Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissruppert

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naked Izabel A 2018.02.08 08:26:00
kissruppert 2022.01.02 14:48:34
@Sexter a puncielemző sorozatkúró: Kurva jó a nickneved! :D :D :D :D :D :D
Októberben tér vissza a 9. évadával a Walking Dead és az eddigi kiszivárgott hírek alapján úgy tűnik, hogy komolyabb válaszúthoz érkezett a sorozat. Először is új showrunner veszi kezébe az irányítást, Scott M. Gimple feljebb lép és egyszerre fog foglalkozni az összes Walking Dead projekttel, helyét…..
kissruppert 2018.10.19 18:03:47
Alighanem keveseket fog meglepetésként érni, hogy a legújabb Transformers-darabról is sorra érkeznek a lehúzó kritikák, és éppen ezért olvasóim számára sem lesz könnyű megérteni, hogyan érhetett olyan döbbenetes trauma a moziban, amivel (kollégáimmal egyetemben) napok óta nem…..
kissruppert 2017.06.25 09:41:59
@danialves: @Kata SWL: @A te embered: @Egyallampolgar:

Akkor a válaszom itt olvasható, jó olvasást, mindenkinek minden kérdésére megválaszoltam:

puccsista.blogspot.hu/2017/06/transformers-4-es-saul-fia-fele.html?zx=7584a8fcfe7f4101
Így augusztus 20-a táján minden politikusból kibújik a történész, a szentistvánspecialista noch dazu, amivel semmi baj az ég-világon, hiszen Magyarországon mindig is a politikusok írták a történelmet, bolond lyukból kelnek a bolond mítoszok, olyan is a történelmi…..
kissruppert 2015.10.06 13:14:57
@egyetmondok: A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJÁL, HOGY ESTERHÁZY MIÉRT LEHETNE KIRÁLY? NEM URALKODÓHÁZBÓL SZÁRMAZIK, MÉG CSAK NEM IS HERCEGI SZÁRMAZÁSÚ, ARRÓL NEM BESZÉLVE, HOGY NEKI CSAK AZ APJA VOLT GRÓF, AZ ANYJA EGYSZERŰ POLGÁRI SZÁRMAZÁSÚ, AZ ANYJA MEG ZSIDÓ, EZEK TÉNYEK, HABSBURG-LOTARINGIAI GYÖRGY ALKALMAS, HOGY KIRÁLY LEGYEN, Ő URALKODÓHÁZBÓL SZÁRMAZIK, FELMENŐI KÖZÖTT RENGETEG KIRÁLYT TALÁLNI! NA ERRE VÁLASZOLJ NE MELLÉ BESZÉLJ ÉS SÜKETELJ!
kissruppert 2015.10.06 15:41:46
@egyetmondok: Nem ezt írtam, hanem te ezt ragadtad ki, azért az nem mindegy! Ez egy ócska kiragadás a részedről a szövegkörnyezetéből, azért írtam mást is én, ami lényeges, csak te elsikklasz felette.

Pontosan ezt írtam:

"Nem értem, hogy egy félig polgári-zsidó és félig arisztokrata ráadásul grófi sarj mitől is lenne olyan jó király? Az apja III/IIIas besúgó volt, ő maga egy tehetségtelen író, aki folyamatosan a magyarság ellen van és gyurcsányista, ilyen alapon még Gyurcsány is lehetne király! Ha pedig már királyt akarsz, akkor ott van Habsburg -Lotharingiai György aki királyi családból származik, felmenői közt rengeteg királyt és uralkodót találni! Ismert és a családját évezredekre vissza tudja vezetni! Tehát mitől is jobb egy alacsony származású rangon aluli királynak, egy királyi házból származónál? Ráadául egy alkotmányos monarchiában, ahol szimbolikus csak a király szerepe, reprezentatív, protokoláris uralkodik de nem kormányoz, de facto olyan jogosítványai vannak mint egy köztársasági elnöknek! És mitől is jó az alkotmányos monarchia, ami rég elavult! De a kérdésre válaszolj, miért lehetne ő király, ilyen alapon bárki lehetne király! Még csak nem is királyi származású! válaszolj erre! Akkor egy Bethlen, egy Széchenyi, egy Teleki is lehetne király, hiszen ők is azonos rangúak, vagy Szapáry György akinek anyja apja arisztokrata ráadásul nem kompromittálódott az apja! :D Válaszolj!

