Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovacs Nocraft Jozsefne

0 bejegyzést írt és 27299 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
téveszmék "Aki mer, az nyer" 2024.04.17 09:05:53
  Ami azt illeti, kifejezetten szerencsésnek mondhatom magam. Szép családom van. Nincsenek filléres gondjaim. Tele vagyok barátokkal, hobbikkal és a teraszom felett mindig süt a nap. Valamiért mégis minden második gondolatom Fortuna körül forog.   Muszáj látni, hogy a szerencse dolga nem…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.18 10:09:08
@G. Nagy László:

Egyszerű logikával is belátható, hogy a 3 és a 4 nem jöhet ki gyakrabban. Vegyünk egy olyan kockát, amelynek oldalaira a pöttyök rá vannak ragasztva, és könnyen áthelyezhetők. Elég világos, hogy az oldalak nem "tudhatják", mi van rájuk ragasztva, akkor pedig...
  Szappanos százados mélyen a szemembe nézett, s együttérző komolysággal tájékoztatott a döntésről. Tette ezt olyan arckifejezéssel, mintha egy közeli hozzátartozóm halálhírét közölné: "László, önt alkalmatlannak találtuk a sorkatonai szolgálatra..." Legszívesebben felugrottam volna a levegőbe…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.17 23:20:37
@Boldeone2:

"Macronra nem lehet mondani, hogy meghajol az amerikai akaratnak, erős, önálló EU- t akar...."

Francia irányítás alatt.

Pici emberke nagy egóval, Napóleon v2.0, aki ég a vágytól, hogy újra Oroszországnak induljon. A mulya Olaf Scholz legalább tanult a történelemből, Micron sajnos nem.
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.18 07:31:10
@Boldeone2:

"Nem harcoló csapatokat lehetne küldeni Ukrajnába"

Bármilyen csapatokat lehetne küldeni Ukrajnába internacionalista, szocialista segítségnyújtás keretében, csak aztán nem kell meglepődni a következményeken.

De mindegy is. A hadköteles korú ukrán férfiaknak egyre kisebb kedvük van lemészároltatni magukat a vágóhídon, az idióta lengyel vezetés meg már ég a vágytól, hogy jól odavágjon az oroszoknak, ráadásul ők helyben vannak, tömegesen bevonulhatnak Ukrajnába.

A mostaninál sokkal kisebb szikrától is tört már ki világháború, feszültség és gyúanyag meg ma is van bőven. Én a 97 évemmel már eleget éltem, engem nem zavar, ha hamuvá atombombázzák egymást meg egész Európát.
                       Ha a szakítás után többet találkozol az exeddel, mint akkor, mikor még együtt voltatok, az ugyanúgy nem normális, mint az, ha furcsa tárgyakat kapsz tőle ajándékba.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad…..
  „Valami mocorog a sötétben. / Valaki rólad beszél.Mért nem gyullad fel a lámpa? / Itt kevés a fény, kevés a fény."   A KFT-nek ez a kevésbé ismert száma motoszkált a fejemben, miközben az április 6-ra hirdetett Magyar Péter-féle demonstráció kiindulási helyszíne, a Deák tér felé igyekeztem. Aki…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.16 19:04:28
@Gabba:

Nem te fizeted a politikusokat; ők fizetik magukat a TE pénzedből, de neked nincs rqhatasod erre. Talán feltűnt neked is, hogy évente egy alkalommal teljes egyetértésben szavaznak a képviselők: amikor a saját fizetésük emeléséről döntenek.

"amúgy nem naiv vagyok, azon a koron már túlvagyok, hanem tisztességes, és ezt várom el a politikustól is"

Épp ezért vagy naiv. Mert tisztességet vársz el politikusoktól, holott náluk alapvető munkaalkalmassági követelmény a tisztesség teljes hiány. Pártállástól függetlenül.
                        „Az igény jelen van, tudomásul van véve, felnőttek vagyunk... az pedig, hogy megnéz egy egészséges érdeklődésű férfi egy nőt, mondhatni természetes ösztön” - Levélírónk egyik haverja csúnyán megjárta már a félrelépéssel, ám ő nem is ilyesmiben gondolkodik.              …..
A gyomrom kifordul.  Kiderült, hogy az orosz seregnek új módszere van. Először lerakétáznak valami civil területet. Várnak, amíg a mentők és a tűzoltók odaérnek, odarohannak, hogy a túlélőket kikaparják a romok alól. Dupla légicsapás, új módszer... Aztán mérnek még egy csapást, most már a…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.12 07:53:36
@arthurthedent:

"Ez a troll indulótok is, nem?"

