Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktorötker

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Napi Gazdaság úgy tudja, hogy Jegyes-Tóth Kriszta távozik a köztévétől, a helyét pedig a HírTV-től lelépett Földi-Kovács Andrea fogja átvenni, mármint a helye alatt a közéleti beszélgetősműsorokat értem. Földi-Kovács két hete dolgozik hírolvasóként az M1-nél, úgyhogy…..
doktorötker 2015.05.06 09:48:15
@TommyGun77:
Le style, c'est l'homme...
A szerénynek tűnő, és a villában igazából nem túl sok vizet zavaró srác a fináléban is meglehetősen visszafogottan viselkedett, még saját maga mellett sem tudott rendesen érvelni, de ezek szerint ez kellett a nézőknek. A hármas döntőből először playmate Dóri gigantikus…..
doktorötker 2015.03.02 10:06:09
@mobilos perpetuum:
a felnőtt filmes karrier mint lehetőség a legtesthezállóbb dennis számára...más normális munkahelyen nem tudom őt elképzelni, miután az ő életcélja gyermekkorától kezdve ( !!!! ) a VV-be való bejutás volt...véletlenül sem az ( mint robinnak ), hogy sajátmagát munkából eltartsa...ráadásul aki eltartotta őt azt nyilvános adásban szégyenitette meg...igazad van, nem szeretem a robin féle embereket, bár természetesen ő sem kizárólag fekete, néha jó humora volt, és a feladatoknál odatette magát...de kb. ennyi fantáziát látok benne...
doktorötker 2015.03.02 10:14:35
@pythonozok:
azért látom te sem a tudományos akadémia honlapján kommentelsz...
A MAGYAR DAL NAPJA ELŐTT MAGYAR DALT CENZÚRÁZOTT A MAGYAR KIRÁLYI TELEVIZIÓ? Á, DEHOGY! BRÓDY JÁNOS ELNÉZÉST KÉR, DE HOGY? "A szolgálatok beindulnak, hogy ne legyen túl nagy a zaj / S kitüntetett szerephez jutnak megint a seggnyalók / Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek…..
doktorötker 2014.09.14 09:15:39
@turista a saját országában:
ha ennyire rossz itt neked, akkor mi a f@szért nem takarodsz el ebből az országból...ferenc testvére is megmondta : el lehet menni...
Szeptember 1-jével új időszámítás kezdődik az RTL Klubnál, jön az ősz, vele együtt a műsorstruktúra is átalakul. Csak a biztonság kedvéért, a hétköznapi helyzet  most ilyen: 16:50 - Az örökség 18:00 - Híradó 19:00 - Fókusz 19:30 - Éjjel-nappal Budapest 20:50 -…..
doktorötker 2014.08.19 08:38:00
@vuvuvu2:
nem értem, ha a BK-t nyugdijasok nézik akik korán fekszenek, az ÉNB-t meg fiatalok akik sokáig fent vannak, akkor miért nem az ÉNB-t teszik későbbre ?
Azonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt (Győzike), mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát. "Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2…..
doktorötker 2014.07.23 20:45:04
@nandras01:
a nézők azt nézik amit adnak...amig ment Vágóval a legyen Ön is milliomos, addig azt nézték, ha az X faktor megy, azt nézik, ha a Szombat esti láz megy, akkor meg azt...vannak a kereskedelmi tévéknek is jó műsoraik, csak a gagyi az olcsóbb !!!!! nézd meg milyen filmeket adnak ! mindegyik legalább 10 éves és vagy feketéknek készült, vagy kínaiak csépelik egymást benne...ezeket kapják ingyé...
A 444.hu találta ezt a zseniális tuósítást, amiben a köztévé hihetetlen frizurát viselő riportere világvége hangulatban tudósít a Bielderberg-csoport dániai találkozójáról, amit szerinte sok tiltakozó igyekszik megzavarni, de a szegmensen jó, ha hatot ki lehet venni (a…..
Az 1970-es évek második felétől a 80-as évek közepéig tartó időszak kétségtelenül mérföldkő volt a budapesti szállodaipar történetében. A gazdasági és politikai nyitással párhuzamosan megnőtt a beutazó forgalom, megjelentek (a szocialista tömb országai közül elsőként hazánkban!) a nemzetközi…..
  Igen, az Istenadta Népről beszélek. Időnként reménykedve megírogatom itt, hogy a nép nem hülye, csak valakinek végre értelmesen kéne tudni beszélni hozzá. Hogy hosszabb távú -- érthető nyelven és hihetően elmondott -- értelmes célokért hajlandó rövid távon akár…..
doktorötker 2014.03.02 09:11:21
@nandras01: és ki az "átlagjózsi " ? Aki 2010-ben a jobb oldalra szavazott ? netán most is oda fog ? és aki 2002-ben és 2006-ban a baloldalra szavazott az nem átlagjózsi ?
doktorötker 2014.03.02 10:27:24
@Hannibal ante portas:
ez pontosan így van és nem csak a mercedesnél...amikor dolgozni és minőséget produkálni kell akkor az EU tagjai vagyunk, amikor fizetést kell adni akkor nem...egyébként az ilyen kcsortuleninrogyilszja félék miatt fajulnak el a normálisnak induló beszélgetések, aki ennyire nem tud uralkodni az indulatain az inkább ne szóljon hozzá semmihez...
Ez sem lesz egy túl hosszú, vagy változatos összefoglaló, hiszen a történésekben tulajdonképpen KokkIza, HerrÁdám, Traktoros, Pink és Viki vett részt, a többiek vagy csak végszavaztak, vagy nem mutatták őket egy-két kőművesdekoltázson kívül. És ha már itt tartunk: Bugyitlan…..
