - MUNKA? Van - LAKÁS? Van - KÖNNYEBB AZ ÉLET? Sokkal! DE! Vannak azonban olyan dolgok, amelyeket az ember nehezebben él meg, mint amennyire ezt az elutazáskor gondolta. Például, hogy hiába…..
A vonatról is majdnem ekkorának tűnt Azt eddig is tudtam, hogy a rugby mekkora szenvedélye az angoloknak, hogy a foci mellett a másik nemzeti sportág, de ennek első igazi jelét tegnap láttam a vonatról. Útban Ascot felé lettem figyelmes az egyik megálló oldalára felpingált szavakra:…..
Landed in London Itt élünk mi 2013.10.14 15:41:03
Bence csinált egy videót arról, hol éldegélünk. Íme. ..
Bár azt nem mondom, hogy óriási rajongója lennék a Notting Hill című filmnek, de hogy nagyon népszerű alkotás az biztos. És ha már itt élek, és ráadásul eléggé bírom az olyan helyeket, ahol filmeztek, pláne olyat, amit az egész világon láttak sok millióan, gondoltam,…..
Az utóbbi napokban végülis semmi érdemleges nem történt, élem félig a helyiek életet, vásárolni járok a megszokott boltokba (99p, Poundland, Sainsbury's), használom a tömegközlekedést, amiről hamarosan írok egy posztot, mert a buszozás elég messze áll attól, amit otthon…..
dropika készítette ezt a képet. Hello Europa legmagasabb epulete! #landedinlondon DG (@dropika) által megosztott bejegyzés, 2013. Szept 30., 05:16 PDT..
Lassan offolom a témát, de csak nekem fura, hogy szeptemberben tele vannak karácsonyi csokikkal a boltok? Tegnap például már a karácsonyi buli megszervezésérebuzdító plakátot is láttam. Lassan offolom a temat, de csak nekem fura, hogy szeptemberben tele vannak karacsonyi csokikkal a…..
Landed in London Ingyenebéd 2013.09.25 22:15:00
Sejtettem, hogy előbb-utóbb eljön az idő, hogy ingyen ebédért fogok sorban állni, de nem tippeltem volna arra, hogy ilyen hamar lesz. Úgy volt, hogy benézünk a városba, s ez így is történt, a cityben mászkálva megláttam egy hosszabb sort, megnéztem miért képesek ácsorogni…..
Mindent idoben el kell kezdeni #landedinlondon DG (@dropika) által megosztott bejegyzés, 2013. Szept 25., 08:32 PDT..
Landed in London Törökország 2013.09.25 10:37:19
Londonban az a jó, hogy ha itt jártál, tulajdonképpen mindenhol jártál. Törökországot pl mindig is szerettem volna látni, de hogy egy londoni repjeggyel oda is eljutok, azt nem sejtettem volna. A múltkori bejegyzés megírása után volt egy találkozom Shoretditch-ban Lórival, akivel…..
Filmtorteneti szakkor, level 1. Hol jarunk? #landedinlondon DG (@dropika) által megosztott bejegyzés, 2013. Szept 24., 05:47 PDT..
Átlagos belvárosi útéoítés Jo latni, hogy az otthon az utepiteseken megszokott munkamoral itt is visszakoszon :) #landedinlondon DG (@dropika) által megosztott bejegyzés, 2013. Szept 24., 03:57 PDT..
A költözködés viszonylag egyszerűen ment volna, ha a lépcsőzéskor lefelé nem fordult volna a bokám cipőstől a lábam alá. Akkor meg csak kicsit sántítottam, estére már be is dagadt. Na mindegy, az új lakásunk ugyanabban az utcában van, csak jóval közelebb a fő úthoz, amin…..
A csili itt gyönyörű, meg piros, meg olcsó, kár, hogy nem csípős... Elso fozes: tejszines gombas csirke csilivel #landedinlondon DG (@dropika) által megosztott bejegyzés, 2013. Szept 21., 11:41 PDT..
Landed in London Ready to work 2013.09.21 14:25:35
Ha bő egy évvel ezelőtt teszem meg azt a távot gyalog, amit az elmúlt két napban, akkor tuti már lenne egy olimpiai aranyam. Nézzük sorban: Csütörtök Azzal keltett a szállásközvetítő irodából a csaj, hogy van két jó híre. Az egyik, hogy átköltözhetünk a mostani…..
Landed in London Landed in London! 2013.09.20 08:14:00
A szokásosnál is megnyugtatóbb volt életem 14. landolása. Valószínűleg sokan tartanának attól, hogy mi lesz, hogyan lesz, tud-e majd boldogulni egy idegen országban, de bennem inkább a kalandvágy dolgozott/dolgozik. Valahogy nem is tudok arra gondolni, hogy ez balul is elsülhet. De egy…..
Pálmafák nőnek mindenfelé Ki mondta h londonban hideg van??? #landedinlondon DG (@dropika) által megosztott bejegyzés, 2013. Szept 19., 03:59 PDT..
Landed in London Az elso sor ;) 2013.09.18 19:08:13
Az elso sor ;) #landedinlondon DG (@dropika) által megosztott bejegyzés, 2013. Szept 18., 10:08 PDT..
Eddig háromszor jártam életemben Londonban, és minden egyes alkalom után erősödött bennem az érzés, hogy ha módom lesz rá, fogok ott élni rövidebb-hosszabb ideig. Most nyáron úgy alakult az életem, hogy döntenem kellett, itthon csinálom tovább a dolgaimat, vagy elköltözöm egy…..