Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy_kommentelo

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan az idei túlélő, vagy Túlélő, franc se tudja, érdemes-e nagybetűvel írni vagy sem. Dávid, a profi sportoló/személyi edző nyert, de nem feltétlenül azért, mert ő volt a legerősebb vagy legügyesebb, hanem azért, mert a legjobban lavírozott a minitársadalomban, és mert volt…..
Robi távozása után tehát immáron már csak Fanni, AlexaSándor, és - Bruti tökéletes névválasztását elirigyelve - Bumbi szotyizgatnak a parton, Bumbi levelet hoz, gratula a top 3-nak, kapnak vacsit, amit maguknak kell megfőzniük, de kivételesen most nem AlexaSándor féle esőkabátos banán és rizs babbal…..
egy_kommentelo 2018.11.08 11:13:06
@rives: Tavaly ugyanezt gondoltuk Feriről. Aztán visszajött Iliász és (abszolút megérdemelten) megnyerte.
egy_kommentelo 2018.11.08 12:16:44
@bElannaTorres: @Lynette21: Tudták jó, hogy a TOP 4-hez jönnek családtagok, tavaly is jöttek és arra is fel lehettek készülve lelkileg, hogy a HSZ-ről visszaérkező emberhez nem jön senki, mert a) nem reptetnek ki feleslegesen +2 embert, b) pár óra alatt nem tudják megszervezni a kijutást. Szóval szerintem ezért nem is sajnálkozott Dávid, mert tisztában volt vele. Tavaly Iliászt érhette hidegzuhanyként, hogy bizony őhozzá senki nem jött.
egy_kommentelo 2018.11.08 12:24:30
@bElannaTorres: Hmmm...mondasz valamit :)
A Czeglédy Csabáról több lejárató riportot készítő Tv2 Zuschlag Jánossal bizonyítaná igazát, írja a hvg.hu. A cikk szerint egy tárgyaláson elhangzott, hogy "egy, a Tényekben korábban elsötétítve bemutatott „tanú” gyakorlatilag Zuschlag magyar hangja volt, csak kvázi statisztaként ismertette a…..
egy_kommentelo 2018.06.07 12:45:31
@Minden ballib bérretteg: Az ügyvéd nem védi, hanem biztosítja az igazságos, pártatlan, elfogulatlan eljáráshoz való jogot. A gyilkosoknak sem azért vagy ügyvédje, hogy bebizonyítsa az ártatlanságát, hanem hogy egy normális eljárásban ítéljék el, ha bűnös.
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
Ma történt, hogy az Együtt nagy dirrel-durral bemutatta 106 egyéni képviselőjelöltjét, majd közvetlen ezután Szigetvári Viktor bejelentette, hogy a párt abban érdekelt, hogy mindenhol az országban csak egy baloldali jelölt legyen.   Ezt nem értem. Akkor az összes választókerületben az Együtt adja…..
A Netflix-főnök szerint ideje több sorozatot elkaszálni - írtuk meg kevesebb, mint 24 órával ezelőtt, és hát a Netflix-főnök nem a levegőbe beszélt: máris bejelentették, hogy 2 évad után nem folytatódik a Mátrix alkotói, Lana és Lilly Wachowski, meg Tom Tykwer, James McTeigue és Dan Glass misztikus…..
Ha agyonvernek sem tudok annál furcsább tévéműsort elképzelni, mint azt, amiben két totál ismeretlen, komplexusokkal küzdő átlagember úgy házasodik össze, hogy szó szerint az oltár, na jó, anyakönyvvezető billegő asztala előtt látják egymást. Az egész szituáció egy kisebb agyrém, a vakrandik…..
egy_kommentelo 2017.04.28 21:12:59
@Mate12345: most nősültem, 1 hónap a várakozási idő. Kíváncsi lennék rá én is, hogy sikerült ezt megugrani, mert a kivételes eset csak kb. a halálos betegségre vonatkozik.
Sixx, ha olvasod, erről lehet tudni többet?
A hatalmas óceánjáró hajókon dolgozók élete nem könnyű, és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk: hónapokig összezárva élni másokkal, sokszor szabadnap nélkül, vagy egy-egy pihenőnappal, napi 10-12 órás (vagy még több) munkaidővel. Éppenséggel nem csoda, hogy ilyen…..
egy_kommentelo 2017.02.10 18:50:11
@Pink Petsch: és a balettáncosok. ne felejtsük el a balettáncosokat sem. :)
Az egész magyar sajtót bejárta az a fotósorozat, amit Ryan Goslingról készítettek Budapesten. Az egyik képen az is látható, ahogy éppen újságot olvas (pontosabban tart, hiszen mégis mit olvasna egy magyar újságban?). A TV2 nagyon hiteles, nagyon megbízható, nagyon szakmai híradója, a Tények erről…..
egy_kommentelo 2016.12.14 14:25:21
@brobi: Írt a "Stáb", hogy mit kell kommentelni? :) Mennyi most a komment? Vagy a leütések számától függ? Nagybetű feláras? :D
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt MT!   Történetem nem is terror, inkább mentalitás és vezetői képességek hiányosságáról szól. Pályakezdőként kerültem ki a munkaerőpiacra. Állam- és jogtudományokat tanultam az egyetemen. S mivel…..
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
Korábban már írtunk Nektek arról, hogy miért is érdemes epret fogyasztani - erről itt olvashatsz -, most azonban mivel lassacskán úgyis szezonja lesz, hoztunk Nektek egy isteni finom receptet, amit a nyári kánikulában is könnyen és gyorsan elkészíthetsz, ráadásul nem kell órákat állni a sütő…..
