Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BelAmi

0 bejegyzést írt és 280 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a lista 2016 leggazdagabb magyarországi vállalkozóiról és sok érdekes dolgot vehetünk észre! Hogyan tudta Mészáros úr majdnem megtriplázni a vagyonát? Mit jelent a real és az irreál gazdagság? A nemzet Andrisa milyen módon juthatott ennyi pénzhez? És az egésznek mi köze van Kata…..
Karaktergyilkos támadást indított Stumpf András a Budapesti Fesztiválzenekar igazgatója, Fischer Iván ellen – akinek a cipője talpáig nem ér fel. A Mandiner nevű troll-etető szerzője egyúttal megvédi Tarlós Istvánt, aki az elmúlt napokban egy kocsmai tahó stílusában ugatott a világhírű együttes…..
BelAmi 2016.05.08 11:29:07
@MACISAJT: És mi van a fideszes tagokkal? Legalább 10 általam ismert névre bukkantam. Sajátos fidesz-troll mentalitásról árulkodnak a kommentjeid évek óta.
Tele volt a net tavaly ősszel azzal, hogy végre a Magyar Posta szintetlép, és több más újítás mellett kötelezővé teszi a QR-kódot a csekkeken. Juhéjj XXI. század, viszlát sorbanállás! Robi is reménnyel telt szívvel várta a január 1-et, hogy aztán jó nagyot koppanjon.…..
BelAmi 2015.05.13 07:23:11
@Ne küldj levelet: Láthatóan gőzöd sincs, hogy működik a netbank. Baromságokat hordasz össze. Egyébként a legegyszerűbb mindent állandó átutalási megbízással megoldani. Nekem 20 éve működik. A netbankot eseti átutalásoknál használom.
Miért épül a Tóásó-mítosz? Amit tudunk: Tóásóékat nem kellett kimenekíteni, mert letöltötték börtönbüntetésüket. A Magyar Konzulátus bárhol a világon adhat ideiglenes útlevelet egy magyar állampolgárnak, ha az nincs neki. A terroristaváddal 6 év 10 hónapra ítélt…..
BelAmi 2015.05.07 06:18:13
@Rudi Kató: Nyilván a Fideszre gondoltál, ugyanis 5 éve ők vannak hatalmon!
Nem árulunk el titkot azzal, hogy Vlagyimir Putyin nem egy észak-szibériai bányászfaluról került közvetlenül Oroszország elnöki székébe. Ellenkezőleg, karrierjét a Szovjetunió mindent látó, éppen ezért rettegett biztonsági szolgálatánál, a KGB-nél alapozta meg.…..
BelAmi 2015.04.08 22:57:33
@Pipas: Tájékozatlan vagy! A KGB a hírszerzést (kémkedést) is magában foglalta! Olvass, és okosabb leszel!
BelAmi 2015.04.08 22:58:02
@Pipas: Tájékozatlan vagy! A KGB a hírszerzést (kémkedést) is magában foglalta! Olvass, és okosabb leszel!
BelAmi 2015.04.08 23:02:28
A héten a Kaposvári Egyetem minden női munkavállalója levelet kapott a rektortól. A Prof. Dr. Szávai Ferenc DSc rektor és Borbás Zoltán kancellár által aláírt levélben az áll, hogy április 3-án, most pénteken a női munkavállalóknak nem kell megjelenniük dolgozni. Mondván,…..
Kerestük ezerrel, hogy a KDNP nevű fantompárt hogyan vélekedik a Quaestor-botrányról. A Fidesz örök és megbonthatatlan szövetségese, élén a rettenthetelen vadásszal, Semjén Zsolttal, azonban hallgat. Amióta kitört a balhé, egyetlen közleményre ragadtatták magukat, ami arról…..
BelAmi 2015.04.02 12:38:33
@♔bаtyu♔: "Csak nem jön össze a szoci brókerbotrány
Nem igaz, hogy fedezet nélkül 17 milliárdos hitelt kapott a Quaestor a Gyurcsány alatt. A beruházásnak Szijjártó is örült."
Zúgolódik a nép, a helyi sajtóban készülnek a hatástanulmányok. A vidéki Magyarországon sokkal kevesebbet beszélnek a vasárnapi zárva tartásról, mint a vitatott törvény másik sarkalatos pontjáról. A kistelepülések lakói távolabb élnek a városi hipermarketektől, a…..
BelAmi 2015.03.27 15:16:39
@karemi: "Sok kutyasétáltató leszázalékolt proli senkiházi is miután megszaratta a kutyáját, beugrik a kisboltba egy feles+sör kombóért."
Igazi keresztényi szeretet árad e szavakból!
Azért írok most Önöknek, hogy ezt se olvassák el, ahogy a többi segélykiáltást se. Gratulálni szeretnék a végtelen keresztényi emberségük okán. A jól átgondolt törvényalkotással, a lógósok munkába való visszaterelésével nagyjából 200 000 embert ítéltek lassú…..
BelAmi 2015.03.25 20:16:27
@beszélő majom:"A poyarthrosis (sokízületi gyulladás) és a coxarthrosis (csípőízületi kopás) az idős emberek betegsége"
Te tényleg egy buta majom vagy!
Olvasónk a szomorú vidéki kilátástalanságról ír. Az államvizsgát követően pokoli fordulatot vett az élete és nem lát kiutat reménytelen helyzetéből. Elmesélné történetét? Segítségre szorul? Van egy hasznos ötlete? Írjon a szegenyekvagyunk@gmail.com címre !! Az alábbi…..
