Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vackori

4 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történelmi képekkel és orwelli üzenettel érkezett vadonatúj videoklip az Archaic Two Minutes Of Hate című dalához. A budapesti thrash metalosok a 2017 végén megjelent How Much Blood Would You Shed to Stay Alive? című második albumuk egyik tételéhez a Sonic Visual segítségével készült felvétel,…..
Vackori 2019.01.29 16:42:08
Mindenek előtt szeretném leszögezni: Ha valaki azt állítaná, hogy elfogult vagyok a Slayerrel szemben, annak maximálisan igaza van...
Lassan kopogtat az ajtón a nyár és az optimistábbak már elkezdték tervezgetni az idei álomnyaralást. Hogy ez ne változzon rémálommá, jöjjön most néhány tanács azoknak, akik (talán életükben először) repülővel vágnak neki az útnak. A. Bernadette légiutas-kísérő a…..
10 dallal ma jelenik meg a kvázi Phil Anselmo szólóproktjének is tekinthető Phil Anselmo & The Illegals második albuma Choosing Mental Illness As A Virtue címmel. A lemez alább meg is hallgatható teljes egészében. Ha hihetünk a mesternek - márpedig miért ne hihetnénk - akkor a…..
Vackori 2018.01.26 11:17:12
Az múlt év vége felé én kaptam a feladatot, hogy írjak az Archaic új lemezéről. Archaic? Nem ugrott be semmi a névről, de ez nem csak az én hibám. 12 év hosszú idő, különösen egy zenekar életében és az Archaic első lemeze 12 évvel ezelőtt jelent meg! Egy kis…..
Vackori 2018.01.15 23:45:59
A magyar Archaic neve nem tudom, hogy most, 2017-ben hány metalrajongónak csenghet ismerősen. Akkoriban indultak, amikor a thrash új hulláma még a fasorban sem volt (2002 környékén), magyarán szólva korántsem volt annyira felkapott ez a régivonalas muzsika, mint mostanában. Pár év alatt a banda…..
Vackori 2017.12.20 22:52:43
How Much Blood Would You Shed To Stay Alive címmel a decemberi-januári, 300. jubileumi HammerWorld magazin egyik extra CD-mellékleteként jelent meg a Slayer-iskolát követő, budapesti thrasher Archaic második nagylemeze...
Már épp megírtuk volna, hogy mekkora cumiba szaladhatnak bele azok, akik karácsony előtt utaznak Ryanairrel, de a sztori ma reggel kissé váratlan, de nagyon komoly fordulatot vett. Michael O'leary, aki sokszor, sok helyen elmondta, hogy soha a büdös életbe nem fogja elismerni a szakszervezeteket,…..
Nincs nagyobb rémálom annál, ha a gyerek végigbőgi a repülőutat. Az elmúlt években szinte minden tippet és jó tanácsot elolvastam, amelyekkel megkönnyíthetjük a gyerekek repülését. Az alábbi néhány pontban összeszedtem a kedvenceimet, amelyek tényleg segítenek...
Igenis ki lehet sajtolni kártérítést a légitársaságoktól, csak nem szabad hagyni, hogy rögtön az első levéllel lerázzanak. Nem naiv ügyfél rátalált az EUclaim behajtócégre, ami pont az ilyen esetekre szakosodott. Sikerdíj fejében be is perelték a nevében a Wizzairt. Végül…..
Vackori 2017.02.21 12:40:24
Én jól megszívtam egy behajtó céggel mert amit ők elutasítottak azt a flight-refund.hu-val megnyertem. Nekem ők fizettek 400 helyett 280at, méghozzá utasonként.

Mondjuk nekem tökmindegy ki fizet, lényeg, hogyha jár akkor fizessenek, vastagon.
Mert szeretem.
A pénzt.
Napjainkban egyre több szó esik a béltisztításról és a béltisztításhoz kapcsolódó különböző méregtelenítési folyamatokról. Sokan össze is keverik a kettőt és ezért nagyon sok tévhit kering a neten. Próbálom ebben a kis blogban összeszedni a legfontosabb tényeket a…..
Colonix program Colonix 2014.06.16 11:22:46
Sziasztok! Egykori kiváló termékről a Colonix programról fogok írni. A Colonix olyan hiánypótló termék volt ami nagyon hiányzik manapság a piacról. Sok sok embernek segített a problémáikon. Colonix egyedülálló termék volt hisz komplex rostja segített a béltisztításban, a…..
Ön szerint mi zavarja legjobban a budapesti tömegközlekedőket? A ganés ülések? A zsúfoltság? A részeg hajléktalanok? Esetleg az össze-vissza feltúrt utak? Netán a követhetetlen járatátszervezések? Hideg, hideg, és egyre hidegebb… Április végén egy 97E jelzésű Ikarus 280-as…..
Kétrészes választási elmélkedésünk első részében a rendszerváltás óta eltelt kormányok teljesítményéről emlékezünk tanulságképpen, néhány mondatban. 1990-1994-ig MDF-FKGP-KDNP kormány: A rendszerváltás utáni első kormány, óriási kihívásokkal és örökölt…..
Vackori 2014.04.02 13:25:04
Itt az őszi szezonban nem feledkezhetünk meg a tökökről sem. Igen sokféleképpen felhasználhatjuk őket - akár a konyhában, akár a lakás díszítésében. A mai nap mindkettőhöz hoztunk ötleket. Tartsatok velünk! Dekorációt tekintve a klasszikus Halloween-tök faragásán túl…..
"Egyszerű pénzszerző trükk a méregtelenítő kúrák nagy része" véli Dr. Zacher Gábor toxikológus. Dr. Gajdos Gábor természetgyógyász árnyaltabban látja a helyzetet. A Napközben műsorában beszélgettek erről, nagyon ajánlom mindenkinek! Tulajdonképpen mi az a méregtelenítés?…..
Sziasztok! Tudjátok miért fontos a béltisztítás? Szoktatok foglalkozni a külsőtökkel? És a belsőtökkel? Tényleg a külső szépség belülről fakad? Tényleg a bélrendszer a legtöbb betegség központja? Hamarosan összegyűjtöm a válaszokat! :)..
Sziasztok kedves feleim! Mostanság nagyon divatos témáról fogok írni nektek, a béltisztításról. Megosztom veletek az élményeimet amiket a számtalan béltisztító kúra kipróbálásával szereztem. Témába vágó bejegyzéseim lesznek, remélhetőleg tetszeni fog majd amit…..