Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sith Lord

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta tavaly nyáron legalizálták a füvezést Kanadában, egyre több cég csábítja ezzel a turistákat. 155 kanadai dollárért kenderolajas masszázs kapható, egy kannabiszos ebédért 175 dollárt, egy ilyen tematikájú esküvőért pedig háromezret kérnek...
Sith Lord 2019.01.20 12:21:06
@gigabursch: Ja. A marihuánába rengetegen szoktak.
Amerikában 1985-től kezdve adtak ki, a mai Lego magazinokhoz hasonló kiadványokat a különféle játékvonalakhoz. Természetesen a G.I.Joe is kapott ilyet, de (nem annyira) sajnálatos módon csak kilenc epizódot élt meg. Egészen érdekes, vagy éppen vicces képek, reklámok és rovatok láthatóak a lapokon,…..
Hangosfilmben is elveszhet a sikoly –  avagy a félelem megroppantja a gerincet. Megborzongtam, végigfutott a hideg a hátamon, mintha jeges kéz ért volna a tarkómhoz – valószínűleg mindannyian tettünk már hasonló kijelentéseket, hogy szavakba öntsük az átélt félelem…..
Sith Lord 2016.10.02 08:51:23
youtu.be/PKw960nijzM

Remélem nem bánod hogy ezt idelinkeltem. Ha valami, akkor KenytheOne csatornája mindenképpen megérdemli a népszerûsítést.
Hihetetlen, de a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet bemutatója már tényleg látótávolságon belül van. Ha az idő múlása nem is lenne annyira nyilvánvaló, elég csak marketinggépezet dübörgését hallgatni, amely napról napra egyre hangosabb. Ahogy tavaly a Star Wars: Az ébredő Erő esetében is…..
Létezik egy fesztivál, ahol még tudatmódosítót sem kell használnod ahhoz, hogy keményen hallucinálj. Elég kinyitni a szemed – már amennyire a sivatagi homok elleni védőfelszerelésed engedi –, és máris egy szürreális mesebirodalomba csöppensz, mintha csak egy steampunk videojátékban kalandoznál…..
Trashnevelés Öngyilkos osztag 2016.09.09 00:01:00
Figyelem a poszt nyomokban spoilereket és más olajos magvakat tartalmazhat! Idén eléggé el vagyok maradva az aktuális mozifilmekkel, így az Öngyilkos osztagot is majd  egy hónap késéssel tudtam csak megnézni. Nos, ennyi idő bőven elég volt ahhoz, hogy kis millió negatív, és pár pozitív kritikát is…..
Michael Keaton tegnapelőtt töltötte be hatvanötödik életévét. Az egyik kedvenc színészem, évtizedek óta a személyes panteonom ötös elit klubjának atombiztos tagja. Ennek teljesen egyszerű az oka: amilyen változatos a repertoárja, olyan egyenletes a teljesítménye, méghozzá az annak keretet adó…..
Sith Lord 2016.09.09 08:14:42
@dzsoker1976: Ez tuti volt moziban anno.

Amúgy vicces hogy pont a napokban kotortam elô a dvd-t, újrázás céljából. Talán ma este neki is esek.

"- Mi történt az ingeddel..?
- Levizeltem."
Ezen a poénon - ahogy mondja - még 20 év után is röhögök magamban, ha eszembe jut.
Tudod, melyik a Walkie-Talkie Tower? No és a Cheesegrater? A Pinnacle megvan? Akkor kattints!..
Talán az idei Sziget legrockosabb napja volt a szombat este. Volt Bring Me The Horizon, ami metál. Sigur Rós, ami post-rock. Muse, ami meg un. aréna rock. Szóval ezekben volt gitár rendesen, még ha néha furán is használták. Meg volt Roisín Murphy is, aki kissé fura diszkót tolt. (Muse-os nyitókép:…..
Egyik előző bejegyzésünkben a kultikus Mátrix méltán elismert első részét vizsgáltuk meg, melyről már abban a cikkemben is azt írtam, hogy kerek, lezárt egészként aratott sikert a mozikban, és vált a rajongók kedvencévé. Ám a hírnév kétélű fegyver, hiszen amiért ennyien lelkesednek, azt valamilyen…..
2010-ben megjelent az első gyűjthető minfigura széria, amit eddig még 14 "sima" és 6 speciális témájú követett. Most nézzük a "sima" szériák 10 legdrágább / legkeresettebb figuráját :)...
Sith Lord 2016.07.11 21:05:40
Klasszikusként emlegetni még senkitől nem hallottam a Megamindot, viszont ennek ellenére meglepően pozitív fogadtatása volt és dicsérő vélemények övezik mind a mai napig. Ez pedig szinte kivétel nélkül a biztonsági játékokra jellemző, amelyek ahhoz nem vállalnak eleget, hogy…..
Az elmúlt 5 évben mintegy 19%-kal nőttek a lakásbérleti díjak a brit fővárosban, ez pedig sok háztartásban okoz napi gondokat. A bérlők mintegy harmadának kellett kölcsönt kérnie tavaly, hogy kifizethesse a lakbért...
Sith Lord 2016.04.10 18:27:01
@röf: orbánrezsim elôl Magyarországról Londonban menekült vagyok. Röhögve kifizetem a minimálbéres, iskola miatt csak részmunkaidôben végzett raktári melóból a havi 800£os lakbért a 2 szobás, kertes lakásomért, amiben egyedül lakom.
Ja igen, mert támogat az állam. Az iskoláért is jelképes összeget fizetek, azt is támogatják. Hogy is lenne ez magyarba'..?
Szóval paradicsom, ja. Úgy hogy helyettem/ helyettünk légyszíves ne sopánkodjatok.
A 444.hu lelt rá egy aranyos elszólásra a Nemzeti Hírtévé húsvéti híradójában, amiben elkövették azt a bakit, amit korábban Kálmán Olga is, igen, a népszokásból népszopás lett. És tessen röhögni:  ..
Kedvenc denevér emberünk számtalan buta kiegészítőt és ellenséget kapott az évek folyamán. Nem spóroltak a fanok sem a kreativitással, van a listánkon musical és ikonikus dalocska is. Összeszedtünk a 10 legborzalmasabb dolgot, ami Batmenhez köthető...
Sith Lord 2016.03.20 07:31:39
@Sajtika: Batman világa nem ez. Kukába az összes realizmusra törekvô szuperhôsfilmmel.
Ezúttal egy nagyon nem mainstream toplistával jelentkezek, ugyanis az általam látott tíz legkülönlegesebb alkotást gyűjtöttem egy csokorba. Úgy gondolom a listán egyik film sem követi a hagyományos filmkészítési normákat, sőt, lesz amelyik már teljesen szembemegy azokkal. Fontos…..
Sith Lord 2016.02.29 23:33:27
@Bruse: A listáról amiket láttam, mind imádom, az elsô helynek különösen örülök. Ajánlanék én is pár gyöngyszemet.
I Woke Up Early the Day I Died
La Antena
Zardoz
Wayward Cloud
..na meg Jodorowskytól bármi, de fôleg a Holy Mountain, remélem sikerült pótolnod az elmúlt 3 évben. :)
Most volt ugye 25 éves a Street Fighter II, szépen meg is emlékeztünk róla (és még mindig lehet könyvet nyerni!), de jövőre szintén negyed évszázados lesz a másik nagy verekedősjáték-széria, a Mortal Kombat. Nem húzta addig a lenti videó attrakciója: 24 év után derült ki, hogy milyen titkos menük…..
Sith Lord 2016.02.26 19:42:16
@boriska: Hallod csajszi, ez naggyon durva! Pont tegnap gondoltam rád, AZELÔTT hogy idetévedtem volna a Wizardsról olvasni. Elôtte év(tized)ekig nem tettem!

