Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ez egy név helye

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap videója, mely egyszerűen annyira csodálatos, hogy már hamadszorra nézzük meg egymás után, Kálmán Olga Deutsch Tamás-interjúja. Ha bárki azt gondolta, hogy a politika mocskos és unalmas, sőt esetleg még tévéjétől is megvált, mert nincs benne semmi izgalmas, annak…..
A nagykörúti bicikliút kérdése kapcsán kialakult televíziós vitára válaszol a Magyar Kerékpárosklub. A kérdéses beszélgetés itt látható: A Magyar Kerékpárosklub Elnöksége az MTV 2013. szeptember 5-i reggeli műsorában el nem hangzott kérdésekre ezúton válaszol 2013.…..
ez egy név helye 2013.09.08 21:20:24
@augustiener: Mit képzelsz magadról te senkiházi, ki vagy te, aki emberek felett ítélkezhetsz. Ki vagy te, hogy eldöntheted, ki az akit elgázolsz és ki az, akit nem. Te soha nem voltál külföldön, de ne is menjél, mert hazáig fognak verni ilyen középkori demagóg felfogással. Jól jegyezd meg, te egy senki vagy, egy hétköznapi kis állampolgár, akire ugyanúgy vonatkoznak a törvények és a szabályok, mint mindenki másra. Ömlik belőled a nagy magyar öntudatosság és a szánalmas kisemberekre jellemző demagógia - ez húzza le a mai napig ezt az országot, remélem hamarosan kipusztul ez a faj a földről.
A riporter meg egy sültparaszt. Ócska szemét sz.r adó lett az M1 is. Nézhetetlen már a Magyar Televízió is. Ki ez a balf.sz műsorvezető? Lehet szakmailag vitázni azon, hogy miért nincsenek parkolóházak, miért megfizethetetlen az a kevés parkolóház is és miért megfizethetetlen parkolni Bp-en stb., de akkor legyen szó arról.
Az ilyen augustienerek pedig, akik ráhúzzák az emberre a kormányt, féljenek, mert egyszer úgyis eléri őket a végzet, ha összefutnak egy ugyanolyan pszichopatával és jól sz.rráverik őket egy veszélyeztetés után.
ez egy név helye 2013.09.12 10:29:29
@augustiener: fordulj orvoshoz