Látom, az érvekből már kifogytál,vígy ráfanyalodsz a személyeskedésre. Nem veszed észre, hogy ez minden vallomásnál sokatmondóbb.
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.12 13:23:07
@arthurthedent:

"Bármilyen érvemre rá tudjátok mondani, hogy "városi legenda"..."

És ettől még tényleg lehet az.

"Ezrével vannak fényképek üres szovjet boltokról meg ezrével vannak beszámolók a kolbászvonatokról."

Az üres szovjet boltokat nem is tagadtam. :) Csak kissé hihetetlen, hogy ezek az üres boltok látták el kolbásszal Moszkva ezer kilométer sugarú környékét.

Különösen úgy, hogy belső útlevélrendszer volt, nem lehetett csak úgy ezer kilométereket utazgatni, főleg nem Moszkvába.

Ettől még tényleg előfordulhatott, hogy egy-egy szemfüles fotós lefényképezte Mását és Szergejt, ahogy a táskájukban kolbásszal vonaton utaznak meglátogatni a vidéken élő szüleiket.
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.12 15:57:38
@arthurthedent:

"sok ezer ember ment kolbászt venni."

A Szovjetunió 200+ milliós lakosságából pár ezer. Statisztikailag kerekítési hibának is kicsi, te meg ezt fújod fel rendszerszintűnek.

"Senki sem mondta, hogy ezer sugarú környéket bárki ellátott volna."

Te írtad:

"A Szovjet jólét idejében 1000 kilométerről mentek vonattal moszkvába kolbászt venni."

De az ezerből már jócskán visszavettél:

"Voltak, akik sok száz kilométert utaztak kedvezményes vonatjeggyel moszkvába kolbászt venni."

Hm. Ennyire rövid a rövid távú memóriád?
A magyar politikai palettán üstökösként tűnt fel a NER-ből megszökött Magyar Péter, aki hetek leforgása alatt épített hatalmas szimpátia-tábort az országban. A közös nevezőt ezúttal nem csak az jelenti, hogy az Fidesz-rendszer legyőzése a célja, amihez mindenkit csatlakozásra hív (mint előtte…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.12 09:19:15
@Nietzsche__:

"A magad egyszerű módján"

Köszönöm az elismerést, de úgy tűnik, még így sem fogalmaztam elég egyszerűen, mert sikerült félreértened. ;)

Magyar Péter hosszú évekig a NER csecsén élősködött, tényleges munkával nem járó pozíciók után kapott mesés fizetést. Maga volt a mindenkori kormány nepotizmusának opportunista haszonélvezője - mert ugye nem gondolhatod komolyan, hogy ez csak a Fidesz-kormányokban dívott.

(Mellesleg gurultam a röhögéstől, amikor a minap egy fideszes politikus nagy komolyan kijelentette, hogy a Fidesz vezetése alatt kizárólag az alkalmasság és rátermettség szerint osztanak pozíciókat. ROTFL! Bár ha belegondolok, ilyen-olyan feügyelő bizottsági vagy igazgatótanácsi tagnak egy jól felöltöztetett kirakati baba is tökéletesen megfelelne.)

A lényeg az, hogy MP kb. annyira hiteles, mint amennyire Vásárhelyi János lenne gyermekjogi ombudsmannak.
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.12 11:39:59
@Nietzsche__:

Vagyis a NER-lovagokat váltsa le egy olyan volt NER-lovag, aki nem meggyőződésből lépett ki, hanem kirúgták (a felesége csillagával az övé is leáldozott, minő véletlen egybeesés!), és ezért most bosszút áll.

Milyen érdekes, hogy amíg a NER haszonélvezője volt, addig nem zavarták a visszásságok, addig nem érdekelte a "haza sorsa".

Maximálisan hiteles ember.
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.12 13:01:24
@Nietzsche__:

Annak idején talán Pokorni az volt.

Visszatérve MP-hez, alapvetően vele sem az a bajom, hogy a NER haszonélvezője volt, majd beleharapott az őt már nem etető kézbe, hanem az, hogy tisztának hazudja magát. Az is vicces, hogy fő renegátként eleve elutasítja az esetlegesen később hozzá csatlakozni kívánó renegátokat, holott ő semmivel sem különb azoknál.