Elnéztem ezt az elegáns, öltönyös, nyakkendős egyént a Ma Reggel stúdiójában, hallgattam megfontolt szövegét. Néztem, és hallgattam, és egyre kevésbé értettem, mi bajunk is van nekünk ezzel a fess fiatalúrral, mi az, ami miatt nem is oly rég például Angliában is akkora…..
doktorötker 2014.03.01 09:32:57
@nyuggernyúzó: a magyar nép csak addig buta ameddig a jobb oldalra szavaz, igaz ? amikor az mszp-re szavazott akkor okos volt...? :-)
Annyi móka vár ma ránk, kihívás, kibékülés, VV Ádám, hogy vágjunk is bele. Lilu mai szettje halálosan cukira, sőt, tukira sikeredett, de annyira, hogy nincs is ahhoz méltó fokozás, talán a non plus ultra fedáksárija a legmegfelelőbb forma, amiben tudnék beszélni erről az egybe…..
Angyallány. Fekszem az ágyon. Moziklip. Törd be a szívem. Tűzvarázsló. Várj, míg felkel majd a Nap. Csak pár olyan V'Moto Rock-sláger, amivel lehetett volna emlékezni a tegnapelőtt elhunyt Herpai Sándorra, aki egykoron a zenekar dobosa volt, és akit kihűlve találtak meg egy…..
doktorötker 2014.02.16 14:17:23
@sixx: még szerencse, hogy itt vagy nekünk te, a tudományos akadémia tiszteletbeli tagja..:-) fő az önbizalom !!! :-)
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!Teljes elkeseredésemben írok önöknek. 27 éves vagyok.Nem dohányzok/iszok/bulizok.Nincsen gyerekem.Van érettségi + angol,német nyelvtudás + takarító/pénztáros/bolti eladó szakma.Régen diákmunkáim is voltak.3 év takarítóként dolgoztam meg 3 év…..
A Blikk infói szerint az RTL Klub teljesen lecseréli a Csillag születik zsűrijét. Puzsér ugye megy Thaiföldre feltöltődni, Hajós elment a Sztárban sztárban és az Ének iskolája című TV2-es produkciók zsűrijébe, Pokorny Lia a Nagy Duettben fog énekelni, dettó a TV2-n, maradt…..
Múlt szerdán voltam az aktuális negyedéves kontrollok első felén, mely állt egy hasi ultrahangból, vérvételből és egy mellkasröntgenből. Az onkológussal péntekre van randi egyeztetve, de természetesen én már ma érdeklődtem az eredmények miatt, hogy végre kissé…..
doktorötker 2014.01.29 15:11:40
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
Szilvit a 100-as busz sofőrje letiltotta a tömegközlekedésről, mert megkérdezte, hogy mikor indul a járat: Van egy rettegett busz amivel szerintem minden BNV-Budapesti Nemzetközi Vásárra tévedő ember összefutott a csodálatos 100-as busz. A 100As busz viszi a kedves utasokat…..
Uniszónóban megy Bajnai Gordon ekézése a Szolidaritás tegnapi gyűlésén elkövetett szoborállítás-döntögetés ügyében. Ízléstelenség, ’56-os hősök meggyalázása, nemtelen politikai eszközök, alpári stílus. Így a verdikt, és Bajnaiék félig-meddig el is határolódnak…..
Publius Együtt rúgták fejbe 2013.10.01 11:28:49
Esküszöm, egy szót nem akartam volna hozzátenni a hétvégi Szolidaritás tüntetéshez, aki akarja, úgyis látja, hogy gáz volt az egész: a nagy elhatárolódási hullámot látva azonban muszáj lesz. Mert ugyebár fel sem merül bennük, hogy ezt együtt hozták össze. Ugyanis a…..
Haragszik itt mindenki: Orbánra, Gyurcsányra, Mesterházyra vagy Bajnaira, a multikra, bankokra, Trianonra vagy EU-ra. Többségünkben nem szeretnénk, ha a jelen kormányzat kapna még négy évet. De igazából azt sem szeretnénk, ha valaki más jönne – legalábbis a meglévő…..
doktorötker 2013.09.06 18:30:49
@panelburzsuj:
más országok állampolgárai pontosan ugyanúgy utálják és tolvajnak tartják a politikusainkat mint mi...a megválasztás után már rövid idővel a legtöbb népszerűtlen lesz ( ld. Obama, , Hollande, Cameron...egyiket sem kedvelik már ) . De ettől még az amerikai, francia, angol állampolgárok nem szegik meg a törvényeket, legalábbis nem olyan hihetetlen nagy mértékben mint mi itt...És ezzel együtt, hogy lopunk csalunk ahol lehet, gyűlölködünk a politikusok - de ami nagyobb baj : egymás ellen...Ahelyett, hogy egy kicsit magunkba néznénk...
doktorötker 2013.09.06 20:32:18
@tükörfúró:
nálunk is szokott lenni áramszünet...( Budapest XII. )..negyed-félórás, néha több...évek óta ...( szóval a rezsicsökkentés előtt is volt )..Ilyenkor én betelefonálok az ELMÜ Ügyfélszolgálatra és ott elmondják, hogy a kerület melyik utcájában vágott el egy munkagép egy áramvezetéket...esetleg villám csapott egy trafóba...Szóval áramszünet esetén javaslom az ELMÜ Ügyfélszolgálat felhivását... nem kell rögtön bojkottra, vagy a fejlesztések hiányára gondolni..::-))