Regisztráció Blogot indítok
Adatok
micekzon

16 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1. résszel semmi bajom de a 2. rész egy merő gameplay sajnos, ahol a felkonferált modokról semmi sincs :/ ..
Az NHL 2K6-ból filmezte valaki. Ha már hoki. Fórumon beszédtéma lett és újra el kell mondjam. Szerintem a legjobb hokis játék az NHL 95. Egyszerűen olyan eszméletlenül hangulatos, hogy azt a mai tinik nem tudnák átérezni. Rengeteget játszottuk, te jó isten... Amióta azt már nem…..
Rossz PC játékok sorozat WCG 2008 2008.08.31 14:19:00
Éppen most jöttem a "World Cyber Games 2008"-ról, amely jelenleg is zajlik a Millenárison. Este 8-ig van nyitva, szerintem érdemes kilátogatni. A rendezvény ingyenes, de ahhoz képest elég durván telepakolhatja magát az ember. És itt nem is az ingyenes Gamestar-okra gondolok,…..
Egy paraszt szemével a mai játékok ..
Nah elmagyarázom 'Áztete' dolgokat( hogy Jóózsie szava járásával éljek): "Athemil szűri a videókat": Számomra a szűrás az azt jelenti, hogy a rosszabb videókat visszaküldöm újrafeldolgozásra, de ha nem szeretne vele tovább vesződni a kedves készítő akkor…..
ROFL-net Vallási műsor: A jó út 2008.08.19 10:43:00
Ajánlásra beraktam ezt a korábbi epizódot is. Már nem tart soká, aztán végre jöhetnek új részek :)  Best of Gábor:Ne pofázzzzááááá!Mennymáinnen te csaló!Igen,mester? ..
Múltkori akciót összefoglalja a videó elején, úgyhogy én nem foglalom össze. Azonban nem semmi, hogy a videónak van magyar vonatkozása! Bővebb infó BenyoBoy-nak hála itt! Nagy gratula!   ..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Nagyon frissen itt a "Református Ifjúsági Magazin" mai epizódja. Nem volt semmi. És az M1 mégis mit képzel, hogy 5 perccel később kezdi a műsort, mint ahogy azt ígérte??? Tűkön ültem már!   CSAK AKKOR OLVASD, HA MÁR LÁTTAD: Először is, ahhoz képest, hogy…..
Tron blog Mi a helyzet a bloggal? 2008.04.21 17:57:38
Semmi különös. A helyzet az, hogy egy felindulásból követtem el, hogy megcsináltam az oldalt. De nincs kedvem írni: először is, a helyesírási hibákat átnézni. Másodszor pedig a téma is elég változó lenne. Nem elképzelhetetlen, hogy lesznek bejegyzések, de ritka lesz.Amúgy…..
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..
Ez a kiírás nemrég került ki a lépcsőházunk ajtajára. Csak ennyit tudok elmondani. Kérem kapcsolja ki! vuk Kedves vuk, ez semmi, a kettővel Homár Korpás Kifli előtti kutyám edzés gyanánt úgy megevett egy pokrócot, hogy csak egy ovális, képkeret-szerű dolog maradt belőle,…..
Az első részt már ismeritek, de a teljes hatás kedvéért itt van a teljes trilógia. Elvileg így szerettem volna. Több mint 25 perc játékidő! Egyébként a játék (ahogy azt már megszokhattuk), más néven is forgalomba került, jenkiknél "Fugitive Hunter - War on terror"…..
Tron blog Tron - I'm blue 2008.02.09 14:35:00
nagyon jó kis videót találtam, Tron zenés videó a film részleteiből az Eiffel 65  - I'm blue cimű számával aláfestve, szerintem tökéletes összevágás. Anno mekkora sláger is volt ez a szám... jó szórakozást! Tovább is van! A Tron 2.0-átazóta végig vittem fasza…..
GreenBeret kommentelő elküldte a valószínüleg legtökösebb pc-játék karaktert. Ennél még Dick Assman is sikítva menekülne! Este épp Postal2 tem és irtottam a várost mikor bementem a pipaárus csávohoz, de 100 dollárért nem veszek pipát gondolom inkább megölöm és elveszem.…..
Tron blog Felvételi 2008.01.26 12:54:00
Túl vagyok egy felvételin, sztem nagyon nehéz volt a matek része és szar is lett. Vagyis így érzem... majd meglátjuk. EDIT: addig is berakok egy számot ami nagyon megfogott, asszem senki nem fog újat hallani: ..