A politikában a tisztességtelenség elengedhetetlen tulajdonság, ezt az emberek általában elfogadják. A képmutatásra ez annyira nem áll.
                       A pasi megérti, ha a csajának fontosabb az anyja, mint ő, de neki semmilyen körülmények közt sem kötelező kedvelnie. Nincs is rajta túl sok kedvelni való, ráadásul most szóba került, hogy esetleg ő is odaköltözne hozzájuk.                                   Fedezd fel és…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.12 12:11:30
@Lorrh:

"anya csak egy van."

Ugyan!

1) vér szerinti anya
2) mitokondriális anya
3) kihordó anya
4) mostohaanya (nem rossz értelemben)
5) nevelőanya
6. LMBTQ...XYZ anya

+1:
7. A jövőben lesz apa-anya, amikor egy leszbi pár egyik tagjanak DNS-ével termékenyítik meg a másik tag petesejtjét. Talán már nincs is olyan messze.
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.12 12:43:19
@Lorrh:

De csak mert nem ittál eleget.
                       A barátnő addig macerálta Levélírónkat a féltékenységével, amíg odaszólt neki egy durvát. A csaj besértődött és azóta elérhetetlen. A pasi üzenetekben kérleli őt, és arra kíváncsi, mikor érdemes abbahagyni ezek küldözgetését.                                   Fedezd fel…..
A február óta elérhető Honor X7b, amely kifejezetten az európai piacra készült, nem volt rossz választás azoknak, akiknek gyakorlati szükségleteik vannak. Azonban az árkategóriában számos erős versenytárs megnehezíti a Honor legújabb alapmodelljének helyzetét. Ebben segíthet, hogy a Honor X7b 5G…..
Két eset van: vagy eszünkbe se jut, hogy a velünk szemben ülő hölgy vagy úr hordozhat valamilyen, ránk nézve ártalmas fertőzést, vagy már a legelejétől ott motoszkál bennünk a kérdés. Különösen érdekes, hogy mikor bevallja ezt, akkor viszont nem számít, melyik mentalitással közelítettük meg a két…..
A Nemzeti Jogszabálytárban is elérhető a fólia-szabály, amihez most az Igazságügyi Minisztérium egy módosítást nyújtott be, ami szerint ha rendelsz egy lefóliázott könyvet, akkor a csomagon fel kell tüntetni, hogy "érzékeny tartalom". Nehogy a postás egy óvatlan mozdulat miatt AIDS-es legyen…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.06 18:15:11
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.06 19:24:33
                       Posztolónk abban hisz, hogy az előzetes levelezés csak kedvcsináló az első randihoz, minden más úgyis csak személyesen dől el. Ezért sürgeti minél hamarabb az első találkozót, még akkor is, ha a pasik mindebből téves következtetéseket vonnak le.                          …..
wagmg Idegesítő weblapok versenye 2024.04.01 10:13:32
Na, ráértem, jó sokat böngésztem a magyar webet. Igencsak siralmas, szánalmas a nagy részük, jól fel is bosszantottam magam rendesen. Elhatároztam, hogy megosztom a tapasztalataimat, hátha magára ismer pár versenyző... Szóval a lista minden különösebb sorrendiség nélkül: o Valódi bőrből készült…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.01 13:18:42
A 3 test probléma egy létező fizikai jelenség (és talány) a világűrben: amikor egy három csillagból álló rendszer felbomlik és az egyik csillag kilökődik a mély-űrbe. A folyamat minden esetben megtörténik, gyakran három olyan égitest konstellációja esetében is mely nem csillag (hanem bolygó). A…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.30 12:23:50
@Ultron:

Megtaláltam. Azért belenézek.

A vándorló Földet elég gagyinak találtam, de ma este kap még egy esélyt.
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.04.01 10:26:31
@Ultron:

Tegnap ledaráltam mind a 8 részt. Nekem határozottan tetszett. A posztban hibának említett dolgokat sem éreztem annak.

Talán egyetlen hiba a nanotechnológia-tudós Salazart megszemélyesítő csaj: abszolút életszerűtlen, hogy ilyen bombázó külsővel világszinten vezető tudós lenne.

