Regisztráció Blogot indítok
Adatok
találóan shimizu2

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izé, eszem-faszom megáll, de menten. Ezt így hogy? ..
Óriási hírt közölt ma a Kotaku, miszerint Dragon Ball Super néven új sorozat készül a '90-es évek egyik legkedveltebb animéjéből. Egy bizonyos korosztálynak biztosan nem kell bemutatni a Dragon Ballt, ez az a japán rajzfilmsorozat, ami hatalmas sikerrel futott Magyarországon is, hogy…..
találóan shimizu2 2015.04.28 18:53:48
@falomb: pikacsut nem kéne összehasonlítani a dragon ballal! ég és föld!
mi volt a különleges?! az, hogy 1) ez volt AZ anime, 2) nagyon nem (csak) a verekedésről szól, 3) a különböző (személyiség)karakterek közül mindenki tudott kihez kötődni és szívvel-lélekkel szurkolni a jónak

emlékszem, annyira utáltam dermesztőt, és frusztrált, hogy csak nem akar meghalni, hogy legszívesebben bevertem volna a tvt! LOL
Enntrance Korean skincare 2015.02.16 09:41:01
Feszes, tiszta, egészséges, alig látható pórusokkal? Ezek a koreai nők bőrének ismertető jelei. Gyönyörű, makulátlan bőr, mintha csak photoshoppal dolgoztak volna rajta. De hogyan csinálják?  Néhány fontos tényt érdemes leszögezni még az elején. Rengetegen pörögnek…..
találóan shimizu2 2015.03.10 18:39:15
Én erre esküszöm: www.adambeauty.com/
Kicsit fura a navigálás, de könnyen meg lehet szokni és a postaköltség 2 USD bárhova! Jófejek és a világ legnagyobb csodája, a Hadarabo hyaluron-savas lotionje olcsón van náluk :P Kb mint a drog...próbáld ki és nem tudod majd elképzelni, hogy tud nélküle bárki élni.

Megkerülhetetlen még: www.bobodave.com/
Itt súly alapján kell a postázást fizetni, de nem drága. Én az akciók és minták közt szoktam főként turkálni. Ki lehet fogni drága termékeket megfizethető áron (RMK, Jill Stuart).

Kellemes pénzköltést! ;)
A természetellenes hangsúlyozás és a környezetből való kilógás nem hivatalos világbajnoka, Gólem, a hegyoldalban fenyeget mindenkit a kezében tartott édenhoteles súgókártyákkal, majd elspoilerezi a mai epizódot úgy, ahogy van, kurvaélet. Barátság lesz tesztelve, mondja, majd a…..
VV "Vadember" László 0,12 százaléknyi különbséggel a földbe döngölte VV "Anyuka" Zsuzsát, a Kiskun tévé bemondónőjét, akit tulajdonképpen az első naptól fogva a villa falán kívül akart látni minden lakó. A párbaj szoros volt, a szavazatarányok alapján este nyolckor még…..
találóan shimizu2 2015.01.19 07:37:14
@Nick Leeson: de-de! Jól látod! :)
Japánban van egy nagyon híres, Radio taiszónak (ラジオ体操) hívott torna. Már minden japán ismeri ezt a tornát és tudja csinálni. A Radio taiszó rádiós mozdulatművészeti torna, amiben ritmikus zenével mozgatják a test minden izmát és ízületét. Mostanában mindennap a…..
Október 4-én, vadonatúj részekkel folytatódik a Brutális fizika, a Spektrum saját gyártású ismeretterjesztő műsora, amiről a csatorna sajtóközleménye azt írja, hogy még több és még látványosabb kísérletet mutat majd be. Újdonság, hogy a fizika mellé idén a biológia és…..
találóan shimizu2 2014.09.30 13:23:52
@Mr. Közbiztonság Szilárd: én máris jelentkezem az igénylők közé!:D
emléxem, régen volt egy műsor, amiben két pasas beszélték ki az utcán látható feliratok nyelvhelyességét (táblák, boltok feliratait, stb). A címe nem tom, mi volt, csak a stop tábla rémlik, meg, hogy meg kellett állni egy-egy feliratnál és kielemezni. :3 Tök jó volt!
ááá a régi szép idők, mikor a közszolgálatin még a nevéhez méltó műsorok mentek....
Tegnap este, miközben a Sztárban sztár énekesei a hangokkal és a rájuk osztott szerepekkel birkóztak (ki jobban, ki rosszabbul) én azon vettem magam észre, hogy rendesen jobban várom, hogy Hajós milyen fiatalkori élményre vagy traumára vezeti vissza az értékelését, mint magát a…..
21:54 sixx, géza, szabóZ: búcsúzik a villa, meg mi is, kösz a figyelmet, isteni volt itt 120 napon át. Jövünk a VV7-tel. Jóccakát.  21:53 géza: Debil megkapta a lakáskulcsot, ami jó szokáshoz hűen még tutira nincs meg. 21:52 sixx: az RTL nem bíz semmit a véletlenre, odaadja a…..
találóan shimizu2 2014.05.11 20:33:00
Annyira a végén vagyunk már, hogy szinte látszik a nyállal, szarral bekent célszalag, amit majd valaki átszakít, és boldogan üvölt a stúdióban, hogy Artúró (tényleg azt csak én nem tudom, mi a faszért üvölti ezt Debil állandóan?) mert szerintem ő fogja nyerni a VV6-ot, ha csak…..
Tisztelt Mt jog!   Jelenleg határozott idejű munkaviszonyom van (kölcsönzött munkavállalóként), de sajnos november óta folyamatos konfliktusokba keveredek egy személlyel az irodában, holott előtte jó pár munkahelyen ilyen szituációkban egyáltalán - ilyen intenzitással főleg…..
találóan shimizu2 2014.03.31 17:53:11
@Kovács Ferenc 14: na nehogy már csak azért adjunk igazat valakinek/hagyjuk rá/hunyászkodjunk meg, mert a másik terhes! És akkor mi van?! Nem beteg az, hogy a széltől is óvni kelljen! Dobjam el az agyam és babusgassam csak azért, mert felcsinálták?Isten óvjon az olyanoktól, mint te!
Ha meg veszélyeztetett terhes (akár az is lehet), labilis a nőci, akkor ne dolgozzon...ha már annyi esze nincs, hogy ne menjen bele veszekedésbe....vagy viselje a következményeket.