A történelmi tényeket cáfolhatod, megvan a lehetőséged de egy pontját sem tudod cáfolni!

Esterházy Péter egy grófi család leszármazottja, és csak apai ágon ez tény, CÁFOLD, az anyja polgári és zsidó származású CÁFOLD, az apja besúgó volt CÁFOLD! Még csak nem is hercegi származású CÁFOLD! A te érveid alapján legalább száz embert tudok mondani, aki sokkal régebbi felmenőkkel rendelkezik, CÁFOLD! De te magad is elismered, hogy cáfolhatatlan, akkor meg minek írsz?

A te véleményed szerint jó király lenne, szerintem meg nem, nekem meg ez a magánvéleményem, sem származás, sem cselekedetei semmi nem teszi őt, olyan nagyon alkalmassá királynak! De ez a te magánvéleményed, ilyen alapon mint mondtam az első hajléktalan is alkalmas lenne királynak, akivel az utcán összefutok! DE CÁFOLD!"

AZÉRT ELÉG LÉNYEGES DOLGOKAT IS LEÍRTAM, A VICC AZ EGÉSZBEN, HOGY KIMÁSOLTAD A VÉLEMÉNYEMET ÉS A TÉNYT IS, HOGY MIÉRT NEM JÓ KIRÁLYNAK! MÁSKOR NE RAGADJ KI! ::D :D :D :D Akkor legalább ne égeted le magadat! :D :D :D :D

ezzel a kiragadással nem sokra mész és a kérdésre még mindig nem válaszoltál, miért is lehetne egy hétköznapi ember, aki még zsidó is, jó király még csak nem is királyi házból származik, de még csak nem is hercegiből! tehát egy valamikori gróf félresikerült unokája miért is lehetne király? Szapáry György legalább teljesen arisztokrata, de még ő sem alkalmas hogy király legyen! itt üt vissza az egész királyságról alkotott hülyeséged!
kissruppert 2015.10.07 10:41:11
@egyetmondok: Szapáry György történetesen közgazdász, de mindegy. A magánvéleményem eddig is volt, viszont én a tényekről írok, és a feltett kérdésre egyszerűen nem akarsz, meg valószínűleg nem tudsz válaszolni!

A probléma valószínűleg az, hogy te abban a hitben vagy, hogy esterházy péter egy esterházy herceg, felvilágosítalak nem, ugyanis a családnak több ága van, ha kell felsorolom neked az összes ágat, de ezt most mellőzném. Két fő ág van van a grófi ág, ehhez tartozott petya nagyapja és apja is, ő momentán már nem, mert mikor megszületett, akkor már rég eltörölték az arisztokrata címeket! Te viszont a buta eszeddel ennek nem néztél utána, pedig ha megteszed, akkor nem égne a fejed a tudatlanságodról, ehelyett jössz a mellébeszéléssel! EZEK TÉNYEK, AMIT NEM TUDSZ CÁFOLNI! MINT AZT SEM, HOGY NEM LEHET KIRÁLY, MERT ELÉG ALACSONY SZÁRMAZÁSÚ, HA A TE LOGIKÁDAT KÖVETNÉM, AKKOR EGY CSÖVES IS KIRÁLY LEHETNE, EZ IS TÉNY NEM MAGÁNVÉLEMÉNY! SZAPÁRYRÓL SEM OLVASHATTÁL, ÉS NEM KÖVETELMÉNY AZ, HOGY VALAKI ÍRÓ LEGYEN, NEM EZ A FELTÉTELE, ANNAK, HOGY VALAKI KIRÁLY LEHESSEN! DE ENNEK IS UTÁNAOLVASHATSZ! EZ TÉNY, AMIT MEGINT CSAK NEM TUDSZ CÁFOLNI!