Jó választás viszont Jin Cheng. Egzotikus, és a maga kissé visszafogott módján az én ízlésemnek nagyságrenddel szebb, mint a tizenkettő egy tucat Salazar.
                       „Már az is kötekedésnek számít, ha a kedvében akarok járni? Mit lehet akkor mondani, ha úgysem jó semmi?” - Vajon mennyire törvényszerű egy év után a pasik érdeklődésének csökkenése? Talán úgy érzik, hogy a nő már bőven meg van hódítva, és fölösleges több energiát…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.31 18:25:44
                       Mit jelent manapság az, ha valaki normális nőt keres? Legyen hűséges, csinos, okos, céltudatos, igazi jellem, és ne használjon káros szereket. Ennyi? De akkor milyen egy Normális Férfi és mit tud mindezekért cserébe nyújtani?                                  Fedezd fel…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.31 18:20:02
@Capillarissa69:

Már hogyne lehetne normalitás? Attól még van, hogy senki nem tudja kikezdhetetlenül definiálni. A normalitás egy intervallum - pontosabban egy sor szempontnak kell egy képkékeny intervallumon belül megfelelni, ahol a szempontok prioritása és a hozzájuk tartozó intervallum nagysága az ítélkező saját prioritásaitól és intervallumaitól is függ. Na meg az ítélkező közösségtől.

Kb. olyan, mint a szépség. Nagyon sokféle nőt láthatunk szépnek, de nem minden szépnek tartottat lát mindet szépnek.
                       Egy kulturált és modern férfi 40 felett már jobban odafigyel a külsejére, mert a tükör kegyetlenül megmutatja a valóságot. Posztolónk vonakodik a kozmetikai szalonoktól, így fiatalító házi praktikákra kíváncsi.                                  Fedezd fel és használd!…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.28 15:09:00
@Lorrh:

"farkamba meg kis golyókat ültetek a bőr alá. Láttatok már ilyet?"

Sitten szokás.
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.28 15:20:37
@Reactor:

Egy gimnáziumi osztálytársam (fiú) kozmetikussal kezeltette a pattanásait. Ott aztán úgy elfertőzték az arcát, hogy egész életére ragyás lett a szerencsétlen.

OK, egyedi eset, én is tudom.

Én mindenesetre hánynék egy kozmetikázott metrószexualis pasitól. (Remélem, jól használom a szót, tényleg az ilyeneket jelenti.)
Miután Magyar Péter nyilvánosságra hozta azt a felvételt amiben Varga Judittal egy otthoni beszélgetés keretei közt a Völner-Schadl ügyről hozott nyilvánosságra eddig nem tisztázott dolgokat. Ezt a beszélgetést itt megtekinthetik: https://fb.watch/r2SgJUrM16/ Ezután persze a NER-es médiában azt…..
wagmg Peszkov úgy látja... 2024.03.22 19:17:50
Szóval az a hír, hogy Peszkov, Dmitrij Peszkov, vagy nevezd Dimitrijnek vagy Peszkov evtársnak, engem nem érdekel, nos, Peszkov úgy látja, hogy háborúban állnak. Hírmagyarázat következik... Namost először is... én már két éve meg tudtam volna mondani ezt a nagy hírt Peszkov elvtársnak. Én már akkor…..
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.25 09:45:15
@arthurthedent:

"ennek köze nincs ahhoz, amiről beszéltünk."

Ki mondta, hogy van?
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.25 09:47:17
@arthurthedent:

"Lehet, hogy neked furcsa, de teljesen elterjedt és megszokott."

Ahogy elterjedt és megszokott a háborúk indítása. Lehet továbbmenni, nincs itt semmi látnivaló.
Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.03.25 09:55:45
@arthurthedent:

"teljesen irreleváns, hogy egy másik ország máskor egy másik helyen mit csinált."

Ez esetben az is irreleváns, hogy az oroszok most mit csinálnak. Majd elmorzsolok egy könnycseppet, amint ráérek.

"Nem tudsz akkora marhaságot kitalálni, hogy ne legyen legalább pár millió arc, aki ugyanazt mondja."

Esztet már Kádár efftárs is megaszonta.

Ha viszont te - amint ezt implicite jelezted - az értékek relativizmusa mellett állsz (amivel egyben elutasítod az egyetemes erkölcsi értékeket is), akkor a tiéddel azonos értékűnek kell tekintened az orosz politikát így vagy úgy támogató véleményeket is.
                       Mire gondol az a nő, akinek a férjét sosem érdekelte a kinézete, ám most váratlanul új ruhákat vesz, új fazonra vágatja a haját és diétázni kezd? Plusz, gyakran tűnik el azonos időpontokban, és azt mondja, csak egy haverjánál járt - kiöltözve.                            …..
                       „Már az is zavarni szokott, hogyha mellettem van az ágyban, vagy a fürdőszobában” – A pasi már sok mindent bevetett, hogy magára kényszerítse az együttélés szabályait, de egyelőre még mindig nem pályázhatna a Legjobb Társ-díjra. Magában keresi a hibát, és valószínűleg jó…..