Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zircilakos

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éveken keresztül úgy tűnt, hogy magányosan vívja harcát. Városi ünnepségeken lengette az árpádsávot (ma is kint lóg a házán), lakossági fórumokon hangoztatta meggyőződését, nem törődve azzal, hogy megszólják, rendre utasítják. Videózta, ahogy eltávolítják az…..
zircilakos 2013.09.09 22:44:29
Üdv mindenkinek!
Én párttól függetlenül vettem részt a rendezvényen mert felkeltette az érdeklődésem. Végighallgattam az előadást , és komolyan elgondolkodtam az ott elhangzottakon.
Én csak azt nem értem miért kell egy ilyen rovatba Auschwitzot felhozni, hiszen ennek semmi köze a Jobbikhoz, és még azt se tudom miért kell ezt folyton felhánytorgatni és ezzel dobálózni mindenhol.
Személy szerint az is zavar hogy a mai világ Ultraliberális. Az után sétálva látom a mai fiatalokat és egyszerűen meghökkenve látom hova jutott a világ. A nagy liberalizmus szégyene az, hogy a fiatalok java csak fesztiválról fesztiválra jár, ahol mértéktelen alkohol fogyasztás és laza erkölcs a fő szempont. Remélem a Jobbik szervez még hasonló kaliberű politikusokkal rendezvényt a városban. És biztosak lehetnek abban a tisztelt liberális elvtársak, hogy ott is teltház lesz. Mert az elmúlt 23 év politikusaitól (gyurcsány-bajnai-orbán stb..) már okádnia kell a jó érzésű embereknek. Csaló hazug banda ugyanis az MSZP-FIDESZ-Együtt 2014-DK négyes. Levitézlett álnok bagázs.Itt már csak a Jobbik jelenthet kiútat és egyre több ember észreveszi már, hiszen ők nem vettek részt a rendszerváltás elcsalásában sem és az MSZMP pártvagyon lenyúlásában sem. Látszik, hogy egyesek félnek a valódi rendszerváltástól és a valódi elszámoltatástól, azért írnak ilyen ocsmány cikket.

Szép estét mindenkinek!