Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sznandor

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blog.hu valami idióta játékot játszott velem, és kb e bejegyzés egyharmadát volt csak szíves megjeleníteni, miután bemásoltam  a saját doksijaim közül. Kaptam egy vészjelzést és azonnal cselekedtem, íme a teljes…..
Egy évvel ezelőtt kerestek meg minket, egészen pontosan Árpit a greencard.blog.hu n . Emlekszem, epp a "regi haz"nál (Gyerek igy hivja a bérelt apartment, amiben 2,5 evig laktunk) levo medence kornyeken setalgattunk, amikor ferjem meseli, hogy kepzeljem csak el, irt neki egy srac a blogon,…..
E bejegyzes meg "a Magyalolszagon" (ahogy Aron hivja) kezdodott irodni, majd Europa valamint az ocean felett folytatodik. Hogy hol fejezodik be?! Who knows ;)  Mert, hogy epp uton hazafele, gyerek olemben alszik (szigoruan nyitott szemmel , ezt mindig megigeri ;) ).   Magyalolszagi…..
Megint előző témához kapcsolódóan jelentkezem.  (Most ékezettel fogok írni, mert laptopról követem el a bejegyzést, háromszoros hurrá :D ) Sz.Tibi írt egy kedves kommentet, és feltett egy kérdést, hogy így 2 év távlatában mégis mit tanácsolnék mindazoknak, akik…..
Hat Holgyeim es Uraim ezennel  jelentem, atleptunk a harmadik USA evunkbe..Hihetetlenul gyorsan telik az ido, epp mintha tegnapelott jottunk volna ki...   Most biztos masok valami naon meghatot, vmi naon tanulsagosat irnak...Persze nekem semmi nem jut eszembe, de lagalabb egy csalladi kepet…..
Eskütételem napjától kezdve gondolkodom, hogy mégis mi a fészkes fehével körítsem az egy szál magamról felpakolt képet majd a blogban...Mostanáig nem találtam ki...Gondoltam, hogy esetleg valami "magamról" bejegyzést írok, de elég tréfásan venné ki magát, így potom féléves…..
Ugrottam egy finom 2 hónapot Dominika bejegyzés után, és kb kihagytam vagy 10 dolgot, dehát karácsonykor má csak nem regélek a Thanksgivingről...?! Újabb FOTÓÓÓ! ezt persze csak lábujjhegyen jegyzem meg :)) Ez lenne az ebédlőnk, feldíszítve Jézus nevenapjára! :) Kicsit…..
Ez lesz az egyetlen bejegyzés, ami nem kötelező olvasmány, illetőleg, amelyet egyfolytában frissíteni fogok! 02/12/2014 Juliéknál óriási farakás, tudvalevő, hogy fával fűtenek. Minap átugrottunk kis trécselésre. Kimentünk gyerekekkel az udvarra játszani. Áron megáll a…..