A megszokottakhoz képest nagyságrendekkel komolyabb témát fogunk ma kivesézni. Az egyre szaporodó kegyetlen bűncselekmények kapcsán újra és újra felmerül a halálbüntetés visszaállításának lehetősége, elég, ha csak Szita Bence tragikus halálára, Bándy Kata életének…..
BelAmi 2015.03.24 22:00:19
@quisum: "A statisztikákban pedig megnézném, hogy hány tévedés történt és hány szabadult gyilkos ölt újra."
Akkor is így gondolnád, ha az egyik tévedés áldozata a családtagod lenne?
BelAmi 2015.03.24 22:03:16
@quisum: "Ha véletlenül vki ártatlan volt... Kutuzov mondta, hogy ahol gyalulnak ott száll a forgács, ill. az inkvizíció egy jeles képviselőjétől ered, hogy inkább száz ártatlan pusztuljon, mint egy bűnös megmaradjon."
Még rá is erősítesz. A kérdésem ugyanaz.
Hévízről még homályos gyerekkori emlékeink vannak, sakkozó bácsikról, tavirózsákról és iszapszagú folyosókról. Kb. 15 év kihagyás után újra megnéztük, milyen az ország egyik leghíresebb fürdője. És nagyon, nagyon kellemesen csalódtunk, leszámítva néhány…..
BelAmi 2015.03.23 17:48:09
@co2: "nincs labdázás, ugrálás a vízben csak nyugalom"
Borzasztó!
Manipulálnak bennünket Európa olyan fontos intézményei, mint az Euronews televízió, az ukrajnai polgárháborúban megfigyelőként résztvevő EBESZ, vagy épp az olyan bizottság, amely a Kelet-Ukrajna fölött lelőtt maláj repülőgép-szerencsétlenséget vizsgálja. Az Euronews…..
Akkor most zárjátok be a boltot, autonómiázók! Szili pozícióba helyezése újabb bizonyíték arra, hogy hülyemagyar lehet álbalos és áljobbos is, a hülyeség nem ideológiafüggő. Olvasom a hírt és nem tudom abbahagyni a röhögést: Szili Katalint megbízza Semjén Zsolt a…..
BelAmi 2015.03.21 08:48:09
@röf: Azért azt nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Szili az MSZP vezető politikusa, 4 éven keresztül az Országgyűlés szocialista elnöke (kishijján köztársasági elnök) volt! Mindamellett ez a tèny a felsoroltak egyike számára sem mentség, ahogy amugy Pozsgay és Szűrös prominens MSZMP-s elvtársak esetében sem!
BelAmi 2015.03.21 14:39:48
@beszélő majom: Ezt a szöveget legalább három helyre fostad oda. Szánalmas!
A paksi atomerőmű tender nélküli bővítésének híre alig több mint egy éve sokkolta a téma szakértőit és a szélesebb közvéleményt. A teljes GDP 10 százalékát meghaladó, hozzávetőleg 3750 milliárd adóforintból épülő paksi bővítésről, minden idők legdrágább magyar…..
A hétvégén leteszteljük a legjobb hordozható játékkonzolokat a Konzolok Szervize közreműködésével (dönteni persze Ti fogtok), addig azonban egy fokkal komolyabb témában szeretnénk kikérni a véleményeteket. Azért nem kell megijedni, csupán arra vagyunk kíváncsiak közelgő…..
Colorcam Paleo horror 2015.03.12 14:17:05
Nem fogunk átmenni tényfeltáró tudósításokkal foglalkozó blog oldalba, mégis úgy érzem elkerülhetetlen, hogy röviden foglalkozzunk a tegnapi nap folyamán az index.hu főoldalán megjelent cikkel, melyben a NÉBIH ellenőrzést tartott egy Tolna megyei üzemben. Miért? Mivel az…..
A pénteki S-day (a Simicska coming out napja) számos dologra világított rá. Elsősorban és mindenekelőtt nyilvánosan is megdöntötte azt a hazugság-tabut, hogy független újságíró, mint olyan, létezik. Nem létezik és soha nem is létezett. A Simicska médiacsoport vezetőinek rövid…..
  Az állatmentő szervezeteknél dolgozók emberfeletti munkájának köszönhető, hogy a rengeteg bántalmazott, kidobott állat jó helyre, jobb esetben új és tisztességes gazdához kerül, meggyógyul és nem kell rettegnie. Nem csak fizikailag megterhelő a nap huszonnégy órájában…..
BelAmi 2015.01.27 18:01:59
@mortullus: Nocak, nocsak. megszólalt a vega-náci.
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
Ebösszeírás igen, ebadó nem lesz idén Pesterzsébeten. Jobb későn mint soha, Pesterzsébet Önkormányzatának honlapjára is felkerült: idén kötelező ebösszeírás lesz a kerületben is.  A kutyatulajdonosoknak 2015. március 31-éig kell bejelenteni négylábúikat. Az ehhez…..
Az ukrán államfő a volnovahai autóbusz ügyében ugyanúgy nem várta meg a nemzetközi vizsgálat eredményének közzétételét, ahogyan a maláj utasszállítóval kapcsolatban sem. Állítólag Petro Porosenko ukrán államfő a leginkább a béke barátja Ukrajna jelenlegi vezetői…..
BelAmi 2015.01.22 13:50:39
@♔bаtyu♔: "Azon viszont jót röhögök, amikor a magasabb rangú cseh politikusokból kifakad az őszinte vélemény Ukrajna és "vezetői" kapcsán."
És ehhez mit szólsz:
Azon viszont jót röhögök, amikor a magasabb rangú lengyel politikusokból kifakad az őszinte vélemény Magyarország és "vezetői" kapcsán.
"Egy bűnszövetkezet az egész.."