(Boccs hogy itt offolunk..)
Sith Lord 2016.02.27 09:03:37
@boriska: Tabletrôl ez nem mûködik.. :/
Írj rám itt: hypertiger@freemail.hu
Sith Lord 2016.02.29 19:30:23
@keer_eye: Szeva Bigiii! :D
Ja, nyomtam konzolon is, de azon csak Tekkent meg Soul Caliburt. A mindenkit alázó tudásomat Virtuában meg Mortalban más játéktermekben szereztem.
Arra viszont nagyon büszke voltam, hogy úgy tudtam agyonverni a Killer Instinct májereket, hogy nem is tudtam vele játszani. Mindenki várta a kombókat, arra sose számítottak hogy csak úgy odamegyek és pofánverem ôket. :D
Kritizátor Sötét jövőnk 2015.11.17 17:00:00
Előszó: Nehéz a videojátékok élete, de még inkább megnehezítik a többi média életét. Nem is olyan régen, a videojátékok "csak" interaktivitásban tudták lehagyni versenytársaikat és már ez is elég volt ahhoz, hogy órákig ellegyenek velük az emberek. Ahogy az idő telt, egyre pimaszabbul kezdtek…..
Imádom a rajzfilmeket, sok nemzet alkotását láttam már, ezért azt hittem, hogy már semmi újat nem tudnak mutatni. Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. A tenger dala alapja egy ír mitológiai történet, mely főszereplői a selkiek, azaz a fókatündérek. Ők olyan lények, akik a vízben élnek, de a…..
Sith Lord 2015.07.22 23:23:21
Amikor anno kijöttem a moziteremből, végtelenül csalódott voltam Ridley Scottban. Azt vártam, mint ahogy rajtam kívül még rengetegen, hogy az öreg majd most jól megmagyarázza az eddig csak a levegőben lógó kérdéseket, amiket a méltán híres Alien franchise, különösen annak…..
Sith Lord 2015.06.04 22:56:16
Bő egy hete jött ki a The Force Awakens második teaser előzetese, s az internet két napig szinte csak George Lucas messzi-messzi galaxisával foglalkozott. Amikor a Disney megvette az említett úriembertől a Star Wars jogait, a helyzet talán még durvább volt: rekordgyorsasággal…..
A modern orvostudomány évről-évre olyan eszközökkel áll elő, melyek segítségével legyőzhetjük a betegséget, növelhetjük az élet hosszát és javíthatunk a betegek életminőségén. A most felsoroltak azonban nem ilyen eszközök. Bizarr találmányok, melyekhez nem is olyan rég…..
Sith Lord 2015.04.16 00:01:44
És akkor hirtelen megpillantjuk azt a kis kört benne az élesen világító számmal ott jobb szélen. Notification Badge, becenevén Noti. Esetleg Basz, vagy Izé. A botrányosan harsány plecsni, ami szinte a pofánkba vágja, hogy amíg itt unottan scrollozgattunk, megint lemaradtunk…..
Sith Lord 2015.04.13 14:39:10
Filmbook A 10 legjobb Disney-gonosz 2015.01.11 06:00:00
Komolyan azt hiszitek, hogy a Disney-rajzfilmek bájosak és ártalmatlanok? Az alábbi listával szeretném eloszlatni ezt a tévhitet, így hát következnek a legelvetemültebb, legalávalóbb, legaljasabb, legfélelmetesebb, legmocskosabb, legkegyetlenebb, leggonoszabb gonoszak, akiket az egeres…..