Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maliali

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Krisztina elszakította a kabátját, mialatt az IKEÁ-ban nézelődött, de ezt csak otthon vette észre. Az IKEA szerint a helyszínen kellett volna dokumentálni az eseményt, jegyzőkönyv nélkül nem tudnak mit kezdeni vele: Január végén vásároltam az Ikea budaörsi üzletében. A…..
Rossz napja/hete/éve lehetett az érdi Auchan-járat egyik sofőrjének, aki előbb egrecéroztatta az utasokat, majd leugrott egy megállóban és ordítani kezdett: Ma reggel, azaz 2014. február 27.-én történt a következő incidens: Érden, a Bem téren felszálltam az Auchan járatra…..
Valaki igazán áthajthatna egy tankkal a Négy Évszak Hővédelem Bt. kisujján, ugyanis óvatos becsléseink szerint többmillió forinttal nyúlhatott le előleg címén ügyfeleket. A legfrissebb áldozatnak, Ferencnek 150 ezer forintja ragadt a redőnyös bácsiban, amiből nagy kegyesen 50…..
Maliali 2014.03.07 18:37:35
A Városmajor utcában jártam, egy másfél órás megbeszélés után, s egy félórás dugó előtt. Hirtelen nagyon éhes lettem. A zsebemben, összeszámoltam, 180 forint, előttem nem sokkal pedig a Budai Pékség. Kis boltnak tűnt, biztos voltam benne, hogy nem tudok majd kártyával…..
Maliali 2014.03.02 15:56:44
  Ma reggel a Nyugati téren akcióztunk. Az atv.hu riporterének elmondtam, azért tettük ki a molinót, hogy felhívjuk a figyelmet arra, a nagypártok csak egymást savazzák és gumicsontokat dobálnak, miközben valódi tartalma a kampányuknak nincs, a hétköznapi emberek problémái,…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Áginak 250 forintjába került, hogy nem nézte meg eléggé a bérletét vásárláskor. Eredmény: egy újabb "hamis bérlet": Talán érdemes megosztani a néppel, hogy is jártam a BKK-val. Én, a becsületes és előrelátó vásárló megvásároltam havi bérletemet a múlt héten,…..
Offroadozás lett a falunézésből Bikalon, amikor a hintó fékjének nem sikerült lassítani a túlgyorsult lovakon: Barátnőmmel mi is voltunk kb. egy hónapja Bikalon a kastélyszállóban, és mi is befizettünk a "hintózásra". Amúgy kellemes élmény, meg jó fej volt a kocsis is,…..
Naiv alkalmazottnak nem jött be a kasszázás a Penny Marketben, mert még vizelni is alig tudott kimenni, nemhogy enni/inni. Rugalmas munkaidő, nyilvános alázások, és még beválthatatlan kuponokat is kapott tőlük juttatásként: Saját tapasztalatimat szeretném megosztani Önökkel a…..
Máté 3 év különbséggel vásárolt Tisza cipői között drasztikus különbség van, amit kiválóan be lehetett volna fotózni, de ez most elmarad. A réginek még semmi baja, az ideinek már kilyukadt a sarka,  elengedett a ragasztás az orránál és elszakadt a fűzője: 2012. dec…..