A TERELÉSEDET MEG UNOM, PRÓBÁLSZ MINDIG MELLÉBESZÉLNI, DE ÉN CSAK EGY KÉRDÉST TETTEM FEL NEKED, AMIRE EGY OÁR SOROS VÁLASZT VÁRTAM, ÉS ERRE MONDJUK MEG ŐSZINTÉN TELJESEN KÉPTELEN VAGY! NA MINDEN JÓT A TOVÁBBIAKBAN KÍMÉLJ MEG A BAROMSÁGAIDTÓL, MERT CSAK ANNYI VÁLASZT FOGSZ KAPNI, HOGY "MIÉRT LEHETNE ESTERHÁZY PÉTER KIRÁLY, HA NEM IS KIRÁLYI CSALÁDBÓL SZÁRMAZIK, SŐT MÉG CSAK NEM IS HERCEG, ATTÓL HOGY ÍRÓ ENNEK SEMMI KÖZE AZ URALKODÓI ALKALMASSÁGRA"

AMI PEDIG AZ IRODALMI MUNKÁSSÁGÁT ILLETI, A MAGYAR IRODALOM LEGBORZALMASABB ALAKJA, AZ IRODALOMKRITIKUSOK NAGYON LEHÚZZÁK, TEHETSÉGTELEN, A MŰFAJ AMIT CSINÁL DOBOZIRODALOM, EGY JÓ KÖNYVET SEM TUDSZ TŐLE MONDANI, EZ IS TÉNY! NA MINDEN JÓT, HA ÍRSZ AKKOR CSAK IS A KÉRDÉSEMRE VÁLASZOLJ! AMI ÍGY HANGZIK:

"MIÉRT LEHETNE ESTERHÁZY PÉTER KIRÁLY, HA NEM IS KIRÁLYI CSALÁDBÓL SZÁRMAZIK, SŐT MÉG CSAK NEM IS HERCEG, ATTÓL HOGY ÍRÓ ENNEK SEMMI KÖZE AZ URALKODÓI ALKALMASSÁGRA"
Magyarországon egyre népszerűbb beszűkült, agresszív, fenyegetőző és egyúttal feleslegesen magyarkodó, rasszista tahót játszani. Erre szolgáltatott újabb szomorú példát a VIII. kerület hivatalos augusztus 20-i ünnepsége az odaszerveződött verőlegényekkel. De nem csak a…..
kissruppert 2015.09.28 04:46:53
@csak egy néző: Na lám, lám látom a kultúra feltört, miután elfogytak az érvek, jön a személyeskedés! Na halljuk, tudsz te ennél szebben is beszélni! :D :D :D :D Na mondjál még valami sértőt és személyeskedőt, látom édesanyád jóra nevelt! :D :D :D :D :D
kissruppert 2015.09.28 04:47:35
@csak egy néző: Ilyen szeretnél lenni? Engem nem érdekel, a te dolgod, de minek osztod meg velem! :D
kissruppert 2015.09.28 04:48:36
@csak egy néző: Úgy viselkedsz, mint az agymosott tipikus balos, mivel nincs érv, jön a sértegetés és a személyeskedés! Talán képezni kellene magadat és nem égnél be folyton! Na de tudsz te ennél még lejjeb is menni!
Elegem van abból, hogy ma már szemrebbenés nélkül lehet cigányozni, zsidózni, niggerezni, buzizni ebben az országban. Elegem van abból, hogy a halált jelentő Iszlám Állam elől menekülő gyerekeket, nőket és férfiakat közellenséggé tette a kormánypropaganda, és miután…..
kissruppert 2015.09.16 21:58:15
@ulpius66: látod pont ezért nem indult így is ugyanannyi szavazatot kaptak és egy fillérjükbe sem került! mennyit spóroltak! :D :D :D
kissruppert 2015.09.16 22:00:59
@gyogyimogyinokedli: bizony bizony elfogadod, csak mellékesen kérdezem meg, te olyan nyitott, miért nem vagytok képesek soha érvelni, esetleg tényeket írni, bizonyítani, vagy alátámasztani az állításotokat, miért csak annyira futja a marha nagy nyitotságodban, hogy " KÖCSÖGORBÁNKÖCSÖGORBÁNKÖCSÖGORBÁNKÖCSÖGORBÁN" Na ezzel az összes érveteket összefoglaltam, ennél többre a szellemi teljesítményetek nem futja! :D
kissruppert 2015.09.16 22:04:20
@gyogyimogyinokedli: ez a nagy nyitottság - KÖCSÖGORBÁN- , hogy anyucid rátolta a picsáját - KÖCSÖGORBÁN-, és még én vagyok bunkó- KÖCSÖGORBÁN-, szerintem nézz tükörbe- KÖCSÖGORBÁN- és gyorsan köpd szembe - KÖCSÖGORBÁN-magad- KÖCSÖGORBÁN-, mert ha én bunkó vagyok- KÖCSÖGORBÁN-, rád külön fogalmat kell- KÖCSÖGORBÁN- kitalálni, - KÖCSÖGORBÁN-mert a bunkó ELNEVEZÉS is - KÖCSÖGORBÁN-enyhe lenne! :D :D :D :D :D :D JA ÉS KÖCSÖGORBÁN! ÉS - KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-- KÖCSÖGORBÁN-
Ma emlékezünk a "mássággal" szembeni gyűlöletre és az LMBTQ emberek elleni diszkriminációra -- ma van a Nemzetközi Homofóbia és Transzfóbia Ellenes Nap. Ez alkalomból tíz magyar nagykövetség intézett felhívást a magyarokhoz ezzel a mottóval: Your gender is your business. I only…..
kissruppert 2015.08.27 22:41:25
@kiir: "fidesz-jobbik" univerzum az meg mi? Fejtsd már ki nekem?

