Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Its_me

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan vezetünk rendszeresen és legtöbben napi szinten autózunk a nagyvárosokban vagy a közutakon. Van, aki naponta száz kilométereket, a többség azért ennél valamivel kevesebbet tölt az utakon. Mindenesetre mindannyiunkban kialakul egy-egy markáns vélemény a többiekről, a többi autós vezetői…..
Ha jól emlékszem 2017-ben a Balenciaga kezdte. Vagy már korábban is megjelent? Az isten tudja, ám biztos egy igazán drága "áglisú" több száz, sőt akár több ezer Euróba is fájhat a vásárlónak. A kilencvenes években a patacipők hódítottak, aztán jött a díszíthető Crocs... De nekem már a Martens…..
Kevesen engedhetik meg maguknak a világon azt a luxust, hogy milliárdokat költsenek a saját hobbijukra. Orbán Viktor azonban úgy döntött 2010-ben, nem sajnálja az ország idejét, pénzét és energiáját arra, hogy az általa annyira kedvelt labdarúgást szinte minden közügy elé helyezze. A gombamód…..
Its_me 2019.11.20 11:14:08
@Cycmen:
Nem talált :)
Igazából brutál mellément.
Viszont engem igazoltál, ahogy rögtön ebből indulsz ki. Tudod: gyűlölködés, cukkolás, stb.
Kösz.
Its_me 2016.11.29 14:57:48
@Firestarter.18: Szerintem senkit nem lehet azert elitelni es elkuldeni, mert bantja a bunkosag. a trollkodas. Sokkal fontosabb lenne, ha a kozossegekben lenne annyi ero, hogy kiutaljak maguk kozul a trollokat.
Melegedő Mire gerjednek a nők? 2016.09.20 19:30:15
Előző, nagy vihart kavart cikkünk arról szólt, miről hazudnak a nők az ágyban. Mivel férfi olvasóink részéről közfelháborodás övezte állításainkat, megkérdeztük a hölgyeket a szexuális szokásaikról. Íme a kérdőívünkre kapott válaszok, amikből minden kiderül!..
Its_me 2016.09.22 14:08:09
@Huffnágel Pista:
A SZÜRKE egy ember által kitalált történet egy azaz 1 db nőre, nehogymár abból általánosítsunk..
Köszönjük, hogy kipróbálta helyettünk ezt az etanol mutatványt, azt meg pláne, hogy aztán közkinccsé is tette a tapasztalatait. Okuljunk, az Eni-Agip érintett munkatársai meg szégyelljék magukat. Kedves Homár! Először is engedd meg, hogy bemutatkozzam. János vagyok, egy hete az Agip balekja.…..
Its_me 2016.08.11 20:24:43
A dolog attól átbaszós, hogy egymás alá adva a lovat beparáztatták, amikor meglátták, hogy fogalmatlan, mert hogy még jó, hogy nem indította be, meg hogy 20 m belül totálkár - ez tudatos félrevezetés, igazi vérgeciség volt, mert a baj messze nem volt ekkora, mint amekkorának beállították. Remélem mindkettő visszakapja. Érdekes, hogy ezt itt egyesek milyen faszán-lazán vállrángatva elintézik azzal, hogy tanulópénz. Nem. Ez tudatos átkúrás, a gyenge ember cinikus megtaposása - tipikus aljasság.
A kutas pontosan tudta, hogy az etanol nem halálos méreg az autónak, ha valakinek, neki kurvára ott kellett volna lenni szakmailag, hogy mit lehet/kell ilyenkor tenni a kiszíváson kívül. Mert megtanítják őket erre, nem csak a szélvédőt lehúzni.
A szerelő meg egy igazi (etanol- és ) vérszívó, hogy egy szippantásért 25 rugóval lehúz, a cuccot meg kérdés nélkül elteszi. 20 perc volt az egész művelet, vazze, még csak nem is messziről jött oda.. Menjen ő is a büdös... Ez összekacsintás volt a kutas meg közte, egyértelmű. Utána osztoztak.
Ezek az okostelefonos javaslatok nagyon amerikaiak, csak éppen így utólag, kívülállóként, az egészet elolvasva jut eszébe a jó népnek. A helyszínen, tudatlanul, befrászolva meg nem a telefonod után kapkolászol, hanem próbálsz a legilletékesebb (szak!)emberhez fordulni (bizalom, héjj, agip), aki bájdövéj ott áll előtted: a kutashoz.
Gondolom, amikor hirtelen rosszul lesznek, akkor se az első arra járó orvoshoz fordulnak a váróban, á nem-nem, hanem vadul gugliznak!
