Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F2Tom

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.09.08 10:50:14
Tanuló(pénze)s trabi Életem első autójára gyűjtöttem össze a pénzt még 1990-ben, a friss jogsim miatt feltétlenül akartam gyakorolni valami egyszerű autón. Így esett a választás a Trabantra, amit csak papírjaguárnak csúfoltak, de abban az időben még nagyobb értéke volt…..
F2Tom 2013.09.09 11:07:59
@nincs_nick:
Nem hinném, hogy egy ekkora gyári minőségbiztosítása megengedhet magának ilyen bakikat, hogy találomra szereljenek be ilyen fontos alkatrészeket. Minden márkánál vannak fekete bárányok. A családban több francia is van, benztines, dízel, sosem volt velük gond a kopó alkatrészeken kívül, hozzáteszem, mind ezredforduló előtti...
F2Tom 2013.09.09 12:05:10
@Shalala Lala: Kétség nem fér hozzá, hogy jók a japánok, de ahhoz sem, hogy még a kopó cuccaik is 2-3-szor annyiba kerülnek mint egy franciához. Berlingo/Partnerből meg annyi van mint a szemét, nem hinném hogy olyan szar lenne. Olvasgass csak a népítéletek között. Vannak típushibák, mint gyenge elektronika, oxidálódnak, kontaktosak lesznek a csatlakozók, ezekkel én is szembesülök, meg kimegy egy két izzó, de ezeket otthon megcsinálom fillérekből, aztán ott van a torziós hátsó híd...Ez viszont nem egyik pillanatról a másikra megy tönkre. A kamrás dízelek meg agyonüthetetlenek.