Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viziopata

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap híre: lesz Breaking Bad-spinoff, és igen Soul Goodman előtörténetéről fog szólni, és igen Better Call Saul lesz a címe. Ennél a témánál kicsit leragadva, itt vannak a Breaking Bad ügyvédzsenijének legjobb életvezetési tanácsai. Itt meg olyan Huffington Post-szerkesztő…..
Sebastian Vettel idén talán még nem volt a mostaninál könnyebb helyzetben, hiszen legnagyobb riválisai közül kettő csak a középmezőny elejéről várhatja a rajtot, és a bajnoki tabella második helyezettje, Fernando Alonso is csak a harmadik sorból rajtolhat a Ferrari hazai…..
Viziopata 2013.09.08 17:05:11
@FormaNet: de 3? Ráadásul mintha a bloghu szabályzata is tiltaná azt, hogy akár csak egy is legyen. Nem vagyok aktív bloghu felhasználó (még), de azzal kezdtem, hogy elolvastam mit szabad és mit nem blog.hu/segitseg/#Hova+ker%C3%BClnek+a+blogon+a+hirdet%C3%A9sek%3F+%2826%29
Itt az ősz, hiába pasztellszínűek még a delek, ha a hideg estéken a tél már ott áll az ablakoknál, és úgy bámul be, mint valami b-osztályú horrorfilm sorozatgyilkosa. Nem elég ide a távfűtés, egy egész ország húzódik közelebb a tévékhez, hogy melegedjen. Hogy meséljenek…..
Viziopata 2013.09.08 16:21:59
@BGy: na ja, ez sem mellékes.
Viziopata 2013.09.08 16:23:09
Az Instait Kft. egy olyan ingyenes, magyar nyelvű egészségügyi alkalmazást készített, amely segítséget nyújt saját és szeretteink gyógyszerkúrájában, a rendszeres gyógyszerszedés ellenőrzésében.Beteg és nyűgös vagy? Mindig elfelejted bevenni a gyógyszered? Nővérkénk pont…..
Viziopata 2013.09.08 13:39:47
@TFL: alapvető fogalmakkal szerintem ma már mindenki tisztában van. Aki meg nem, az ne is menjen ilyen alkalmazás közelébe. Nem lehúzni akarom, de ez mégis kiknek készült, kinek hasznos? Melyik nyugdíjas használ ilyen alkalmazásokat?
Mindenki Ferije lerántja a leplet: a volt miniszterelnök egy pár perces kisfilm keretein belül elkalauzol minket a mutyi őshazájába, Felcsútra: egészen hihetetlen, hogy az adó milliárdokból épített csatornák, a semmiből épülő stadionok és a 800 milliós osztalékot felvevő…..
 A sorozatot ugyan nem nézem, de tervben van, mivel szinte mindenhol dicsérik. Az alapötlet tetszik, de az első résznek eddig kétszer álltam neki és kétszer ki is kapcsoltam. Valahogy nem fogott meg, pedig mind a színészek, mind a reklámok és ajánlók tetszenek. Az Entertainment…..
Viziopata 2013.09.08 12:10:19
Egy csomó változáson esnek át kedvenc szereplőink, mire végleges formát öltve láthatjuk őket. Íme egy érdekes képösszeállítás a legelső elképzelésekről. Shrek Yoda Chewbacca Jabba the Hutt Thor Ezüst Utazó Whiplash Bestia Azazel (X-Men: Kezdetek) Emma Frost…..
Szerda este tartotta meg a Samsung a 11. Unpacked eseményt Berlinben. A szeptember 4.-én megrendezett IFA-n került bemutatásra a Galaxy Note 3 okostelefon, a Galaxy Note 10.1 2014 Edition tablet, de kétség kívül a nagy bummot a Galaxy Gear okosóra jelentette. A Night Rider óta áhított…..
Viziopata 2013.09.08 12:04:50