Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winerprince

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hányszor elsirattuk már a westernt, hányszor? És mégis időről-időre mindig akad egy film, ami visszaadja a hitünket abban, hogy van még létjogosultsága a műfajnak. Ami nem meglepő, hiszen a kliséken túl olyan örök dolgokról szól, mint barátság, bosszú, megbocsátás, stb. John…..
Az első szamuráj meghatározó egy lány életében. Mert a bushido szelleme még egy olyan abszolút anglomán nőnemű lényt is le tud nyűgözni, mint amilyen én vagyok. Boldogan mondanám, hogy olyan klasszikus film kapcsán esett meg velem ez az esemény, mint a  A testőr., de a helyzet…..
Rengeteg ikonikus járgány tűnt már fel a mozik vásznain, amelyeket gyerekként és felnőttként is vágyakozva csodáltunk. DeLorean, VW Bogár, Aston Martin, de naphosszat sorolhatnánk, hogy hány autó gurult be már be az életünkbe a filmeknek köszönhetően. Nem lesz egyszerű csak…..
winerprince 2014.08.11 02:02:14
winerprince 2014.08.11 03:24:47
@gizmo26: formában vagy......de igy van, ez mind felkerülhetett volna....
A PLT cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában, amire elsősorban magukat megszólítottnak érző…..
A blog.hu címlapja felett igencsak eljárt már az idő, így éppen ideje volt, hogy megjelenésben, tartalmilag és funkcióját tekintve is újragondoljuk. Az elmúlt évek tapasztalata és különféle statisztikái azt mutatták, hogy próbálkozásaink ellenére a címlapra nem tartalmat…..
Magyarországról tudósított a New York Times. Ne, lécci, ne kattintsatok tovább, nem a Horthy-szoborról és a növekvő antiszemitizmusról lesz szó, ígérem! Komolyan, ilyen riportot amerikai újságíró tollából régen nem olvastatok. Seth Kugel szerdán megjelent írására a HVG…..
Van egy jó, meg egy rossz hírem. Melyikkel kezdjem? Kezdjük a jóval! Hende Csaba honvédelmi miniszter (FIDESZ) a Honvédelmi Minisztérium vagyonkezelésében lévő teljes lakásállományt (kb. 8.000 lakás) piacra dobja. Persze téved, aki a választási kampány részeként értékeli ezt…..
A hír: „A 2013-as év az utolsó, amikor a magyar politikusok nyugodtan járkálhattak Romániában, és a tusnádfürdői nyári egyetem sem szervezhető meg többé, ha az ideihez hasonló formában zajlik”  – jelentette ki Traian Băsescu román államfő hétfőn a Hargita…..
winerprince 2013.08.13 14:55:16
@vizipipa: @S=klogW: "Ahhoz hogy a magyar kormány támogasson valamit, ahhoz először kéne a valami. "
Itt van a vajdasági MRM párt esete:Pár éve,a VMSZ (ugyan az ,mint az RMDSZ)korrupt és nemzeti kérdésekben meghasonló politikája miatt alakult meg,egyensúlyozásképp.,Kijelentették(MRM),hogy az anyaországi pártok közül elsősorban a Jobbikkal és a Fidesszel szándékoznak együttműködni.Nagy hiba volt.Két éve,amikor a szerbiai választási kampány zajlott,ide jött Viktor király megmondani,hogy ki a jó ki a rossz,kit támogat Ő.Természetesen a VMSZ volt az.Mondhatta volna azt is hogy mindenki szavazzon a magyar pártok valamelyikére,stb.(tetszenek emlékezni,a Szlovákiai HID-al kapcsolatban azt kommunikálta a Fidesz hogy az nem magyar párt....és itt a többi Délvidéki párttal mi volt a probléma?...Tán csak nem az,hogy Viktour-nak nem célja a megújulás,előrelépés?
Annyi eredménytelen év után részsikernek örvendhet a Kuruc.info letiltásáért eltökélten küzdő tábor. Törölték a Facebookról az oldal profilját, a Mandinerhez eljuttatott közlemény szerint a Tett és Védelem Alapítvány közbenjárására. Mint írják: „A magyarországi…..
winerprince 2013.07.18 15:22:50
@TaTa86.: "A probléma gyökere a magyar borzalmas mentális állapota.
Ha ez nincs, akkor nem nőnek fejünkre a zsidók, hanem meg akarnak nekünk felelni(, ahogy egyébként a többségük tette a Horthy-érában ld: Pál utca fiúk).

