Regisztráció Blogot indítok
Adatok
portuserus

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki rendszeresen részt vett az Öbölátúszáson, nyilván látta a trendeket: egye kaotikusabb lett a szervezés, a rendezvény nem tudott megújulni, ennek megfelelően a nevezők száma is csökkent. Tavaly már olyan biztonsági problémák merültek fel, hogy a versenyt csak az I love Balaton…..
portuserus 2015.07.21 18:56:27
@portuserus: Ja mielőtt kibújnátok a konkrét válaszok elől, az öbölátúszással kapcsolatos "nagyarcúságról" szeretnék mea culpát olvasni! Lássuk be nagyon leszerepeltetek. De ha ti másként tapasztaltátok, várom reagálásotokat! Üdv.
Nincs is jobb reggelire, ebédre, vagy éppen vacsorára ebben a dögmelegben, mint egy hűsítő milkshake. Nem kell azonban a legközelebbi Mekibe rohannod, ha megéheztél. Otthon is pillanatok alatt, ráadásul jóval olcsóbban elkészítheted kedvenc nyári desszertedet. Íme a három…..
Van itt egy anekdota. Amikor a kis molylepke először repül ki a szekrényből, visszatérve az öreg lepke megkérdezi tőle "Hogy érezted magad kint fiam?". A kis molylepke így felelt: "Nagyon örültek nekem. Mindenki tapsolt."..
portuserus 2015.02.26 12:49:40
@gezira: Te szerencsétlen... mindenki tapsolt értsd: tenyerük összeütésével akarták elkapni,megölni az ifjú molylepkét. Miért is csodálkozom, hogy nem értik (a sajátjaik sem) GFg-t?!
A "Polereczky" történet egy magyar katonáról szól, aki egy MiG-21-es vadászgéppel akarta elakarta hagyni az országot. De vajon miképpen jutott olyan elhatározásra, mi motiválta, hogy külföldre szökjön, és éppen miért vadászrepülővel akart dezertálni? A kérdésekre a választ…..
portuserus 2015.02.25 11:03:39
Drága Kisfiam! Én már tudom, mi az a mérhetetlen fájdalom. Mit jelent az, hogy megszakad a szív. Mit jelent az igaz szeretet. Annyira jó fiú voltál. Minden szülőnek ilyen gyereket kívánhatok. Most kínoz az önvád. Tudom, hogy Neked fájt, amiért nem mentem veled a meccseidre. De azt…..
portuserus 2015.01.26 09:41:48
Félrecsúszott a Hernádi-ügy értelmezése Magyarországon. Nem, most nem a kormányzati kard-ki-kard hozzáállásra gondolunk, amely egyszerű nemzeti érdeksérelemként állítja be a Hernádi Zsolt Mol-vezérigazgató ellen felhozott korrupciós vádakat. Ebben nagy újdonság nincs, a…..
portuserus 2013.10.05 12:10:51
Nem eltévesztette a kormány amikor próbálja politikai síkra terelni a kérdést, hanem az egyetlen lehetséges utat választotta. Azt meg lehet etetni a hívőkkel, hogy támadnak bennünket, de azt már nehezen lehetne magyarázni, ha kiderülne, hogy valóban megtörtént megvesztegetés. Ugye senki nem hiszi azt, hogy Hernádi úr magánakciója volt az INA befolyásért indított akció, és a pénz átadása (fikcióként írom). Hatalmas menedzsment áll mögötte, a kormány befolyásolja a stratégiát, mint legnagyobb részvényes(ahogy Orbán szereti nyilatkozni). Így azért már marha kínos és hatalmas presztízsveszteség lenne a világ előtt, hogy Magyarország kormányáról, mint a MOL főtulajdonosáról kiderülne része van egy szomszédos állam nagyvállalatának megszerzésében, korrupció segítségével.
Remélem és egyetértek a cikk írójával, arra nincs bizonyíték, hogy a zágrábi bíró politikai megrendelésre ítélte volna el Ivo Sanader volt kormányfőt. Annál rosszabb a helyzet, mert különben újra elővehető lenne a gyakran használt, hívőknél hatásos gondolatcsomagok sokasága. De így, a bíró legjobb tudása, és meggyőződése, az eléje tárt bizonyítékok és következtetések alapján hozta meg az ítéletét.
Ha a fellebbviteli bíróságok majd helyben hagyják az I. foku döntést, az ránk nézve is kikerülhetetlenül és visszavonhatatlanul óriási károkat okoz majd.
Hökkenj meg nyugodtan, korrupcióhoz legalább két fél kell! Ha az egyiket már elítélték, akkor a dolog logikájából következően a másik fél is bűnös. Egyedül nem lehet korrupcióban részt venni. (Mert ha nincs aki megvesztegessen, nincs megvesztegetés, de ha nincs akit megvesztegessenek, akkor sincs megvesztegetés!)
Konklúzióként: ha jogerősen kimondatik, hogy Hogy Ivo Sanader volt horvát kormányfő, korrupció vádjában bűnös, akkor a gondolatainkban lévő bíróság elött ott ül Hernádi Zsolt és a mögötte lévők is, akik a mi nevünkben képviseltek bennünket ebben a disznóságban! Ezért kell politikai síkra terelni a szópárbajt!
portuserus 2013.10.05 12:15:39
@tükörfúró: respect
Jobbegyenes A szégyen napja 2013.09.07 08:49:24
Az első szó a szégyené. Aztán a második és a harmadik is. Mert, ami tegnap este Bukarestben történt, az 90 perc tömény, vegytiszta szégyen volt. A magyar válogatott két félidőn keresztül asszisztált a románok jutalomjátékához. Ilyen nyomorult teljesítmény után a megye…..