Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsiVuk

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WinMagazin Tep (Béta) 2014.07.31 15:30:00
Ahogy arról már itt a blogon is beszámoltunk, egy tehetséges magyar csapatnak megadatott a lehetőség, hogy a Microsoft Imagine Cup versenyében részt véve bemutassák az ötletüket a cég vezetésének. A zsűriben olyan nevek szerepelnek, mint Satya Nadella (Microsoft CEO), Hadi Partovi…..
mindig csak a kaja. szóval rengetegszer felmerült már, hogy miket eszek jelenleg, hogyan lehet megoldani az egészséges kajálást egy kollégiumi egyetemista sűlernek. úgyhogy most következik aaaaa első rész: szénhidrátok   zöldségek azt hiszem nem kéne hangsúlyozni, hogy…..
jay's workout elpicsáztak 2013.10.11 15:57:28
egy valódi harcossal edzettem. de vissza az elejére. az internet segítségével a facebook nevezetű közösségi oldalon megtalált egy ember, és elkezdett nekem írogatni. kijelentette, hogy olyan vagyok, mint Rocky, mikor milliomos lett, és hogy ő nem fogja hagyni, hogy "a hírnévtől…..
kicsiVuk 2013.10.14 10:00:56
@pipi néni: Én is erre gondoltam, és a következőre én is megyek. De itt tudtommal 25 km körül van a legrövidebb táv.
remekül elvagyok itt. hatalmas szabadságot kaptam, és élvezem. a város nagy, de én már jó sok részét bejártam :) úgy vettem észre, hogy Budapesten az emberek sietnek. mindig, mindenhova. nyugodtan sétálgató emberekkel ritkán találkoztam.a metrón, villamoson ha az emberek egyedül…..