Szóval, javítja-e ezt a katasztrofális nívót egy olyan oldal, mint a kuruc.infó, és olyan párt, mint a Jobbik?"
Az első felével egyetértek..
És javítja-e ezt a katasztrofális nívót egy olyan,zsidók seggét folyamatosan nyaló,velük szemben állandó megfelelési kényszerben szenvedő kormánypárt,mint a Fidesz?
„VAJDA ÉS WEISS Budapest, V., Fürdő-utcza 4. szám. Raktáron tart minden szakma részére Reklam plakátot, Reklam naptárt czégnyomással. Utczai (affiche) és kifüggeszthető plakátot papir, galván és celluloid kivitelben. Reklam különlegességek! Képes lev. lapok…..
winerprince 2013.06.30 12:58:20
@Mihailu de Munkachevo: Messzemenően egyetértek.Óriási árat fizettünk(és fizetünk) a kultúra sokszínűségéért.Ha a nagy király nem lett volna államalapító,emlékezhetnénk rá úgy is hogy:az idegenekkel szemben nagyvonalú,őket magasztaló,a sajátjaival szemben viszont türelmetlen,kegyetlen nemzetáruló.
winerprince 2013.06.30 16:55:21
@bbjnick: A szent István-i intelmek egy utópia,semmi más.Tele egy csomó derék dologgal,idealizált erénnyel.Működött is volna egy tökéletes világban,de olyan nincs és akkor sem volt.
Jó példa erre Vazul megvakíttatása:Imre herceg halála után az immár öreg király-miközben Orseolo és Vazul között hezitált-futárt küldött Nyitrába,hogy engedjék ki a rokont.Azonban az Orseolo pártiak,élükön Gizellával közbeszólt,és mire a futár odaért,már a parancs úgy szólt hogy:szemkitolás+ólom a fülbe.Ez üzenet volt a királynak hogy:Öreg,a te időd lejárt....De felhozhatom példaként a pilisi tragédiát is,láttatva hogy milyen az,amikor hagyják hogy a vendég visszaéljen a vendégszeretettel.
A normandiai partraszállás a 2. világháborús végjáték hősies kezdete volt. Most eddig publikálatlan képeket közölt a Life az 1944. június 6-át követő…..
Nesze!szer Viszlát Tony Soprano! 2013.06.20 08:30:05
Az éjjel érkezett a hír, hogy James Gandolfini színész, 51 esztendős korában, római vakációzás közben szívrohamot kapott és elhunyt. A férfi, aki az olasz maffia főnökét alakítva lett igazán híres, hol máshol mehetett el, mint Olaszországban. (Néhány nap múlva a Taorminai…..
winerprince 2013.06.20 09:30:52
Nagy-Pál Tamástól, a Totálsport zenerajongó újságírójától kaptuk a levelet vasárnap, miszerint a Mobb Deep rapduó egyik fele, Prodigy és Alchemist producer közös, Albert Einstein című lemezén szerepel egy dal, amiben Somló Tamás énekel. Pontosabban az LGT-től A…..
Agent Ungur sorozatunkat befejező zárszava. A magyar-szlovák viszony nem teljesen az, mint amikor elkezdtük sorozatunkat Vhailorral. (Pontosabban Vhailor kezdte el, mert az ő alapötlete, munkája és kitartása nélkül az egészből nem lett volna semmi. Köszönet!) A konfliktusokból…..
winerprince 2013.03.27 23:52:19
@Nemzetstratégia: Ott a pont.Épp ez a lényeg,a fenyegetés.A magyar diplomácia mindig szörnyű rossz volt,nincs ez másként most sem.Az EU-ból nem kilépni,hanem annak eshetőségét kell elhitetni .Persze mondhatnák azt sokan hogy "kicsoda Magyarország,?"meg "jól kibasztunk az EU-val" és hasonlók.DE,ez olyan precedenst teremtene-már a felvetése is egy szegény országtól-amit az EU már nem engedhet meg magának.Eddig mindenki csak befelé akart menni,és lám vannak akiknek már elege van belőle.
A tegnapi írás után összeszedtük azokat a filmeket, amelyeket egy sikeres külföldi előd (nem császár) alapján készítettek el újból a film fővárosában. Ezekből kisülhetnek nagyon jó feldolgozások is, de sajnos nagyobb százalékban lesz a végeredmény egyenértékű egy…..
Az SS 101. páncélos hadosztályának PZ VI-ja 1944-ben egy francia mezőn. Propagandafotó, de kétségkívül impresszív látvány, bár ekkoriban már keveset mozogtak ilyen merészen, nyílt terepen. A szövetségeseké volt a légtér A Panzerkampfwagen VI, azaz a Tigris a világ talán…..
