Regisztráció Blogot indítok
Adatok
travellover.hu

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén megvolt az első repülős utam. Ennek apropóján megosztom veletek a saját tapasztalatomat és röviden összefoglalom milyen új szabályokra és változásokra számíthatnak azok, akik a jövőben repülni szeretnének. Illetve szeretnék rámutatni, hogy bár manapság minden lépésünknél meg akar minket ölni a…..
travellover.hu 2020.08.09 20:36:46
@Zed is not dead yet:
Egyértelműen van igazság abban, amit írsz.
Viszont belföld? A Balatonon nem terjed a korona? Bármelyik strandon egy random hétvégén bomlik meg az egész maszkviselés/távolságtartás szabályozás.
A megérkezésünk utáni első teljes napot igyekeztünk már előre megtervezni, ennek eredményeként a következőket gondoltuk bejárni: Temple of Heaven, Tienanmen tér és Tiltott város, valamint a Jingshan park.  A szállásról elsőként a Mennyei Béke Templomához (Temple of Heaven) mentünk. A templom…..
Mert utazni jó Peking 1. nap 2020.01.14 19:37:23
Ott hagytuk tehát abba, hogy megérkeztünk Pekingbe. Mivel több hozzászólás is érkezett azzal kapcsolatban, hogy "de miért mentünk télen Pekingbe, amikor Magyarországon is hasonló idő van" íme a válasz.  Bangkok volt a végső úticél, ahova Pekingen keresztül találtunk elfogadható árú repülőjegyet a…..
  Sokféleképpen fedezhetjük fel egy távoli ország kultúráját, hagyományait és különlegességeit. Belekóstolhatunk a város atmoszférájába három keréken gurulva, esetleg eszmecserét folytathatunk egy helyi emberrel. Mindennek ellenére már 9. napja campus mundi ösztöndíjasként Thaiföld egyik…..
2017. május 1.  Az első nap a legkeményebb, ha innen indul az ember. A táv 27 kilométer, ami nem annyira vészes, de a szintkülönbség 1200 méter felfelé, majd pár száz lefelé...
travellover.hu 2017.05.05 07:03:01
Éés utolso pillanatban beesek... Akkor hadd kivánok Boldog Karácsonyt s egyben kb Kellemes Húsvéti Ünnepeket is -aktivitásomat ismerve  - :)   No es persze BUÉK gyerekek!   A ház alakul, ezt bizonyitékokkal is alá fogom támasztani! Árpi továbbra is kidolgozza a bélrendszerét,…..