Tudatosan egyszerűen élni nem könnyű, de nem is lehetetlen. Hogy mit jelent az, hogy tudatosan egyszerűen élsz, arra egy lehetséges választ kapsz a Wikipédia önkéntes egyszerűség cikkében. Abban a cikkben nincs sok szó a spórolásról, takarékosságról, habár szerintem az is az…..
Ez ugye azért érdekes, mert most a legeslegolcsóbb W8-as tablet (az Acer Iconia W150) mintegy 430 dezsőbe fáj. Ami egyébként egyáltalán nem is olyan rossz ár, ha belegondol az ember abba, hogy nem az RT, hanem a teljes verzió fut rajta, mivel Atom processzoros. Erre jön az Intel…..
Tetszik a "mű"vésznő, habár én inkább egy orrhangú kóris­tának hívnám. Ha lehetősége lenne újraszületni, még akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége, hogy megközelítse Lindát. Opportunista seggnyaló! Ezt kommentelte a Facebookon Király Tamás, Király Viktor apja,…..
Its_me 2014.02.25 13:57:34
@kis_kiraly:
Pontosan. A Sanderst a nézők választották elsőnek, nem Rúzsa Magdolna. Teljesen értelmetlen és alaptalan ez a hiszti.

Ezzel együtt Magdi értékeléseinél nekem is volt egy olyan benyomásom, mintha kötelezően húzna valamerre.
Mozgalmas, helyenként idegölő, máskor szórakoztató egy év volt ez a Totalcar életében. Nézzük, mi maradt meg belőle és mit tudnánk feledni. Mai összefoglaló írásunk kommentposztja...
Its_me 2013.12.30 17:02:27
@Gomulka Béla:
Mercedes A, B, CLA? Az utóbbi évek legvagányabb autói a Mercitől. Nagyon igényes autók, kívül-belül, a motorválaszték is nagyon rendben van, az ár meg? Hát, az olyan mercis-bmw-s-audis :) Nem is kell, hogy ezekből minden sarkon álljon, hogy nézne már az ki...
Mi is csak most, másnap délelőtt vettük észre, hogy az Űbersőn és Vunderszexi tegnapi nyitó adásában nemcsak prosztósággal töltött humorbombonokat sikerült a közönségbe hajigálni, hanem egy vaskos kegyeletsértés is belefért a nyolcegyes holland szopórollerről szóló…..
A bunkóság a sikeres üzlet titka. Egy kis késés belefér, hiszen az ügyfél semmit nem tehet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
TComment Menyit ér a szervizkönyv 2013.09.16 06:15:00
Odasétálok, bemondom a rendszámot, lekérdezi a számítógépből, hogy az elmúlt öt évben összesen kicsit több, mint 950.000 forintot hordtam ide időszakos szerviz címén. Megérte? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Its_me 2013.09.16 15:25:22
@KTT: max respect
Its_me 2013.09.16 15:32:00
@szabi1983: groteszk, minden kétséget kizáróan!
Sajnos az elektronika fejlődése (más területen is, pl televízió, telefonok, automatizálás) miatt megnőtt vevői elvárások belehajszolták az autógyártókat is az egész szerkezet (értsd: autó) agyonbonyolításába.
Itt olvastam, hogy Dieter Zetsche a mostani IAA-n pl a hátsó ülésen ülve, vezető nélkül hajtott be az új Mercivel a színpadra - gondolj csak bele, mit kell majd erről a márkaszerelőknek összetanulni - és mit nem fognak a jóárasítottak..
Its_me 2013.09.16 17:28:08
@e1: az mondjuk tényleg meglepő, hogy ő ajánlotta, hogy menj oda a szerelőhöz, ezt általában épp a mutyizás elkerülése végett (meg főleg munkavédelmi előírás miatt) nem szokták hagyni. Ellenben egyre több márkaszervizben van üvegablak, sőt, láttam már bekamerázott, a munkavégzést az ügyfélváróból monitoron követhető műhelyt is.
Szeptember 20-án Esztergomban adjál át az ország első közösségi kerékpáros rendszerét. A teljes hálózatot és kerékpárokat is az egyébként Esztergomban működő Neuzer Kft. fejlesztette. Az első ütemben 6 állomást adnak át 80 dokkoló egységgel és 50 kerékpárral. A…..
Its_me 2013.09.13 09:08:41
Saját tőkéből, ja..
www.nfu.hu szerint 5 különféle jogcímen, összesen több, mint 183.000.000.-Ft a megítélt támogatás..
Vajon ők kinek a kijei?
Ünnepélyes pillanat az egész magyar kerékpáros társadalom számára: egy nagy közlekedési vállalat hivatalos levélben kért elnézést egy egyszerű utcai kerékpárostól azért, mert az egyik sofőrjük direkt ráfeküdt a dudára, hogy lekergesse az útról. A Szegedbicaj blogon…..