Nemrég írt egy bejegyzést Rajcsányi kolléga az online családfakutatásról. Ez a poszt szintén ezzel a témával foglalkozik, csak egy merőben más megközelítésből. Magyarországon elég régóta szitokszó a genetika, főleg a családkutatással egy lapon emlegetve, persze nem teljesen…..
winerprince 2012.12.20 13:23:00
@bakodi.péter: "Az azért elég érdekes, hogy a 150 évi török uralom következtében kihalt, és újratelepített Alföldön élhetnek-e az "igaz ázsiai magyarok"..."
Jártál már arra,te nagyon okos ember?Ha igen,és figyeltél,akkor láthattad hogy az arrafelé élő emberekben jóval reprezentáltabb a kun-jász jellegzetesség mint máshol:Alacsonyabbak,több a barna hajú,még vágott szeműek is előfordulnak.
Úgy tűnik, nem volt elég a Jobbiknak a hétfői, zsidók listázását követelő provokáció, még napokkal az eset után is nekik áll feljebb. A Jobbik szerint szánalmas, ahogyan a kormánypártok és az „egyesült baloldal a megfelelési kényszer hatására nagykoalícióba…..
Érdekes jelenséget tapasztalhat a 4-6-os villamos utazóközönsége az utóbbi időben: a hangosbemondó, amint az már nagyon dicséretes módon megszokottá vált, angolul is tájékoztatja a villamoson utazókat a főbb csomópontokról és az átszállási lehetőségekről. A Margit hídnál…..
A fideszes Rogán Antal, Babák Mihály és Kapus Krisztián szombaton benyújtott egy módosító javaslatot a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvényhez. A módosítás értelmében a harmadik országbeli (vagyis EU-n kívüli) emberek…..
Végre. Már hetek óta vártunk erre a bejelentésre, de megérte. Végre a kormány tisztára mosta becsületünket, és igazolta a korábban igazolhatatlannak gondolt lépését. A döntés pedig mindannyiunk számára azonnal látható, pozitív hozadékok tömkelegét fogja kínálni.Tegnap…..
winerprince 2012.10.10 11:46:00
winerprince 2012.10.10 12:15:18
@Rézfánfütyülő fűzangyal: "Lehet hogy nálunk akarja az európai kultúrát megtanulni. :) :(("
Azt tudni kell róluk,ahol pékséget nyitnak-főleg ebben a témában nyomulnak Magyarországon-ott számlát ritkán kapsz,tele van feketén dolgoztatott,illegálisan itt tartózkodó testvérrel,rokonnal.Rendkívül összetartó banda. Az adófizetést csak hallomásból ismerik,annyit tudnak róla h. ha adózol akkor kevesebb pénz marad.Szülőhazájukban is-legyen az Albánia vagy Koszovó- az ilyen bagatell dolgokat fölösleges bürokratikus szarságoknak tartják.Saját igazságszolgáltatásuk van,ha valamelyik vitába keveredik a másik féllel,akkor nem a magyar rendőrséghez/ügyészséghez fordulnak hanem összeül egy bizottság.Ott aztán megfellebbezhetetlenül kimondják hogy ki kinek mennyit kell fizetni,ha ezt nem tartja be valamelyik,akkor el kell hagynia az országot/kolóniát ami alá épp tartozik,végső esetben pedig simán bumm a fejbe.Ahol viszont tömegesen megjelennek,ott aztán van minden mint karácsonykor:káb.szerkereskedelem,lányok futtatása,meg minden elképzelhető és elképzelhetetlen dolog.
Most kívánhat csak igazán szebb jövőt magának a Jobbik: a radikális párt az elmúlt hónapokban elkövetett egy súlyos politikai hibát: elkezdett csak saját magával foglalkozni, a kisebb-nagyobb potentátok pedig sorra teregetik ki a szennyest egymás szavahihetőségéről,…..
winerprince 2012.08.07 21:41:19
@tesz-vesz: ,,kik vitáznak? tök egyértelműen tették ki csanádpt is, ellenszavazat nélkül,,
Én sem értem hogy mit pörögnek ezen.Szerintem tök profin kezelték ezt a kellemetlen helyzetet,talán a nagy pártok(méregdrága tanácsadó csapata)különbül oldották volna meg?Ráadásul de nem utolsó sorban,a kormánypárt is tele van,volt és lesz csontvázakkal,tisztességtelenségben megőszült emberekkel,mégis kaptak 2 millió szavazatot.