És mi a baj azzal, hogy nem akarunk ingyenélő "bevándorlókat"? Igazából egyik európai ország sem akar! Csak olyat, aki képzett több diplomás, beszéli a nyelvet, a képzetlen, analfabétáktól mindenki csak szabadulna, arról nem beszélve, hogy a nagy részük megélhetési albán migráns, akik évente egyszer elszambáznak Németországba kicsit élősködnek majd hazamennek, aztán pár hónap múlva újra kezdik! A németek meg tejelnek nekik nem is keveset!

És ha annyira oda vagy értük, te személy szerint mennyit fogadtál be belőlük? És tartod el őket a saját költségeden?
kissruppert 2015.08.28 22:47:03
@kiir: nem vagyok fideszes mivel nem szimpatizálok a hatalom pártjaival a fidesz-mszp nagykoalícióval és azok hitvány pénzsóvár és korrupt vezérkarával a gyurcsány-orbán tengellyel! tehát még egyszer megkérdezem, és értelmes választ várnék, mi az a fidesz-jobbik univerzum? A Jobbiknak semmi köze a fideszhez sőt a legnagyobb hazai ellenfele, igaz a hatalom többi pártjáénak és azok klónjainak - kdnp, dk stb. - is egyaránt! És te milyen univerzumban élsz a balos sablonok és marhaságok univerzumában, ahol gyakorlatilag tilos értelmes választ adni vagy érveket felsorakoztatni az állításaid alátámasztására? azt már tudjuk, hogy a történettudományhoz ritka hülye vagy és fingod sincs róla ezt korábbi kommenteddel bizonyítottad, de ezek szerint a sötétség mindenre kiterjed jelen esetben a politikai életre is!
kissruppert 2015.09.07 14:13:03
@kiir: Ennyire fáj az igazság, én csak a tényekhez ragaszkodom! de tudod mit hülyékkel nem is foglalkozom, de ne felejtsük el, te írtál nekem egy kisebb eszmefuttatást, hogy juli néni élménybeszámolója arról mi volt 80 éve az elsődleges forrás! na mindegy jó fetrengést a szellemi mocsokba!
Döbbenetes erejű videó-felvétel: a kelet-ukrajnai frissen felszabadított Severodonyeck városában a helyi ukrosz (orosz etnikumú, de ukrán nemzettudatú) emberek tapsolva és könnyezve, orosz nyelven ("Szpaszyba!") köszönik meg városuk felszabadítását a szeparatista orosz terror alól…..
kissruppert 2014.07.23 18:01:54