Az általános tapasztalat az, hogy állásból másik állást találni könnyebb, még a nyilvánvaló nehézségek ellenére is, mint pl. nehézkes állásinterjúra járás, folyamatos aggódás és szervezés, nehogy kitudódjon a jelenlegi helyeden. És akkor állásinterjún elhangzik a kérdés, hogy „mikor tudna kezdeni?”…..
Mindenki csodálatos, fehér fogsorról álmodik, azonban a fogfehérítés egy vagyonba kerül, így sokan inkább letesznek róla. Ezért most mutatok egy filléres praktikát, amivel otthon is sokat tehetünk a mosolyunk szépségéért. A fehérebb fogakért sokat tehetünk, ha a rendszeres…..
Lee Hi koreai (dél, jóhogy) énekesnő múlt csütörtökön M Countdown nevű koreai tévéműsorban énekelt (jól, de milyen jól!) ami az egyik legnépszerűbb zenés műsor az Mnet TV adásán, és amit nemcsak Dél-Koreában, hanem Kínában, Hong-Kongon, Japánbam, a Fülöp-szigeteken, Tajvanon, Malajziában,…..
egy_kommentelo 2016.05.03 10:18:31
@szociál: LOL, a kollégák most szóltak, halkabban rögöhjek. Átküldtem nekik, most én szólok rájuk! :)
Ez a pár napos Facebook-bejegyzés nagyon jól illusztrálja a szcientológusok zömének gyereknevelési szemléletét: - azt ültetik be a gyerekbe, hogy kiváltságos - egy "etikus" szcientológus családba született, akik mindent tudnak az életről, így a gyereknevelésről is, és sokkal jobb élete van, mint az…..
Sétálok az utcán, előttem egy férfi megy, inge hol betűrve a nadrágjába, hol nem. „Hogy lehet valaki ennyire pacuha!” gondolom magamban. Oldalt, a játszótéren, a gyerekek boldogan lipityókáznak, kicsit arrébb, egy építkezésen a munkások furikkal hordják a sittet. A szép nyári idő egy-kettőre…..
egy_kommentelo 2016.04.21 16:27:51
@FlybyWire: a személynéve előtti "a" nem pesti dolog, mi Somogyban csak így használjuk. :)
Amin ki szoktak még akadni a nem Somogyiak!:
"Add ide a tányérat!" :)
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Felvettek egy 0-24-ig nyitva tartó kisboltba, mint eladót még októberben. Minimálbérre bejelentve természetesen, azzal a szépen hangzó ígérettel, hogy a próbaidőt követően a rendes, kézbe kapott…..
egy_kommentelo 2016.04.14 15:42:57
@Lordmotor: megtehetik, de legfeljebb 5 évig dolgozhatsz határozott idejű munkaszerződéssel, utána fel kell ajánlaniuk a határozatlant. Valamint van (de lehet, hogy már csak volt) egy oylan jogszabályi rész, hogy 3 alkalommal lehet legfeljebb határozott idejű szerződést hosszabbítani,a 4. alkalommal határozatlan idejű lesz. De az utóbbiban nem vagyok 100%-ig biztos, egyeztess egy munkajogásszal, az a tuti.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Sziasztok!   Szeretnék érdeklődni, hogy mi, van akkor ha, március 2- április 10-ig voltam kint Németben egy nem munkaközvetítő által kiadott, hanem magánál a német cégnél voltam szakács (mosogató). Egy bizonyos…..
egy_kommentelo 2016.04.14 06:58:07
@Valakiateleprol: dolgoztál bármelyiken is keresztül külföldön?
egy_kommentelo 2016.04.14 07:37:11
@Valakiateleprol: nem terelem a témát, mint mondtam én voltam kint rajtuk keresztül, nekem csak jó tapasztalatom van.
egy_kommentelo 2016.04.14 08:09:46
@Valakiateleprol: én speciel mosogatni mentem ki egy fél évre. ismerőseim szakácsnak, ketten pincérnek egy pedig szobalánynak. el tudtuk végezni a melót, annyit kaptunk, amennyi a szerződésben volt plusz a borravaló ránk eső részét is megkaptuk.
A Comedy Central az egyik magyar kábeles sikertörténet, hiszen a Viacom-portfólió csatornája úgy hoz az összesített nézettségi versenyben az első tíz helyezett közé jogosító számokat, hogy egy itthon elég mostohán kezelt műfajra, a humorra épít. Jó, röhögni mindenki szeret, de a magyar mainstream…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
egy_kommentelo 2016.03.23 15:03:25
Többszöri megtekintés után is nagyon-nagyon nehéz elhinni, hogy nem egy viccvideó, hanem egy profi tévéstáb országosan sugárzott híradójában játszódtak le a következő képsorok.  Többen állítják, hogy a TV2 esti hírműsorában megtörtént minden idők Gálvölgyi-show-díjas bakija: Andy Vajna állami…..
  Egy évekkel ezelőtt, a domogyedovói nemzetközi repülőtér történt robbantás videója járta be az internetet azzal, hogy valójában kedd reggel készült Brüsszelben. Erről nagyon hamar kiderült, hogy nem igaz – mi is csak fenntartásokkal linkeltük be a cikkünkbe, majd meg is írtuk, hogy egy manipulált…..
egy_kommentelo 2016.03.22 11:54:47
@SnowFighter: igen, de az Index, Origó és 444 helyesbített, míg az M1 szerintem még most is ezt tolja. Csodálom, hogy az Exclusive feliratot nem tolták rá :)