Nem tudjuk, h pontosan mi történt, kinek volt igaza, de ha a kialakult stressz okozta a vetélést, akkor is csak közvetetten hibás a posztoló (ha nem bizonyítható, hogy szándékosan tette). A rosszindulatú demagógok miatt meg tényleg jobb mielőbb dobbantani onnan. Az okosok majd megmondják, hogy hogyan.
találóan shimizu2 2014.04.01 08:57:20
@Kovács Ferenc 14: ugh szerintem ezt a gusztustalan hímsoviniszta nézetedet ne nagyon hangoztasd, mert egy valamire való nő sem tűri ezt el! Amelyik meg igen, az meg is érdemli, hogy rabszolgaként tengesse a napjait....
Am igen sokat képzelsz magadról, meg a f*himbáló társaidról, pedig számtalanszor bebizonyosodott, hogy magatoktól halálra vagytok ítélve.

Ja, és ne kelljen már bárkinek ráhagyni mindent egy hisztérikára x hónapon keresztül, hagyni, hogy az beletörölje a lábát, rász@rjon a fejére, csak mert szeeeeeegényke terhes! Valóban nem kell minden pitiáner dologért kikaparni egymás szemét, de azért mindennek van határa és muszáj egyszer-kétszer helyrerakni a debileket.

Amúgy a kérdező most biztos hálás, hogy a csodás kommented akkora ellenállást gerjesztett, hogy szinte alig született valamirevaló tanács a témában...
Meg kell változtatnia az All Nippon Airwaysnek a legutóbbi reklámfilmjét, mivel számos panasz érkezett hozzájuk, hogy a kisfilm egyszerűen rasszista. A videóban két öltönyös japán férfi beszélget arról, hogyan lehetne a nyugatiak számára eladhatóvá tenni a céget. Erre azt…..
Elbaszott egy rendszer ez az RTL Most, ha a gridből próbálsz egy videót elindítani, baszik rá, hatodjára, a negyedik böngészővel sem hajlandó, tőccsed le az ezüstös fényt a microsofttól, mondja, de hát már letöltöttem hatszor, baszdmeg, és installáltam is, restart is volt, hogy…..
Amikor a Való Világ szereplőin, Benkő és Delhusa luvnyáin vagy az Éden hotel agyhalottain edződött egyszeri tévébuzi azt hitte, hogy a Life Network Ha Ciki, Ha Nem: Beteg Vagy! című műsoránál félelmetesebb nincs, amikor nem tudott elképzelni annál ijesztőbbet, hogy a walesi…..
találóan shimizu2 2014.01.09 08:56:59
Zseniális reklámszöveggel adja le mától a Viasat tévécsatorna azokat a Dragon Ball Z-epizódokat, amiket 1999-ben az RTL Klub (betojva az ORTT határozatától, a pszichológiai szakvéleményektől és a tévésorozat erőszakossága maitt lázongó szülőktől) már nem volt hajlandó…..
Egyik kedvenc epizódom, amelyet a szeretet úgy jár át, mint a csudalyányok Meseországot. Hook elmeséli a nézőknek, hogy a gonosz óriások termesztették a varázslatos babszemeket, de már kipusztultak a nagy háborúban, amit Jack vívott ellenük, és odafent a paszulyszár tetején…..
Itt az ősz, hiába pasztellszínűek még a delek, ha a hideg estéken a tél már ott áll az ablakoknál, és úgy bámul be, mint valami b-osztályú horrorfilm sorozatgyilkosa. Nem elég ide a távfűtés, egy egész ország húzódik közelebb a tévékhez, hogy melegedjen. Hogy meséljenek…..
találóan shimizu2 2013.09.09 12:23:37
A csodálatos tehetségű Edvin Marton úgy próbál nagy felhajtást keríteni legújabb koncertje körül, hogy állítása, és a plakátok szerint nem máson fog hegedülni, mint egy valódi ritkaságon, egy 3 millió dollár értékű Stradivari hegedűn. A Bors azonban mai számában azt…..